Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Evenimente importante pentru unele zodii

18.04.2021 | 11:03
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1925 aprilie 2021 Evenimente importante pentru unele zodii
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021. Următoarea perioadă este una importantă din punct de vedere profesional, așa că ar trebui să profiți din plin de ultima zi a acestui weekend și să-ți încarci bateriile. Sfârșitul de lună vine cu idei și speranțe pentru împlinirea tuturor dorințelor. 

Astrologul de la Antena3 anunță o săptămână în care avem mult de muncit și multe lucruri de realizat. Vom avea nevoie de efort, dar şi de creativitate.

ADVERTISEMENT

Previziunile complete pentru toate cele 12 semne zodiacale sunt dezvăluite în rândurile de mai jos. Descoperă care sunt evenimentele și întâmplările pentru zodia ta.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 aprilie 2021

Berbec

Prima zi, cea de luni, este de bun augur, cu întâlniri bune. Încă de la începutul săptămânii, berbecii sunt foarte centraţi pe interesul lor şi poate unii simt nevoia să stea singuri ca să se poată concentra. Marţi, miercuri şi joi sunt zile de creativitate.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna începe cu rezolvarea unor aspecte administrative sau economice. Miercuri și joi se anunță zile tensionate. Atenţie la sănătate duminică, avertizează astrologul Camelia Pătrășcanu.

Gemeni

Debut de săptămână cu dispoziţie bună, luni. Gemenii fac miercuri şi joi, nişte drumuri sunt amânate, iar vineri şi sâmbătă sunt zile bune pentru sănătate şi pentru armonie în familie.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru Raci, o săptămână care începe sensibil, pentru că Luna le traversează zodia luni. Se pot conecta foarte bine la oameni şi simt foarte bine ce se întâmplă cu cei din jur. Marţi, miercuri şi joi sunt zile un pic mai tonice, nu vor să se lase păcăliți și sunt atenţi la bani. Negociază foarte atent salariul.

Leu

Discuţii foarte animate luni, în care Leii au nevoie de o părere. Se concentrează mult şi marţi şi miercuri, pe ce au de făcut, îşi fac foarte mult calcule. Joi şi vineri, o relaţie afectivă se poate rezolva, dacă nu repetă greşelile din trecut.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pentru Fecioare, e o perioadă cu multe idei. Luni vine un răspuns oficial pe care îl tot aşteaptă. Vineri, atenţie la sănătate sau o uşoară oboseală. În week-end, multă muncă în gospodărie.

Balanţă

Balanţele sunt în formă luni, încep săptămâna bine, simt ce îşi doresc ceilalţi, aşa încăt ştiu ce să spună, de ceea sunt zile bune pentru întâlniri. Marţi şi miercuri, atenţie la bani, nu cheltuiţi peste ce v-aţi propus. Pentru vineri, atenţie la călătorii şi acte.

Scorpion

Au multe planuri şi gânduri amestecate chiar de luni. Pot rezolva nişte probleme administrative, lucrează în forţă marţi, miercuri şi joi, când sunt autoritari şi intransigenţi. E bine în week-end şi se relaxează.

Săgetător

Săgetătorii sunt grijulii cu bani. Analizează mult ce iese în avantajul lor şi ce nu, mai ales marţi şi miercuri, atunci când sunt foarte atenţi. Decizii foarte bune joi şi vineri, bazate pe eşecurile din care au învăţat în trecut.

Capricorn

Pentru Capricorni, săptămâna începe sub semnul parteneriatului, sunt atenţi la oamenii cu care se întâlnesc. Miercuri şi joi, sunt preocupaţi să facă gesturi frumoase, chiar romantice.

Vărsător

Multă muncă la Vărsători încă de luni, unii sunt hotărâţi să-şi schimbe stilul de viaţă. Marţi, miercuri şi joi sunt zile tensionate. Lucrurile se vor liniști în weekend.

Pești

Lucrează foarte mult la detalii încă de luni. Miercuri şi joi sunt mai tensionate lucrurile, pentru că nu se sincronizează cu multe persoane,

ADVERTISEMENT