Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16 – 22 august 2021. Este o perioadă cu multe responsabilități

FANATIK vă aduce horoscopul Cameliei Pătrășcanu pentru săptămâna 16 - 22 august 2021. Se anunță o perioadă încărcată de responsabilități
15.08.2021 | 15:27
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 16  22 august 2021 Este o perioada cu multe responsabilitati
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 a anunțat că următoarea săptămână va fi una foarte importantă, dar plină de responsabilități.

Acest lucru poate să aducă și rezolvarea favorabilă a unor situații. Totodată, deciziile luate pot deschide perspective de viitor.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16 – 22 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

În primele două zile din această perioadă vor avea de a face cu acte. Vor căuta informații și vor încerca să rezolve o peroblemă de natură juridică, unele aspecte legale. Mijlocul săptămânii e marcat de putere, autoritate și verticalitate. Sunt în forță și pot dirija lucrurile după bunul plac.

Taur

Săptămâna începe cu calcule financiare. Investițiile și cheltuielile trebuie analizate cu grijă. Miercuri și joi, nativii vor fi preocupați de probleme ce țin de acte și vor căuta ajutor pe la alți oameni. Obiectivele personale sunt în prim plan în weekend.

ADVERTISEMENT

Gemeni

În primele zile, nativii vor reuși să dezvolte relații, să deschită uși, conexiuni. Aspectele financiare, calcule, vor predomina în zilele de miercuri și joi. La finalul săptămânii au parte de călătorii.

Rac

Săptămâna începe cu muncă multă. Trebuie să fie atenți la unele aspecte juridice. Miercuri și joi ar putea să semneze contracte importante. În weekend au parte de răsfăț.

ADVERTISEMENT

Leu

Creativitatea, ingeniozitatea și spontaneitatea vor marca începutul acestei perioade. Mijlocul săptămânii aduce muncă multă, iar timpul și resursele trebuie folosite eficient. În weekend au parte de socializare, sunt alături de oameni și pot să cunoască persoane noi.

Fecioară

Primele zile din săptămână îi găsesc pe nativi atenți la propria persoană. Vin întâlniri și discuții în familii. Miecuri și joi dau dovadă de ingeniozitate și muncesc cu spor. Rezultatele nu vor întârzia să apară: câștiguri financiare. În weekend au grijă de relațiile cu oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Balanță

Luni și marți se vor strădui să afle noi informații, fac cercetări, investigații, pun întrebări. Miercuri și joi vor procesa tot ce au aflat. Este posibil și să facă planuri sau proiecte de viitor. La sfâșitul săptămânii au parte de distracție, și-au îndeplinit toate obiectivele.

Scorpion

În mare parte, întreaga săptămână este marcată de aspecte financiare. Apar unele cheltuieli, reușesc să evite altele. Sunt și unele care nu pot fi amânate. Sunt economi și atenți la multe astecte care țin de contabilitate și birocrație. În weekend vor petrece alături de oamenii dragi.

Săgetător

Inspirația și intuiția vor marca începutul acestei perioade. Au un har de a anticipa lucrurile și vor ști ce e bine și ce e rău de făcut. Mijlocul săptămânii este marcat de bani, au loc cheltuieli și investiții, iar în weekend au parte de călătorii, și de relaxare, dar și cu treabă.

Capricorn

Au parte de un început de săptămână mai domol, își găsesc ritmul cu dificultate sau se gândesc la rezolvarea unor probleme din trecut. La mijlocul săptămânii revin la o formă bună, rezolvă probleme birocratice și se descură bine din toate punctele de vedere. Spre sfârșitul acestei perioade au parte de cheltuieli, în special pentru a-i face pe plac cuiva.

Vărsător

Luni și marți sunt reflexivi și preocupați de impactul pe care munca, gesturile sau cuvintele lor îl au asupra celor din jur. Mircuri și joi vor întoarce o problemă pe toate părțile, vor purta discuții lămuritoare, clarificatoare cu cineva și își vor asuma responsabilități. Se poate chiar și să rezolve unele probleme din viața de cuplu. Weekendul le aduce o formă bună și momente de fericire.

Pești

Luni și marți au parte de multe responsabilități. Trebuie să respecte unele reguli sau coduri și să fie atenți cu superiorii. Este foarte important acest aspect, au parte de întâniri și discuții serioase. La mijlocul săptămânii au parte de zile reușite, de aprecierea celor din jur. Publicitatea și marketingul sunt de mare interes. În weekend se vor detașa și își vor încărca bateriile.

ADVERTISEMENT