Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020. Decizii importante pentru Gemeni

19.12.2020 | 10:30
Horoscop Camelia Patrascanu pentru sambata 19 decembrie 2020 Decizii importante pentru Gemeni
ADVERTISEMENT

Horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020, anunță o zi marcată de liniște și pace.

Semnele zodiacale au parte de tihnă și reușesc să-și încarce bateriile.

Astrologul de la Antena 3 sfătuiește nativii să nu întreprindă activități care să-i suprasolicite fizic sau psihic.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 19 decembrie 2020, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ziua este marcată de liniște și odihnă pentru acești nativi, posibil departe de căminul propriu, dar într-un loc în care se simt bine.

Taur

Pritenii le sar în ajutor Taurilor, astăzi. Întreprind activități în care au nevoie de sprijinul celor din jur și îl vor obține, chiar dacă ideea nu a fost a lor, ci a venit la sugestia altora.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Este o zi marcată de decizii importante. Nativii dau dovadă de curaj în fața situațiilor prin care viața îi pune să treacă și reușesc să privească lucrurile cu optimism.

Rac

Sunt probleme care îi frământă și au nevoie de sprijin moral în fața acestora. Ziua poate să aducă sfaturi înțelepte ale unei persoane cu experiență de viață și îndemnuri pozitive, dacă se vor hotărî să ceară aceste păreri.

ADVERTISEMENT

Leu

Ziua aduce cooperare cu oamenii din jur, iar nativi pot cere ajutorul acestora. Este un lucru rar întânit, dar se dovedește util. Vor avea parte de ajutor financiar și de grija celor apropiați.

Fecioară

În această zi, nativii sunt atenți la nevoile oamenilor apropiați, la relațiile și cooperarea cu aceștia. Sunt săritori, iar acest lucru le aduce aprecierea celor din jur.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o zi în care au parte de muncă, dar este una în folos personal. Se vor dovedi practici și, totodată, vor avea grijă la starea de sănătate.

Scorpion

Ziua este marcată de distracție pentru acești nativi, dar e bine să nu forțeze lucrurile și să aleagă activitățile care îi satisfac cel mai bine. Pot să apară și cheltuieli pentru plăcerile personale.

Săgetător

Este o zi pe care o petrec în casă și au parte de momente plăcute și simt nevoia să-și îngrijească unele sensibilități. În plus, vor acorda atenție unui membru al familiei de sex feminin.

Capricorn

Ziua aduce discuții cu oameni aflați la distanță, dar care le sunt dragi acestor nativi. Apare dorul și îi face să ajungă la concluzia că nu pot trăi fără o anumită persoană.

Vărsător

Ziua se anunță productivă. Nativii dau dovadă de spor în toate formele, au energie, putere, sunt sănătoși. Există și șansa de a câștiga niște bani prin activitățile întreprinse astăzi.

Pești

Intuiția și inspirația vor marca această zi, iar, dacă își vor asculta cu atenție instinctele interioare, vor afla ce ar fi bine să facă, ce le convine și, mai ales, pe cine să evite în a doua parte a zilei.

ADVERTISEMENT