Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16 – 22 mai 2022. Nativii care au noroc la bani

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16 – 22 mai 2022. Iată care sunt semnele zodiacale care au noroc la bani. Astrele anunță vești bune pentru ele.
15.05.2022 | 21:34
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 16  22 mai 2022 Nativii care au noroc la bani
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16 – 22 mai 2022. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a anunțat care sunt previziunile săptămânii 16 – 22 mai 2022, pentru fiecare zodie. Miercuri este o zi tensionată pentru nativi, după cum a declarat astrologul la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 16 – 22 mai 2022

Berbec

S-ar putea ca acest început de săptămână să le aducă o reorganizare a planurilor, dar și o asigurarea a unor poziții la job sau în casă. Berbecii își cer drepturile și luptă pentru ele, iar în a doua parte a săptămânii se pot baza pe oamenii din jur. Pot primi sfaturi bune de la cineva în vârstă, iar în weekend se relaxează.

ADVERTISEMENT

Taur

Se gândesc la bani și își fac planuri la începutul săptămânii. Miercuri au parte de o zi tensionată și este vorba despre bani sau chestiuni patrimoniale. Ar fi bine să-și cunoască bine drepturile. Au mai multă autoritate și putere în a doua parte a săptămânii, iau decizii importante și rezolvă diverse lucruri. Își petrec finalul de săptămână cu prietenii.

Gemeni

Sunt preocupați de relații luni și marți, întrucât acestea le-ar putea aduce și avantaje și în plan profesional. Își cer drepturile miercuri, au impresia că cineva nu le-a văzut adevărata valoare. Ar trebui să fie atente la sănătate pe parcursul săptămânii. Mai au lucruri de rezolvat în weekend.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii muncesc mult de luni și țin foarte mult la reguli. Miercuri au conflicte cu o persoană care nu înțelege anumite lucruri sau se corectează mai greu. Sunt alături de partener în a doua parte a săptămânii și pot călători în weekend. 

Leu

Acești nativi sunt entuziasmați la începutul săptămânii și au multe idei pe care vor să le pună în practică. Au tensiuni miercuri din cauza unor chestiuni administrative și ar fi bine să fie mai atenți la rigori, reguli, dar și la sănătate. Se bucură de relații bune în a doua parte a săptămânii și se vor relaxa.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luni și marți se bazează pe insuflarea încrederii în sine, au discuții utile cu cineva din casă. Au multe lucruri de rezolvat. Miercuri, Fecioarele se simt copleșite de numărul mare de sarcini pe care le au de făcut, lucru care le poate provoca tensiuni. Lucrează în weekend și obțin rezultate, sunt mai productivi.

Balanță

Balanțele au nevoie de mai multă documentare luni și marți pentru a putea spune lucrurile potrivite. Își susțin ideile sau pot convinge pe cineva să le ajute. Apar dificultăți acasă sau probleme de sănătate miercuri, dar totul se rezolvă. În a doua parte a săptămânii sunt entuziasmați și au multă energie.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se gândesc la bani și au șansa să-i câștige mai ușor, dar e necesar să fie creativi și să-și valorifice abilitățile și talentele. Au parte de conflicte la locul de muncă miercuri și e bine să fie atenți la reguli. Sunt energici în a doua parte a săptămânii și se întâlnesc cu prietenii în weekend.

Săgetător

Au multe emoții luni și marți, mai ales dacă vor să lase o impresie bună. Sunt preocupați de bani miercuri și ar trebui să fie atenți la investiții. Călătoresc în a doua parte a săptămânii, iar weekend-ul îl petrec în familie.

Capricorn

Îi ascultă pe cei din jurul lor luni și marți, află ce planuri au aceștia, lucru care îi ajută să afle unde sunt ei în contextul general. Miercuri au emoții mari în privința relațiilor. Munca și ideile originale le aduc bani, iar la finalul săptămânii călătoresc.

Vărsător

Vărsătorii sunt sociabili la începutul săptămânii și sunt apreciați de ceilalți. Miercuri au parte de tensiuni legate de sănătate, excese sau o lipsă de organizare. Lucrurile merg mai bine în cea de-a doua jumătate a săptămânii, mai ales vineri. Încearcă lucruri noi în weekend.

Pești

Nativii Pești au responsabilități la începutul săptămânii, iau decizii și dau sfaturi. Știu foarte bine ce își doresc. Miercuri au parte de tensiuni sau sunt nevoiți să amâne o vacanță. Îi ajută pe ceilalți, dar în weekend își fac timp pentru ei.

ADVERTISEMENT