Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12 – 18 iulie 2021! Lei și Săgetătorii, probleme cu orgoliul

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12 - 18 iulie 2021. Și, chiar dacă este o perioadă interesantă pentru mai multe zodii, Leii și Săgetătorii trebuie să își controleze pornirile generate din orgoliu.
11.07.2021 | 11:31
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 12  18 iulie 2021 Lei si Sagetatorii probleme cu orgoliul
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu, astrologul de la Antena 3 anunță că în săptămâna 12 – 18 iulie 2021, majoritatea zodiilor vor avea probleme la începutul intervalului, dar și că mulți dintre nativii acestora vor reuși să le depășească până în weekend-ul care urmează.

Mai mult, punctează Camelia Pătrășcanu, tot ce trebuie să facă zodiile în acest interval este să încerce să își tempereze pornirile și să fie atente la propunerile care par tentante pentru a nu avea de suferit, în viitor, atât pe plan sentimental, cât și material.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12 – 18 iulie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Începutul săptămânii este unul cât se poate de dificil pentru nativii din această zodie, mai ales că riscă să piardă bani din cauza sincerității față de ei înșiși. Mijlocul săptămânii se anunță, totuși, ca o îmbunătățire, dar se pot schimba totodată și foarte multe în viața lor, începând chiar cu locul de muncă. Sfârșitul săptămânii se anunță, totuși, unul în care lucrurile se așează așa cum trebuie, mai ales după consultările cu cei apropiați pe tema viitorului.

Taur

Prima parte a intervalului 12-18 iulie 2021 este, pentru Tauri, unul în care apar tensionat cu privire la familie sau locul de muncă. Cu toate acestea, dacă vor lucra cu atenție la aranjamentele necesare, dacă își vor pune la punct scenariile așa cum trebuie, cealaltă jumătate a săptămânii poate fi una bună, mai ales că imaginația și creativitate vor fi la nivel maxim. Weekend-ul următor se anunță unul cu muncă, dar spornic.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Pentru nativii acestui semn zodiacal, săptămâna 12- 18 iulie 2021 este una agitată. Începului perioadei se anunță cu multe drumuri, iar sfârșitul acestui interval este unul în care trebuie să își dedice timpul discuțiilor cu oameni cu experiență în ceeea ce privește problemele cu care se confruntă. Weekend-ul următor este dedicat iubirii și întăririi relației sentimentale în care este implicat.

Rac

Cei născuți sub acest semn zodiacal au o perioadă în care prudența care îi caracterizează este chiar binevenită. Iar prudența lor se dovedește a fi una inspirată pe termen lung, mai ales dacă vor refuza oferte care par tentante, dar care le poate produce pagube serioase. Este important, totuși, să se implice în partea de afaceri a vieții lor, dar să o facă eficient, să se impună cu argumente raționale.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii trec printr-o perioadă dificilă, tensionată din cauza orgoliilor, mai ales că li se pare că le este încălcată onoarea și demnitatea. Mai mult chiar, din cauza orgoliului care îi caracterizează, cei născuți sun acest semn zodiacal vor fi în situația ca, în intervalul 12 – 18 iulie 2201 s rateze câteva oportunități. Sfârșitul săptămânii se anunță unul mai liniștit, totuși, iar în weekend sunt ocazii bune de a face bani frumoși.

Fecioară

Nativii din Fecioară vor fi, la începutul săptămânii, ceva mai discreți și mai retrași, încercând, de fapt, să își analizeze următoarele mutări. Sfârșitul intervalului aduce însă o strategie nouă, bună, care îi umplu de energie, lucru care se anunță chiar benefic când vine vorba de resursele lor financiare.

ADVERTISEMENT

Balanță

Prima parte a săptămânii se anunță una în care cei născuți în zodia Balanță se vor folosi la maximum de aciditatea discursului lor, chiar dacă riscă să strice relația cu cineva apropiat. Spre sfârșitul săptămânii însă, Balanțele se mai temperează și par a fi dispuse să treacă cp vederea lucrurile care nu le convin, doar de dragul liniștii care se anunță pentru weekend-ul care urmează.

Scorpion

Tensiunea de la începutul săptămânii, momentele dificile prin care trec din cauză că nu au chef s facă lucrurile simple care le-au fost cerute, îi face pe nativii acestei zodii să refuze să asculte de autorițăți. Vor apela, până la urmă, la ajutor și vor trece peste probleme.

Săgetător

Săgetătorii vor, din orgoliu, să meargă până în pânzele albe pentru a-și demonstra dreptatea, lucru care le va transforma săptămâna 12 – 18 iulie 2021 într-una cât se poate de dificilă până la sâfrșitul săptămânii. Cu toate acestea, se dovedește că orgoliul lor a fost unul justificat, iar scopul pe care și l-au făcut va fi atins, weekend-ul anunțându-se unul senin pentru nativi.

Capricorn

Nativii acestei zodii vor avea probleme și emoții cu privire la partea financiară a vieții lor, mai ales la începutul săptămânii. Ceea ce trebuie să știe este însă că problemele nu vor dispărea dacă nu sunt dispuși să facă niște schimbări radicale în jurul lor, iar dacă o vor face, vor avea confirmarea, în weekend, că au procedat corect.

Vărsător

Ar fi el mai bine să evite întâlnirile importante la începutul săptămânii, în caz contrar pot avea surpriza să aibă parte de ostilitate din partea celor cu care se văd. Sfârșitul săptămânii se anunță, totuși, unul ceva mai liniștit, mai ales dacă vor pleca din localitate.

Pești

Prima parte a intervalului trebuie să fie una în care să fie găsit un echilibru între muncă și sănătate. Prea multă muncă le poate produce neplăceri imediate în planul sănătății, dar, cu atenție, pot avea totuși zile liniștite, mai ales spre sfârșitul intervalului 12 -18 iulie 2021.

ADVERTISEMENT