Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 martie. Perioadă în care relaționarea este importantă

28.02.2021 | 17:34
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 17 martie Perioada in care relationarea este importanta
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 martie preconizează o perioadă în care relaționarea este importantă pentru nativi. Aceștia vor fi foarte atenți la aspectele ce țin de viața socială.

Roluri importante vor avea de modul de exprimare al oamenilor cu care interacționează și comportamentul pe care aceștia îl au. Locul ocupat în viața celor din jur o să fie și el de interes pentru semnele zodiacale.

ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 mai anunță că viața profesională ocupă și ea un rol important. Pentru unii nativi pot să apară și discuții referitoare la bani.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 martie, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Săptămâna începe cu două zile importante și bune din punct de vedere relațional. Vor convinge oameni, vor dori colaborări și vor primi invitații. Miercuri și joi, accentul care pe planul personal, vor analiza bine ce avantajele și dezavantajele unei relații. Joi sau vineri poate să apară o situație care să scoată în evidență o greșeală legată de o situație din trecut, au ocazia s-o remedieze.

ADVERTISEMENT

Taur

Luni și marți vor avea mult de lucru, dar colaborează bine cu oamenii din echipă. Trebuie să știe cum să se exprime și să explice unele lucruri. Pot fi puși în situația de a înlocui un om, pentru ca treaba să poată continua. Spre finalul săptămânii pot să apară unele pierderi financiare, ar fi bine să nu împrumute bani. Sâmbătă și duminică au drumuri de făcut, călătorii, plimbări.

Gemeni

Săptămâna debutează frumos, tonusul sufletesc este bun. Nativii sunt plini de speranțe și încredere, privesc partea plină a paharului. Zilele de miercuri și joi sunt marcate de muncă multă și apariția unor tensiuni legate fie de lipsa cuiva de la locul de muncă, fie de lipsa unui instrument cu care își fac treaba. Joi și vineri au nevoie de ajutorul oamenilor din jur, ajutor care ar putea să fie influențat de modul în care s-au purtat cu aceștia în trecut.

ADVERTISEMENT

Rac

Începutul săptămânii este marcat de nevoia de pace și echilibru. Pot să apară vești bune, dar neașteptate în familie. În zilele de miercuri și joi este posibil să apară unele tensiuni, în special dacă au nevoie de afecțiune, iar aceasta nu este satisfăcută. În aceste zile e recomandat să fie atenți la locul de muncă.

Leu

Primele două zile din această săptămână sunt influențate de conversații, întâlniri sau ședințe, toate cu scopul de a extrage cele mai bune idei. Este posibil să apară mici îngrijorări cu privire la starea de sănătate, care are nevoie de ceva mai multă atenție. Și relația cu partenerul de viață e presărată cu mici tensiuni, miercuri și joi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Planul financiar este cel care domină începutul acestei perioade. Nativii sunt abili, diplomați și conștienți că pot avea câștiguri financiare în colaborare cu alte persoane. Relația cu partenerul de viață este una bună. Weekendul îi găsește în sânul familiei.

Balanță

Săptămâna debutează cu energie, fler și intuiție și e bine să se bazeze pe aceste lucruri. Sunt cu gândul la bani, iar aceștia pot fi obținuți prin muncă multă și dificil de realizat. Pentru ziele de joi și vineri este recomandată atenția la modul de exprimare.

Scorpion

Primele două zile sunt influențate de unele probleme de sănătate, care se vor rezolva doar dacă li se acordă atenție. Sunt intuitivi și au flerul necesar pentru a face unele schimbări, dar și pentru a-și da seama cu cine pot să colaboreze, dar și de cine e bine să se ferească. Trebuie să fie atenți la cheltuieli, își pot reproșa că au aruncat banii pe nimicuri.

Săgetător

Săptămâna începe frumos, cu socializare și întâlniri. Nativii sunt curioși la ce se întâmplă în jurul lor. Miercuri și joi trebuie să fie atenți la sănătate și la o pagubă. Cea de a doua se poate întâmpla din cauza unor persoane apropiate, dar îi va afecta. În weekend pot îndrepta o greșeală, dacă sunt suficient de lucizi.

Capricorn

Primele două zile pot aduce rezolvări multor probleme, dar și câștiguri financiare. Se vor face remarcați pentru succesul și cunoștințele profesionale. În zilele de miercuri și joi pot să apară tensiuni cu oamenii din anturaj, care le cer bani sau ajutor cu anumite lucruri. Spre finalul săptămânii trebuie să aibă atenție la starea de sănătate și să pregătescă temeinic unele călătorii.

Vărsător

Începutul de săptămână aduce nevoia de cunoaștere. Vor căuta informații, se vor documenta și vor întreba în dreapta și în stânga, pentru a putea găsi un răspuns corect unor probleme care îi interesează în mod deosebit. Datorită informațiilor dobândite, reușesc să aibă un cuvânt importat de spus, chiar și în fața persoanelor cu autoritate. Finalul săptămânii aduce mici probleme cu prietenii. Este posibil să nu poată să ajungă la unul dintre ei sau să fie afectați de o greșeală mai veche.

Pești

Primele zile din săptămână sunt marcate de o atenție sporită la comportamentul oamenilor din jur, dar și la managerierea resurselor financiare. În zilele de miercuri și joi au loc discuții despre modul de folosire al banilor, dar și despre modalitatea de a îndrepta o situație sau remedia o pagubă. Sfârșitul săptămânii îi găsește puși pe treabă și deciși să nu repede greșeli anterioare.

ADVERTISEMENT