Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii

14.03.2021 | 13:06
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1521 martie 2021 Vesti bune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a realizat horoscopul pentru săptămâna 15-21 martie 2021. Potrivit cititorului în stele, se anunță o perioadă foarte frumoasă, zodiile beneficiind de vești bune legat de locul de muncă și partea financiară. 

De asemenea, astrologul de la antena3.ro a mai aflat de la astre și care sunt cele mai importante zile. Așadar, miercuri și joi semnele zodiacale vor avea parte de surprize financiare și idei creative, ceea ce înseamnă că vor câștiga bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Perioada următoare cere mai multă implicare, ambiție, voluntarism și creativitate, mai ales când este vorba despre bani. Săptămâna aduce șansa reparării unor situații care i-au făcut pe nativi să piardă anumite lucruri sau chiar persoane.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 15-21 martie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Te bucuri de un tonus bun, de energie și hotărâre în primele zile ale săptămânii. Posibilă confruntare cu superiorii, spune-ți punctul de vedere. Miercuri și joi sunt zile delicate legat de bani, în timp ce finalul de săptămână anunță călătorii.

ADVERTISEMENT

Taur

Luni și în prima parte din marți sunt în expectativă, urmăresc cu mare atenție ce fac alții. Miercuri și joi luptă pentru ideile lor și pot intra în conflict cu șefii. Țin cu dinții de opiniile lor, lucru care poate strica o alianță. În weekend, posibil câștig financiar.

Gemeni

Vești, informații și popularitate în primele două zile ale săptămânii. Următoarele zile pot întâmpina dificultăți din partea celor din jur. Pot fi afectați de contextele altor sau descoperă că nu pot face anumite lucruri. Weekend-ul vine cu soluții și idei.

ADVERTISEMENT

Rac

Autoritate și determinare pentru atingerea obiectivelor, mai ales luni și marți. Miercuri și joi sunt luați prin surprindere de reacțiile și bârfele unor oameni, chiar pot fi dezamăgiți de deciziile unora. S-ar putea să nu poate conta pe partenerul de viață. Weekend-ul aduce înțelegere și sfaturi.

Leu

Săptămâna este axată pe planuri și proiecte de viitor. Luptă pentru obținerea unor semnături sau aprobări pe care le obțin în cele din urmă. Zilele de miercuri și joi aduc surprize, în timp ce restul pot duce la conflicte cu superiorii. Dispoziția bună revine în weekend.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Mare atenție la ce își dorește cineva, un colaborator sau o persoană importantă. Miercuri și joi sunt axate pe bani, semnarea unui contract depinde de tine. Lucrurile se așază și-și găsesc rezolvarea spre finalul săptămânii. E cazul să-ți asumi mai mult.

Balanță

Întâlniri importante în zilele de luni și marți, e foarte important cum te prezinți. Miercuri și joi ești în căutarea unei soluții financiare pentru recuperarea unei sume de bani. Ești un negociator foarte bun, rezolvările sunt la tine. Călătorii în weekend.

Scorpion

Luni și marți lucrezi contra cronometru. Precizia și datele exacte sunt la ordinea zilei, în timp ce în următoarele ai parte de câteva dezbateri. Primești informații prețioase de la niște oameni noi, trebuie doar să știi cum le folosești. Vești bune legat de bani în weekend.

Săgetător

Dispoziție bună, elan și entuziasm la început de interval. Zilele de miercuri și joi se anunță dificile pentru toată lumea. Se creează niște situații pentru care nu ești pregătit, poate trebuie să ții locul cuiva. E posibil să renunți la o activitate care nu aduce bani. Weekend-ul este făcut pentru relații.

Capricorn

Luni și marți muncești singur pentru a fi pregătit pentru ce te așteaptă mai departe. Surprizele pot apărea pe partea financiară, nu sunt resurse pentru ce ai în plan. Apelează la colaborări pentru a ieși din impas. Se cere tact legat de relația cu cineva mai obraznic.

Vărsător

Discuțiile de luni și marți te ajută să pui cap la cap niște informații. E momentul să decizi dacă mergi mai departe singur sau te gândești la o colaborare. Posibil să faci un drum pentru care să scoți bani din buzunar. Surpriză sau cadou în weekend.

Pești

Săptămâna începe bine din punct de vedere financiar. Sunt foarte eficienți, muncesc mult, iar rezultatele sunt pe măsură. S-ar putea să nu primească aprobarea mult așteptată, nu au toate actele necesare. Problema îi poate necăji pe moment, dar se rezolvă în weekend.

ADVERTISEMENT