Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10 – 16 mai 2021. Schimbări și idei noi pentru nativi

09.05.2021 | 11:49
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 10  16 mai 2021 Schimbari si idei noi pentru nativi
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10 – 16 mai 2021. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 10 – 16 mai 2021 vine cu lucruri bune pentru nativi, însă aceștia trebuie să fie creativi și să facă schimbări în viața lor, să se reinventeze. 

Astrologul de la Antena 3 anunță Lună Nouă în Taur la începutul acestei săptămâni, lucru care îi va influeța pe toți nativii, într-un fel sau altul.

ADVERTISEMENT

FANATIK îți aduce previziunile complete pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale. Află din rândurile de mai jos ce planuri au astrele pentru tine în următoarea săptămână.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 10 – 16 mai 2021, pentru toate zodiile

Berbec

În primele trei zile ale săptămânii, ai toate motivele să fii determinat și să-ți atingi obiectivele, să-ți pui în valoare abilitățile și să faci bani. Joi și vineri apar discuții și contracte pe care se poate să le semenzi. Rorganizare în familie în weekend.

ADVERTISEMENT

Taur

La începutul săptămânii, lucrurile sunt foarte intense, mai ales pentru reorganizare în viața profesională. Nu te iei după alte persoane, ci după propriile gânduri și convingeri. Joi și vineri este vorba despre bani, iar în weekend faci drumuri.

Gemeni

Luna Nouă în Taur te ajută să analizezi cazele unor situații din trecut sau din prezent, fie că este vorba de lucruri financiare sau sentimentale. Joi și vineri  se poate să-ți schimbi atitudinea, după ce ți-ai dat seama de anumite greșeli. În weekend dai dovadă de spirit practic și iei decizii importante.

ADVERTISEMENT

Rac

Sunt vizate prieteniile și relațiile bune cu ceilalți, nu neapărat cu oameni apropiați, dar și cu cei care te inspiră și te ajută. Afli care sunt, de fapt, prietenii tăi adevărați. Ai planuri mari și ești practic, reuești să faci bani. Joi și vine tragi anumite concluczii, iar în weekend vrei să faci lucruri mărețe.

Leu

Schimbări mari în carieră la început de săptămână, poate pui în aplicare niște planuri mai vechi, sau modifici unele lucruri. Joi și vineri te bucuri de susținere din partea prietenilor, iar la sfârșitul săptămânii ai parte de liniște, ca să-ți pui gândurile în ordine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luna Nouă în Taur îți aduce confirmarea unor planuri sau a unor viziuni, sau a unor consecințe pe care le-ai intuit de dinainte. Pot fi și aprobări ale une acte în primele trei zile ale săptămânii, acte importante pentru bani și alte proiecte. Iei decizii constructive joi și vineri, iar weekend-ul îl petreci alături de prieteni.

Balanță

În prima parte a săptămânii, obții bani cu ajutorul colaborărilor. De asemenea, persoana iubită poate realiza anumite lucruri importante și o susții. Acte și călătorii bune joi și vineri, iar la sfârșit de săptămână lucrezi.

Scorpion

Îți pui bazele în relații și colaborări, iar Luna Nouă în Taur, care se formează marți, poate aduce un parteneriat foarte avantajos, pentru toată lumea. Ai discuții importante, așa că trebuie să fii practic, sincer și mai puțin visător. Câștiguri joi și vineri, nu neapărat financiare, iar în weekend te așteaptă drumuri.

Săgetător

Luni, marți și miercuri muncești, faci schimbări, ai noi idei și viziuni, poate colaborezi și cu alte persoane. Implicarea ta aduce schimbări benefice, iar joi și vineri câștigi o persoană de partea ta. În weekend ai parte de diferite cadouri și atenții.

Capricorn

Ești foarte inspirat la începutul săptămânii, te gândești să schimbi anumite lucruri din viața ta, chiar și în plan sentimental. Vii cu idei noi în plan profesional, poate vei desfășura o activitate pe cont propriu. Lucrezi foarte mult joi și vineri, iar la sfârșitul săptămânii îți faci programul în funcție de cel al persoanei iubite.

Vărsător

Sunt vizate relațiile de familie la începutul săptămânii, vrei să existe mai multă armonie. Marți spui anumite lucruri pe care le-ai ținut în tine, ești sincer, îți ceri anumite drepturi. Armonie pentru joi și vineri, iar în weekend lucrezi și, totodată, ai grijă de sănătatea ta și a celorlalți.

Pești

La început de săptămână ai planuri, proiecte și anumite discuții, poate se vor face demersuri pentru unnact oficial pe care vrei neapărat să-l obții. Te informezi, te gândești chiar să faci anumite cursuri. Ai parte de liniște și armonie în casă joi și vineri, iar în weekend te bucuri de distracție și voie bună.

ADVERTISEMENT