News

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 aprilie! Se formează Luna Nouă în Berbec

31.03.2019 | 11:06
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 17 aprilie Se formeaza Luna Noua in Berbec

Săptămâna 1-7 aprilie se anunță una plină de evenimente pentru multe zodii, mai ales că se formează prima Lună Nouă în Berbec. Astrologul Camelia Pătrășcanu a explicat, la Antena 3, ce înseamnă asta și ce ne așteaptă în următoarea perioadă, în funcție de zodie fiecăruia.

Horoscopul săptămânii 1-7 aprilie

Urmează o perioadă de detoxifiere mentală și emoțională, în care ar fi bine să încercăm să ne eliminăm fricile și unele rețineri și să conștientizăm faptul că avem nevoie de autoanaliză dacă vrem să evoluăm. Săptămâna debutează cu multă conștientizare și înțelegere, dar zilele cu adevărat bune vin, mai ales, spre sfârșitul săptămânii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 aprilie!

Berbec

Berbecii trebuie să își analizeze greșelile, atât în viața personală, cât și în cea profesională, pentru că doar așa vor putea acționa eficient și cu inspirație. Asta nu înseamnă că vor apărea, neapărat, și recompensele în bani, însă rezultatele pot apărea dacă este pusă la punct, zilele acestea, o strategie financiară bine gândită.

Taur

Fiți atenți la persoanele din jur și vedeți pe cine vă puteți baza cu adevărat, care sunt oamenii în care puteți avea încredere. Prietenii fideli sunt rari și trebuie să aveți grijă cui îi împărtășiți planurile și principalele direcții de acțiune. Nu toti merită susținerea pe care sunteți gata să le-o acordați.

Gemenii

Este săptămâna succesului și a reușitelor pentru Gemeni. O decizie importantă este așteptată joi și ar putea fi una extrem de bună și de inspirată. Este momentul unui pas înainte în carieră și astrele sunt favorabile săptămâna viitoare.

Rac

Introspecția este cuvântul-cheie pentru Raci. Sunt zile cu multe analize și procese mentale majore, la finalul cărora vor înțelege consecințele unor parteneriate și alegeri cu bătaie lungă. Alianțele se pot redefini, în funcție de interese și afinități.

Leu

Leii vor fi cu ochii pe resurse și câștiguri materiale. Vor analiza cum să facă bani mai mulți și să profite suplimentar de pe urma relațiilor cu colegii și colaboratorii. Decizii mari vor lua la mijlocul săptămânii, iar rezultatele se vor vedea în curând.

Fecioară

Nativii din Fecioară nu renunță la luptă nici săptămâna viitoare, când sunt deciși să obțină tot ceea ce își doresc. Fac eforturi mari, imaginea publică este bună, iar competiția pentru o poziție importantă poate fi câștigată în zilele următoare.

Balanță

Balanțele se vor concentra pe analiza unor greșeli din trecut și pe soluțiile cele mai bune pentru a nu le mai repeta. Atenția merge și spre partenerii de viață și de afaceri, pentru că este nevoie de clarificarea anumitor aspecte legate de implicare și planificare.

Scorpion

Este săptămâna în care Scorpionii vor fi unii dintre cei mai inspirați oameni. Au timp de hobby-uri, dar și pentru persoana iubită și se echilibrează emoțional, după o perioadă mai complicată. Găsesc echilibrul între job și viața personală și asta îi face să fie mulțumiți.

Săgetător

Săgetătorii vor petrece mult timp alături de familie și prieteni și se gândesc chiar să organizeze o petrecere la ei acasă. Se știe că sunt gazde bune și fac totul ca la carte. Spre sfârșitul săptămânii este posibil să apară schimbări la locul de muncă, dar nu se știu încă urmările.

Capricorn

Nativii din Capricorn vor fi pe drumuri toată săptămâna: vizite, călătorii de afaceri și în interes personal. Vor fi deplasări în care vor încerca să bifeze toate obiectivele vizate și să încheie săptămâna cu reușite palpabile, pentru a-și mulțumi superiorii.

Vărsător

Bani, bani și iar bani! Vărsătorii s-au confruntat cu mari probleme financiare în ultima perioadă, așa că a venit momentul să se mobilizeze și să facă ceva. Trebuie doar să fie atenți cu cine pornesc la drum și cum vor împărți riscurile pe viitor.

Pești

Banii sunt și principalul obiectiv al săptămânii pentru nativii din Pești. Ceva mai egoiști în aceste zile, ei se hotărăsc să treacă la treabă și să facă ceva pentru a-și spori conturile.