Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021. Perioadă plină de succes pentru mai multe zodii

16.05.2021 | 13:13
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 17  23 mai 2021 Perioada plina de succes pentru mai multe zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 17 - 23 mai 2021. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Horoscopul realizat de  Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021 arată că va fi o perioadă de succes pentru mai mulți nativi din zodiacul european. Săptămâna aceasta este una în care trebuie să ne concentrăm pe muncă.

Astrologul a prezentat horoscopul pentru acest interval și a spus că sunt șanse mari să ne atingem obiectivele, astrele fiind de partea noastră. De asemenea, nu trebuie să neglijăm ce ne spun cei din jurul nostru.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 17 – 23 mai 2021

Berbec

Săptămâna este una bună pentru tine, pentru că ai agenda organizată și reușești să iei niște decizii bune, la jumătatea săptămânii. La final de săptămână ai de dat niște explicații colegilor de muncă.

Weekendul îl vei petrece alături de cineva drag ție, arată horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru cei din zodia Taur, intervalul menționat este unul plin de evenimente. Astfel, ai parte de conversații administrative și trebuie să repari niște greșeli ale trecutului în zilele de luni, marți și miercuri.

Poți să cheltuiești mai mult decât ar fi cazul, joi și vineri, iar în weekend te bucuri de compania unor persoane pe care le iubești.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gândul îți stă numai la finanțe în săptămâna aceasta. Prima parte a săptămânii este una productivă pentru tine, mai ales în ceea ce privește afacerile. Miercuri și joi au întâlniri importante, iar vineri sunt ceva discuții în familie.

În weekend, Gemenii au parte de tandrețe alături de partener.

Rac

Racii nu numai că se gândesc la bani, dar reușesc să îi și obțină în această săptămână. Învață o lecție în zilele de miercuri și joi, pentru a-i aprecia mai mult pe cei din jurul lor. Pot fi puși pe drumuri în zilele de joi și vineri.

ADVERTISEMENT

Weekendul este petrecut în familie, moment în care te poți relaxa.

Leu

Nativii din zodia Leu au o intuiție foarte bune, mai ales în ziua de luni. Știu foarte bine ce să aleagă și iau cele mai bune decizii. În zilele de marți și miercuri sunt șanse mari să ai parte de niște conflicte.

Joi și vineri realizează ceva operațiuni cu niște bani sau pot deveni cooperanți în ceea ce privește câștigurile lor. În weekend pleacă în vizite.

Horoscop săptămânal Camelia Pătrășcanu. Ce le așteaptă pe zodii între 17 – 23 mai 2021

Fecioară

Pentru cei din zodia Fecioară săptămâna aceasta este una în care trebuie să se gândească mai bine înainte de a acționa. Cuvântul care trebuie să te caracterizeze la începutul acestei săptămâni este discreția.

Joi și vineri primesc niște informații foarte bune și au soluții pentru toate problemele. Reușesc să rezolve foarte multe treburi, iar la final de săptămână au mare succes în tot ceea ce fac, a precizat astrologul la Antena 3.

Balanță

Pentru Balanțe, este o săptămână în care pot culege roadele eforturilor lor. În prima parte a săptămânii vor primi laude de la locul de muncă și în weekend se vor bucura de lucrurile care îi fac fericiți.

Scorpion

Pentru cei din zodia Scorpion, ziua de luni este una plină de acte, ședințe planuri sau proiecte. Zilele de miercuri și joi sunt pline de hotărâre și determinare, altfel că nu trebuie să fii evitant în ceea ce faci.

Trebuie să iei niște decizii în privința banilor. La final de săptămână te odihnești și primești laude din partea prietenilor.

Săgetător

Săgetătorii au o săptămâna care începe cu atenție deosebită asupra partenerului. În zilele de marți și miercuri trebuie să fii mereu cu vorbele la tine și să fii atent la ce spun ceilalți, dar și la lucrurile pe care le rostești.

Joi și vineri cooperează foarte bine cu ceilalți, iar în weekend se relaxează alături de prieteni.

Capricorn

Pentru cei din zodia Capricorn, această săptămână este una în care se pune accentul pe conexiunile cu ceilalți oameni. În zilele de marți și miercuri,  cineva drag ție îți spune dacă este fericit în comunicarea pe care o are cu tine.

La jumătatea săptămânii pot fi necesare niște cheltuieli. La final de săptămână este posibil să faci niște drumuri sau călătorii și ai parte de discuții frumoase cu familia.

Vărsător

Vărsătorii se concentrează pe muncă în ziua de luni, iar apoi, marți și miercuri au niște întâlniri foarte importante pentru care trebuie să se pregătească temeinic. Trebuie să fii atent la bani la final de săptămână și să nu uiți să te relaxezi în weekend.

Pești

Pentru cei din zodia Pești, săptămâna este una dedicată muncii. Trebuie să iei niște decizii importante în zilele de miercuri și joi, iar vineri ai parte de discuții importante. Trebuie să fii atent la sănătate în acest weekend.

ADVERTISEMENT