Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 12-18 octombrie 2020. Capricornul are parte de tensiuni la serviciu

11.10.2020 | 17:15
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1218 octombrie 2020 Capricornul are parte de tensiuni la serviciu
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 12-18 octombrie 2020 vine cu zile în care semnele zodiacale trebuie să își dea mai mult interesul pentru persoanele din jur, dar și pentru ele.

Astrologul de la Antena 3 mai transmite că zona relațiilor fie că este vorba de iubire, fie că este vorba de afaceri, va fi în centrul atenției, fiind activată de planete.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos care sunt previziunile complete pentru săptămână viitoare și vezi care sunt zodiile care vor avea parte de câștiguri financiare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 12-18 octombrie 2020, pentru fiecare nativ la rând

Berbec

Elan, entuziasm și energie în primele zile ale săptămânii. Reușite importante la locul de muncă marți și miercuri, când se anunță câștiguri generoase. Aprecierea vine din partea șefilor, însă mare atenție la tensiunile care se pot aprinde în weekend. Sunt vizate afacerile.

ADVERTISEMENT

Taur

Creativitate, ingeniozitate și planuri mari la început de săptămână, anunță astrele. Ai o lecție despre curaj de învățat, trebuie să spargi tiparele și să gândești diferit. Joi și vineri fii cu ochii în patru la relațiile de la locul de muncă. Weekend-ul este făcut pentru persoana iubită.

Gemeni

Săptămâna viitoare este una extrem de încărcată, agenta este plină de activități. Bine că ai energie să le duci pe toate la capăt. Discuții legat de investiții, ca spre final să te axezi mai mult pe sentimente. Pasiunea și gelozia vor ieși la iveală în cuplu.

ADVERTISEMENT

Rac

Nu ții cont deloc de aspectele financiare și cheltui aiurea. Marți și miercuri se anunță grozave, în timp ce următoarele sunt legate de viața de familie. Disputele și supărările nu vor întârzia să apară. În zilele de weekend este bine să te concentrezi pe iubire.

Leu

Dinamism, inspirație și lucruri bine puse la punct. Asta doar luni pentru că restul zilelor te vei axa pe partea financiară. Ține cont de fler, ai o intuiție bună. Călătorii și drumuri în zilele de joi și vineri. Weekend-ul este de petrecut în casă.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Acordă mai multă atenție lucrurilor pe care le fac oamenii din jur. Marți și miercuri ești într-o formă excelentă, în timp ce joi și vineri astrele transmit că sunt posibile numeroase tensiuni, în special în privința domeniului financiar.  Mici călătorii în zilele libere.

Balanță

Prezent, empatic și conectat la tot ce se întâmplă, așa te prinde ziua de luni. Următoarele două zile anticipează niște consecințe. Joi și vineri tensiunile din relația de cuplu îți vor da mari dureri de cap. În weekend pe concentrezi pe muncă.

Scorpion

Începi săptămână în forță, ai multe întâlniri de onorat. Marți și miercuri ești apreciat și aplaudat pentru faptele tale. Joi și vineri fii atent la problemele medicale, sănătatea trebuie să fie mereu pe primul lor. În weekend încarcă-ți bateriile.

Săgetător

Idei și energie, mai ales la locul de muncă în primele zile din intervalul astrologic. Ai de rezolvat niște sarcini. Zilele de joi și vineri vin cu aspecte tensionate, gelozie și posesivitate în relația amoroasă. Nu-ți supăra jumătatea. Zilele libere se anunță liniștite.

Capricorn

Oferă-i mai multă atenție partenerului de viață. Marți și miercuri ai rezervate posibile voiaje și acte bune, în timp ce zilele următoare vin cu tensiuni și dispute din cauza superiorilor. În weekend ar fi indicat să stai cu prietenii sau chiar să călătorești.

Vărsător

Ești în formă maximă încă din prima zi. Reușești să câștigi bani fără să depui eforturi prea mari. Joi și vineri realizezi că te-ai înșelat în anumite privințe, lucru care poate crea tensiuni. În zilele de weekend ai de rezolvat unele lucruri și sarcini.

Pești

Ziua de luni începe cu multă muncă. Îți place ceea ce faci și nu duci lipsă de elan. Ai mare grijă să nu faci ceva greșit la serviciu. Marți și miercuri sunt bune pentru întâlniri. Joi și vineri se anunță câștiguri financiare, iar weekend-ul este făcut pentru voiaje.

ADVERTISEMENT