Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 14 august 2021. Peștii își fac planuri pentru concediu

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 14 august 2021. Peștii își fac planuri pentru concediu
14.08.2021 | 11:25
Horoscop Camelia Patrascanu pentru sambata 14 august 2021 Pestii isi fac planuri pentru concediu
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că nativii vor simți nevoia de relaxare în această zi. Aceștia vor găsi modalități prin care să-și încarce bateriile.

Ziua este una plină, iar zodiile se vor confunta cu situații diverse. Au parte de drumuri, treburi, fac planuri sau se odihnesc.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 14 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua va fi influențată de relația cu partenerul de viață. Nativii trebuie să fie atenți la acest aspect.

Taur

Ai nevoie de sentimentul de confort și nu-l poți obține pe cont propriu. Cei din jur trebuie să-ți dea o mână de ajutor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Este o zi plină și ai multe lucruri de facut, mai ales pentru ceilalți. Este posibil să apară un om cu o cerință spontană, care trebuie onorată.

Rac

Ai nevoie de răsfăț și să te simți bine. Este posibilă o schimbare de planuri, poate primești o invitație și decizi să o onorezi fără prea multe ezitări.

ADVERTISEMENT

Leu

Atmosfera din casă ar putea să aibă de suferit. Simți nevoia să petreci mai mult timp cu tine, să-ți vezi de tabieturi, iar cei din jur ar putea să fie nemulțumiți.

Fecioară

Ai parte de o zi plibă: drumuri, discuții întâlniri. Oboseala se va face simțită. În plus, programul zilei s-ar putea schimba în funcție de unele vești pe care le vei primi.

ADVERTISEMENT

Balanță

Sănătatea, energia și timpul vor fi importante în această zi. Ai grijă ca nimic să nu-ți strice buna dispoziție.

Scorpion

Dai dovadă de o sensibilitate aparte, iar dispoziția poate să fie și ea schimbătoare. E recomantat să-ți acorzi mai multă atenție și să petreci mai mult timp cu tine.

Săgetător

Trebuie să fii mai atent la starea de sănătate, să dormi mai bine, să mănânci mai sănătos. Aceste comportamente și obiceiuri de îngrijire sau alimentație sunt importante pentru starea fizică.

Capricorn

Ai parte de socializare, dar până la un punct. Vei constata că oamenii din jur vor să le faci pe plac și decizi să te retragi puțin din peisaj.

Vărsător

Ziua vine cu multe lucruri de făcut, responsabilități care trebuie asumate. Dai dovadă de hărnicie, dar știi și să te relaxezi, prin activități plăcute.

Pești

Ai putea să ai parte de drumuri sau îți faci planuri pentru așa ceva. Poate planifici un concediu și îți propui să mergi într-un loc unde te simți foarte bine.

ADVERTISEMENT