Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 11-17 ianuarie 2021. Zodia care are parte de zile dificile

10.01.2021 | 14:54
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1117 ianuarie 2021 Zodia care are parte de zile dificile
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul săptămâna 11-17 ianuarie 2021 aduce multe evenimente neașteptate pentru anumite zodii, în condițiile în care lună nouă este în Capricorn.

Potrivit astrologului de la antena3.ro, va fi o săptămână în care nativii din mai multe zodii vor scoate la iveală talentele cu care au fost înzestrați pentru a rezolva anumite probleme importante.

ADVERTISEMENT

Totodată, astrele mai anunță că în perioada următoare semnele zodiacale au șansa de a realiza lucruri noi, nemaibănuite. Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru toate zodiile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul săptămâna 11-17 ianuarie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Nativii din zodia berbec vor rezolva în primele zile ale săptămânii mai multe lucruri ce țin de administrație, iar de miercuri se vor întâlni cu un nou ritm în carieră. Berbecii au nevoie de multă răbdare spre finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Taur

Începutul de săptămână pentru tauri va fi unul deosebit. Începând de miercuri, nativii acestei zodii își pot face mai multe planuri, pentru că joi și vineri vor urma zile tensionate. Spre final de săptămână vor avea nevoie de sprijinul unui prieten pentru a rezolva o problemă importantă.

Gemeni

Săptămâna începe în forță pentru gemeni, cu accent pe relații. Cele mai dificile zile se anunță cele de joi și vineri, pentru ca în week-end să urmeze o serie de lucruri importante care necesită rezolvare imediată.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii au foarte mult chef de muncă toată săptămâna, astfel că zilele de luni, marți și miercuri vor fi extrem de prolifice. Zilele de joi și vineri vor deveni dificile, iar nativii din această zodie vor avea senzația că se pierd. În week-end se arată posibile călătorii.

Leu

Săptămâna începe excelent pentru lei, iar miercuri se anunță o serie de decizii importante. Lucrurile pot deveni tensionate și dificile joi și vineri, mai ales dacă nu se vor înțelege cu un colaborator important. În week-end se anunță liniște, numai bună pentru reîncărcat bateriile.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Fecioarele vor da dovadă de multă creativitate și sunt într-o formă exemplară de luni până miercuri. Lucrurile se complică în zilele de joi și vineri, mai ales la locul de muncă unde pot exista dispute. Nativii din această zodie vor avea partie de apreciere neașteptată în week-end.

Balanță

Balanța va începe săptămâna bine, pentru că își cunosc locul, astfel că vor avea parte de apreciere la locul de muncă. Joi și vineri lucrurile se vor complica și nativii din această zodie vor trebui să renunțe la mai multe plăceri. În week-end această zodie e pusă pe reparații.

Scorpion

Nativii din această zodie sunt extrem de bine concentrați și găsesc soluții la locul de muncă în primele zile ale săptămânii. Vor exista dificultăți în familie joi și vineri, unde vor exista discuții supărătoare cu partenerul de viață. În week-end își vor găsi liniștea.

Săgetător

Săgetătorii vor găsi noi surse de finanțare în primele zile ale săptămânii. Luna nouă de miercuri îi va favoriza și vor avea idei multe cum să câștige bani. Joi și vineri se anunță dificultăți pentru cei dragi, astfel că e nevoie de o atenție sporită în disputele cu cei din jur în week-end.

Capricorn

Capricornii sunt favorizați de astre și vor avea energie nebănuită și mai multe idei geniale. Miercuri ar putea lua o decizie importantă, care le va afecta viitorul. În week-end se vor relaxa și cel mai probabil vor călători.

Vărsător

Vărsătorii vor avea nevoie de răbdare în zilele de luni și marți, pentru că trebuie să pună capăt unor situații extrem de complicate. Nativii din această zodie vor avea parte de claritate în ziua de miercuri, însă zilele de joi și vineri sunt dificile. În week-end vor câștiga o sumă de bani.

Pești

Peștii vor avea parte de mai multe întâlniri frumoase în primele zile ale săptămânii, însă ziua de miercuri poate însemna demararea unui proiect nou pentru nativii acestei zodii. Joi și vineri pot fi obosiți, pentru ca în week-end să fie în mare formă.

ADVERTISEMENT