Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă, 3 iulie 2021. Gemenii au parte de agitație

FANATIK vă prezintă horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru sâmbătă, 3 iulie. Gemenii au parte de o zi agitată.
03.07.2021 | 09:45
Horoscop Camelia Patrascanu pentru sambata 3 iulie 2021 Gemenii au parte de agitatie
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă 3 iulie 2021. Gemenii au parte de agitație Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 a anunțat că în prima parte a zilei nativii vor fi energici. Spre seară, au tendința să se relaxeze mai mult.

Mai mult, ar fi bine ca semnele zodiacale să știe să-și păstreze energia. Nici starea de sănătate nu trebuie ignorată.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru sâmbătă 3 iulie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii au multe dorințe, dar nu toate sunt sănătoase. Unele nu merită efortul sau pot fi obținute doar prin cheltuieli exagerate. Au parte de răsfăț în a doua parte a zilei.

Taur

Nativii trebuie să-și păstreze energia, să-și încarce bateriile. În a doua parte a zilei au de făcut unele drumuri și trebuie să fie atenți. Se pot relaxa spre seară.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii au parte de agitație, timp petrecut cu prietenii sau vor afla multe noutăți. Dau dovadă de interes pentru lucrurile care se întâmplă în exterior, iar spre seară își văd de ale lor.

Rac

Bunul mers al lucrurilor este una din preocupările nativilor. Se concentrează ca, în familie sau în cercul de prieteni, totul să fie în armonie, dar au tendința să fie un pic cam critici cu oamenii din jur. Seara îi prinde alături de oamenii apropiați, în liniște și pace.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii pot avea parte de drumuri sâmbătă. Nici gândurile le sunt aproape, ci împrăștiate în mai multe locuri. Dacă apelează la specialiști vor reuși să își încarce bateriile, în a doua parte a zilei.

Fecioară

Ziua aduce relaxare, în special dacă vor reuși să se detașeze de la cotidian și de la agitația zilelor precedente. O excursie ar fi binevenită.

ADVERTISEMENT

Balanță

Au parte de atmosferă tensionată spre prânz și de impresia că un om apropiat nu-și respectă cuvântul dat. Răspunsurile și lămuririle vor veni dacă vor da dovadă de empatie și vor încerca să privească lucrurile și din punctul de vedere al celuilalt.

Scorpion

Ziua aduce muncă și activități diverse. În a doua parte a zilei se vor baza pe partenerul de viață, care ar putea să îi surprindă, spre seară.

Săgetător

Inspirația, creativitatea, energia și libertatea marchează această zi. Nativii sunt pe val, dar ar fi bine să aibă mai multă grijă de starea de sănătate. Sunt multe șanse să își piardă vitalitatea.

Capricorn

Nativii dau dovadă de o bună concentrare. Preocuparile principale sunt familia și casa, dar și copiii sau cei mai tineri din jurul lor. Vin cu sfaturi și recomandări.

Vărsător

Vărsătorii au parte de un început de zi activ. În cea de a doua parte, au nevoie de odihnă, să-și încarce bateriile, poate și să evadeze puțin, să petreacă mai mult timp cu ei.

Pești

Ziua este una marcată de simț practic. Nativii au chef să facă treabă, să termine lucrurile începute. Seara poate să aducă drumuri sau discuții și nu toate vor fi constructive.

ADVERTISEMENT