Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021. Joi este cea mai tensionată zi

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a făcut previziunile pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021.
17.10.2021 | 11:18
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1824 octombrie 2021 Joi este cea mai tensionata zi
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 a anunțat ce se întâmplă cu fiecare zodie săptămâna următoare. Cea mai tensionată zi este joi, în timp ce cea mai liniștită este sâmbătă.

Mercur iese din retrograd luni, dar va rămâne în Balanță. Trebuie să analizăm foarte bine relațiile pe care le avem, mai ales că, miercuri este Luna Plină a Balanței.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 18-24 octombrie 2021. Joi este cea mai tensionată zi

Berbec

Nativii Berbec au un început de săptămână bun, liniștit. Doresc să-și impună ideile, așa că s-ar putea să fie puțin cam duri cu cei din jur. Miercuri și joi s-ar putea să cheltuiască mai mult. În weekend întâlnesc persoane dragi și s-ar putea să facă și o călătorie.

Taur

Sunt plini de energie la începutul săptămânii. S-ar putea să aibă unele discuții, fie își fac diferite planuri. Marți și miercuri trebuie să fie atenți, pentru că sunt zile dificile și ar putea avea un conflict. La finalul săptămânii au parte de momente frumoase.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Încep foarte bine săptămâna. Reușesc să se facă remarcați prin acțiunile lor. Au idei bune, iar previziunile lor se dovedesc corecte.  Joi își fac griji pentru cineva, vor să ajute. Este o zi tensionată pentru ei. În weekend se relaxează, se distrează.

Rac

Nativii Rac au o grămadă de lucruri de făcut. S-ar putea ca acțiunile lor să depindă de cineva. Așteaptă unele informații. S-ar putea ca un prieten să-i dezamăgească, astfel că, joi ar putea să fie o zi tensionată. Relaxare totală în weekend.

ADVERTISEMENT

Leu

Îi preocupă chestiunile financiare, banii. Trebuie să rezolve tot felul de lucruri mai ales în plan juridic. S-ar putea să aibă un conflict cu autoritățile. După aceea își schimbă brusc dispoziția. La finalul săptămânii se vor simți bine între prieteni.

Fecioară

Acești nativi nu au un început de săptămână foarte bun. Nu prea au chef de muncă. În următoarele zile își fac tot felul de calcule pentru că este o perioadă bună pentru a câștiga mai mult. Joi, un conflict din cauza banilor sau a unei cereri. În weekend fac toate planurile și rezolvă o grămadă de lucruri.

ADVERTISEMENT

Balanță 

Nu este indicat să întreprindă activități solicitante. S-ar putea ca la mijlocul săptămânii să aibă un conflict cu partenerul de viață. Vor o mulțime de lucruri și se așteaptă să le primească. Nu este exclus să fie refuzați. Ar trebui să fie atenți și la sănătate.

Scorpion

La începutul săptămânii se ocupă de tot felul de proiecte, își fac multe speranțe. S-ar putea să intre în diferite conflicte cu persoanele cu care colaborează. Weekend-ul îl vor folosi pentru a se calma.

Săgetător

Un început de săptămână bun și destul de liniștit. Fac multe lucruri casnice. Au mai multe întâlniri și este posibil să-și găsească și perechea. La finalul săptămânii vor corecta unele lucruri care nu au ieșit cum și-au dorit.

Capricorn

Nativii Capricorn sunt ocupați cu calcule, discuții. Au timp să analizeze și să-și dea seama cum au ajuns în situația actuală. Joi, tensiuni din cauza banilor. Nu renunță la muncă nici în weekend.

Vărsător 

Vărsătorii primesc bani. Este vorba despre sume restante. La mijlocul săptămânii au multe lucruri de rezolvat. Proiecte noi, întâlniri, discuții. Este posibil să existe unele tensiuni din cauza unui apropiat care are probleme joi.  Finalul de săptămână este bun. Au parte de distracție.

Pești

Sunt foarte emoționați pentru că s-ar putea să se întâlnească cu o persoană la care țin. În următoarele zile își impresionează șefii. Sunt într-o dispoziție bună. Apar unele tensiuni joi și vineri. Poate să fie o chestiune financiară sau legislativă. În weekend timpul este dedicat familiei.

ADVERTISEMENT