Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 septembrie. Scorpionul ar putea încheia anumite relații din trecut

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care sunt previziunile astrologice pentru intervalul 19-25 septembrie 2022 pentru toate cele 12 semne zodiacale.
18.09.2022 | 21:37
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 1925 septembrie Scorpionul ar putea incheia anumite relatii din trecut
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 19-25 septembrie 2022. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a dezvăluit ce urmează să se întâmple în perioada 19-25 septembrie cu cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscopul săptămânii 19-25 septembrie 2022 realizat de Camelia Pătrășcanu

Conform astrologului de la Antena 3, în intervalul 19-25 septembrie 2022 Luna este în scădere, ceea ce înseamnă eliberarea de lucruri inutile, ordine în viață și în casă.

ADVERTISEMENT

Berbec

În primele două zile ale săptămânii te ocupi de tot ceea ce înseamnă casă, confort și familie. Apar discuții despre avere și se completează anumite goluri materiale sau patrimoniale.

Ambiția, cuvântul cheie pentru mijlocul săptămânii. Atenție la cheltuielile neprevăzute, dar și la drumurile pe care plănuiești să le faci.

ADVERTISEMENT

Taur

Chiar dacă luni și marți ești ocupat acte și cheltuieli administrative, Mercur retrograd te ajută să rezolvi anumite chestiuni din trecut.

Pe la mijlocul săptămânii simți nevoia să-ți încarci bateriile și să te ocupi numai de problemele personale. Pentru weekend se anunță reușite și împliniri care să îți bucure sufletul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Principala preocupare la început de săptămână este cea a banilor și găsești soluții pentru anumite probleme care te-au măcinat în ultima perioadă.

Miercuri și joi se anunță mai multe discuții și vizite care te ajută să obții informații de care ai nevoie acum. Weekendul îl petreci în familie.

ADVERTISEMENT

Rac

Chiar dacă luni și marți sentimentele sunt mai intense decât de obicei, la fel este și intuiția, astfel că poți privi altfel situații pe care până acum nu le-ai înțeles.

Ai grijă la cheltuieli miercuri și joi, poți primi invitații pe care nu este neapărat potrivit să le accepți. În weekend călătorești și porți conversații benefice.

Leu

Luni și marți sunt liniștite, te porți mult mai prudent. Poate ai nevoie de puțin timp pentru tine sau poate nu te simți foarte bine. Cineva îți cere ajutorul și te gândești serios dacă îți dorești să depui efort pentru altcineva.

Miercuri și joi îți asculți intuiția, care te ajută mai ales în relația cu autoritățile. Weekendul este despre bani, faci mai multe tranzacții financiare și achiziții importante.

Fecioară

La începutul săptămânii te preocupă viitorul, al unei relații sau al carierei, felul în care anumite decizii te pot afecta pe termen lung.

Miercuri și joi ar fi bine să rămâi prudent și să asculți mai mult decât vorbești. Vineri și sâmbătă ești într-o formă bună și poți lua hotărâri ferme în privința proiectelor pe care le ai în desfășurare.

Balanță

Luni și marți ești tensionat din cauza că ai de luat decizii și de făcut un anunț important, chiar dacă riști să superi pe cineva și să te pui în pericol. Pot exista discuții cu superiorii, așa că asigură-te că poziția ta este una corectă.

Pe la mijlocul săptămânii te relaxezi împreună cu prietenii, dar în weekend ar fi benefic să te preocupi și de aspectele care țin de sănătate.

Scorpion

Te gândești serios la viitor și analizezi în detaliu toate variantele și consecințele pe care le-ar putea avea. Poți chiar să simți nevoia de a tăia legăturile cu anumite persoane din trecut. Toată săptămâna este dedicată curățeniei în viață. În weekend o lași mai moale și accepți invitația la o petrecere.

Săgetător

Ești preocupat de mijloacele prin care ai putea obține un venit în plus. Mijlocul săptămânii îți poate aduce călătorii sau discuții cu persoane la care, în mod normal, îți este greu să ajungi și poți stabili aspecte care țin de viitorul carierei. În weekend, lucrurile se întâmplă așa cum vrei și poți câștiga bani.

Capricorn

Luni și marți ești preocupat de felul în care cei din jur te privesc. Poți avea impresia că nu ești suficient de apreciat și ai nevoie de mai multă recunoaștere.

Tocmai de asta, miercuri și joi ai mai multă grijă la imaginea pe care o afișezi. În weekend călătorești în scop recreativ, dar și cu treabă.

Vărsător

Chiar dacă nu-ți face prea multă plăcere, te mobilizezi și îți dedici muncii primele două zile ale săptămânii. Alege cu grijă persoanele cu care îți petreci timpul miercuri și joi, căci ai putea fi foarte ușor de nemulțumit. Weekendul este pentru sănătate și îngrijire.

Pești

Creativitatea și imaginația sunt definitorii pentru zilele de luni și marți. Ți-e dor de cineva sau de lucrurile pe care obișnuiai să le faci cândva și la care te întorci. Chiar dacă ești un pic nostalgic la început de săptămână, miercuri și joi te ocupi de toate sarcinile dificile pe care le ai de îndeplinit.

Sâmbătă se anunță întâlniri, poate chiar întâlnești pe cineva și poți să-ți exprimi cu ușurință ideile și sentimentele, ceea ce te surprinde.

ADVERTISEMENT