Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 11 decembrie 2021. Momente speciale pentru două zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 11 decembrie 2021. Se anunță o zi plină de provocări și momente surprinzătoare pentru zodii. Două vor avea parte de ceva special.
11.12.2021 | 10:39
Horoscop Camelia Patrascanu pentru sambata 11 decembrie 2021 Momente speciale pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă horoscopul transmis de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 11 decembrie 2021. Nativii trebuie să fie preocupați în această zi de starea de sănătate, pe lângă provocările ce-i vor întâmpina.

După-amiază, zodiile se vor destinde cu un moment de distracție. Iată în rândurile următoare horoscopul integral!

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Cele două zodii care avea parte de momente speciale

Berbec

Berbecii își doresc să călătorească, iar astrele dau semne că nu strică să și pună aplicare acest lucru. Spre seară, acești nativi vor avea o stare bună de spirit și vor fi foarte comunicativi.

Taur

Taurii vor avea o întâlnire cu o persoană specială ce-i va determina să-și deschidă sufletul. Vor sta la povești ore în șir despre subiecte care țin de viitor, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii se vor face utili în această zi. Li se vor ivi în cale câteva responsabilități pe care și le vot atribui cu drag. Vor ieși la o plimbare, cu prietenii, spre seară.

Rac

Racii, asemeni Berbecilor, sunt și ei pe picior de plecare. Au câteva destinații în minte și poartă discuții în acest sens cu prietenii lor.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii se vor descărca de tot ce le apasă pe umărul unei persoane apropiate. Aceasta la rândul ei îi va răspunde cu tandrețe, căci Leii caută acest gest de ceva timp.

Fecioară

Fecioarele vor fi ușor nostalgice. Vor depăna amintiri și se vor întâlni cu persoane dragi pentru a readuce în discuție ceea ce s-a mai întâmplat, în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Balanță

Balanțele vor avea o zi plină de muncă, dar se vor putea ocupa și de ele însele. După muncă, vor acorda atenție aspectului fizic și caută să se înfrumusețeze.

Scorpionii, momente speciale alături de persoana iubită

Scorpion

Asemeni Taurilor, și Scorpionii vor avea parte de un moment special, dar din partea persoanei iubite. Aceasta le va oferi tandrețe, iar Scorpionii își vor deschide în totalitate sufletul.

Săgetător

Săgetătorii, în schimb, vor acorda atenție familiei,  în mare parte din zi. Spre după-amiază vor lua o pauză de la a răspunde la nevoile celor din jur și spre seară vor fi foarte în vervă.

Capricorn

Capricornii se vor plimba în mare parte a zilei. Vor întâlni oameni și vor sta de vorbă cu aceștia. Spre seară se anunță un strop de distracție care îi va bucura foarte mult.

Vărsător

Vărsătorii se vor preocupa de situație financiară și vor merge la cumpărături. Vor fi, însă, atenți la sumele pe care le scot din portofel și-și vor achiziționa lucruri frumoase. Spre seară și după-amiază se vor simți bine alături de amici.

Pești

Peștii se vor simți împliniți sufletește și-și vor menține calmul în anumite situații față de care nu obișnuiau. Spre seară își vor face planuri în legătură cu ziua de duminică, 12 decembrie.

ADVERTISEMENT