News
notix pixel id

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 iulie. O zodie face bani frumoși

30.06.2019 | 12:34
Horoscopul săptămânii 22-29 iunie 2020, adus de Camilia Pătrășcanu

Cunoscuta astroloagă Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 1-7 iulie. Multe zodii își fac planuri mari. Unele fac planuri de afaceri, altele de căsătorie, iar unele de aducere pe lume a unui bebeluș, potrivit antena3.ro.

Așa arată horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 iulie

Berbec

Sunt discuții multe, dar toate sunt  cu folos. Lucrurile încep să se așeze destul de bine pe toate planurile, inclusiv pe cel sentimental. Vor fi momente frumoase în familie, însă trebuie să aveți grijă de persoanele vârstnice! Munca se va împleti perfect cu distracția.

Taur

Taurii se pregătesc de o săptămână plină! Vor fi activități multe la locul de muncă, dar și în familie. Vor fi și ceva discuții în contradictoriu, dar  totul va fi bine. Acasă te așteaptă activități intense, însă rezultatul îi va satisface pe membrii familiei!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 iulie
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 iulie

Gemeni

Săptămâna aceasta este despre bani. Gemenii pun la punct un plan bun de afaceri de pe urma căruia vor face bani frumoși. Trebuie să ai grijă însă și să gestionezi bine câștigurile, deoarece nu se știe cât timp va funcționa afacerea.

Rac

Racii trebuie să ia o hotărâre foarte importantă, săptămâna aceasta, legată de o persoană. Trebuie să vadă dacă este sau nu sufletul său pereche. Spre finalul săptămânii încep și cheltuielile.

Leu

Leii au și ei o săptămână importantă cu aspecte emoționante. Rezolvă o situație din trecut săptămână aceasta. Cei care lucrează marți și miercuri sunt forțați să se ocupe de probleme din trecut. A doua parte a săptămânii este mult mai bună.

Fecioara

Fecioarele pot reîntâlni o persoană dragă, p care nu au mai văzut-o de ceva vreme. Se bazează pe prieteni în această săptămână. Multe Fecioare pot fi curtate, fac noi cunoștințe în prima săptămână a lunii iulie. Astrele le pot aduce o iubire nouă.

Balanță

Balanțele au multe planete în această săptămână în zona carierei. Se pare că șefii vă apreciază și este posibil să vă propună un post mai bun și mai bine plătit! Cariera ta este în plină ascesiune, iar lucrurile nu stau rău nici pe plan personal. Este posibil să întâlnești o persoană foarte interesantă.

Scorpion

Pentru scorpioni e o săptămână care se învârte în jurul planurilor, e foarte important să își clarifice viziunea. Planurile de afaceri trebuie amânate puțin, deoarece astrele nu vă sunt favorabile deloc!

Săgetător

Pentru Săgetător, banii sunt luați în vizor în această săptămână. E vorba de banii altora sau banii care nu sunt rulați curent. E o săptămână în care pot avea câștiguri frumușele. Trebuie gestionat cu cap câștigul respectiv, deoarece poate dispărea așa cum a venit.

Capricorn

Pentru capricorni săptămână aduce discuții cu partenerul de viață. Se vor lămuri multe lucruri și se vor lua decizii extrem de importante pentru viitorul relației. Unii s-ar putea despărți, iar alții ar putea decide să aducă pe lume un bebeluș.

Vărsător

Vărsătorul va munci pe brânci. Trebuie să facă echipă cu un coleg la fel de muncitor, pentru a avansa cu proiectul la care lucrează de ceva vreme și care este așteptat cu sufletul la gură chiar și de către conducerea companiei unde lucrează.

Pești

Peștii sunt interesați de noua generație. Cei care au deja copii vor dfi mândri de realizările celor mici, iar cei care încă nu au copii vor decide că trebuie să devină părinți. La locul de muncă totul decurge potrivit planului, iar cu finanțele stau destul de bine.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri