Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Tensiuni pentru toate zodiile

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 1-7 noiembrie 2021. Cum va decurge săptămâna?
31.10.2021 | 11:28
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 17 noiembrie 2021 Tensiuni pentru toate zodiile
ADVERTISEMENT

Astrologul a precizat cum va fi următoarea săptămâna pentru toate cele 12 zodii. Astfel, în prima săptămâna din noiembrie vom avea parte de tensiuni.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Ce vești aduc astrele

Iată ce le așteaptă pe toate cele 12 zodii în zilele ce urmează:

Berbec

Poți să îți atingi obiectivele, dar vor avea parte și de tensiuni, mai ales la locul de muncă, posibil cu niște colaboratori. Tensiunea atinge cote maxime joi și vineri.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna este caracterizată de muncă pentru cei din zodia Taur. Ei au soluții originale pentru probleme, dar tensiunile apar în viața de cuplu, mai ales la final de săptămână.

Gemeni

Horoscopul săptămânal arată că Gemenii încep săptămâna tensionat și au discuții de afaceri la mijlocul săptămânii. Trebuie să fie atenți la sănătatea lor, dar și la partea financiară.

ADVERTISEMENT

Rac

Și Racii se axează tot pe muncă, primesc tot felul de documente pe care trebuie să le parcurgă și este posibil să lucrezi chiar și în weekend. Sunt șanse să se încheie un ciclu pentru tine.

Leu

Leii sunt preocupați de bani chiar de la început de săptămână și tocmai de aceea, în zilele ce urmează, vor avea întâlniri de afaceri să stabilească exact direcția pe care vor să meargă.

ADVERTISEMENT

Joi și vineri vor fi tensiuni și pentru acești nativi.

Fecioară

Fecioarele trebuie să își asculte intuiția, arată horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3. Zilele de marți și miercuri vor fi foarte bănoase.

Finalul de săptămână va fi tensionat și pentru acești nativi. Cauza? Niște acte sau drumuri.

Balanță

Săptămâna ce urmează este una caracterizată de comunicare, iar la jumătatea săptămânii vor avea un triumf în fața celorlalți, tocmai datorită acestor capacități de a vorbi și a se exprima. Tensiuni financiare în privința banilor, joi și vineri.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se pot considera cei mai fericiți din zodiac, deoarece au încredere în forțele proprii și nu se lasă mai prejos în nicio situație. Ai de câștigat în aceste zile.

Săgetător

Încep foarte bine săptămâna, astfel că marți sau miercuri pot fi lăudați. În ziua de joi trebuie să fie mai atenți la starea lor de sănătate.

Capricorn

Este o săptămână foarte bună pentru Capricorni, una în care pot fructifica anumite idei și au putere de decizie. Joi și vineri vor fi ceva tensiuni sentimentale.

Vărsător

Vărsătorii primesc un sfat important și au parte de răspunsuri oficiale. Sunt nevoiți să ia o decizie care nu le convine deloc.

Pești

Ai niște întâlniri importante și apoi ești încurajat, marți și miercuri, iar o persoană își pune încrederea în tine. La final de săptămâni și aceștia nativi vor avea parte de tensiuni.

ADVERTISEMENT