Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 2 – 8 august 2021. Momente dificile pentru unii nativi

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 1 – 8 august 2021. Unii nativi vor avea parte de momente dificile chiar de luni, dar se vor rezolva ulterior.
01.08.2021 | 11:58
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2  8 august 2021 Momente dificile pentru unii nativi
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 2 – 8 august 2021. Află care sunt previziunile complete ale astrologului de la Antena 3 pentru acest interval.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 2 – 8 august 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Începutul săptămânii este complicat, pentru că se poate să fie nevoie să alegi o altă variantă decât cea stabilită inițial. Cu cât faci asta mai repede, cu atât e mai bine. De joi până sâmbătă, lucrurile merg bine, îți asumi noua versiune pe care o urmezi, iar duminică ai mai mult curaj să recunoști acest lucru.

ADVERTISEMENT

Taur

Luni sunt vizate aspecte legate de bani, poate nu ai acea siguranță privind câștigurile tale. Joi și vineri reorganizezi lucrurile, ideile și perspectivele, dar și principiile după care te-ai ghidat până acum. Duminică, lucrurile sunt mai așezate în viața ta.

Gemeni

Luna se află în semnul tău în prima zi a săptămânii și de aceea ai putea avea parte de momente dificile, de nesiguranță. Joi și vineri gândești totul mult mai practic și mai constructiv, și repari ceea ce nu a funcționat. Duminică se poate să primești sfaturi utile de la cunoscuți și prieteni.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai mai multă grijă de sănătate, acoperi anumite pierderi și poate regândești strategiile. Joi și vineri iei decizii foarte bune și te mobilizezi astfel încât să faci niște schimbări în viața ta. Duminică, luna nouă îți aduce un alt ritm financiar.

Leu

Apar mici dezamăgiri de la prieteni sau cunoscuți, sau poate realizezi că acțiunile tale nu au avut impactul pe care ți l-ai fi dorit. Un proiect poate să nu meargă bine, așa că reflectezi, de miercuri până vineri, la cum ai putea rezolva lucrurile. Poți face schimbări neașteptate duminică.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Tensiuni la începutul săptămânii, mai ales în ceea ce privește relația cu autoritățile. Poate anumite greșeli te deranjează și iei atitudine, așa că apelezi la sfatul unui prieten sau a unui apropiat până la finalul săptămânii. Primești răspunsurile la care te așteptai, iar duminică treci peste o situație care nu mai poate fi schimbată.

Balanță

Săptămâna nu începe foarte bine din punct de vedere juridic, poate nu sosește un act pe care îl așteptai. Lucrurile merg mai bine miercuri și joi, când pledezi pentru interesele tale. Poate duminică vei avea o nouă perspectivă asupra lucrurilor și găsești noi soluții.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Luni poți avea parte de o situație dificilă dacă o persoană pe care te bazai îți trădează încrederea sau nu face ce a promis. Încerci să faci pe cont propriu lucrul respectiv și iei în calcul toate costurile necesare. Joi și vineri rezolvi unele situații, iar la finalul săptămânii renunți la un demers sau te ambiționezi să te ocupi de el.

Săgetător

Săptămâna nu începe bine din punct de vedere relațional, fie pentru că cineva îți aduce reproșuri sau realizezi că nu poți respecta o promisiune. Orice ai face, cineva va fi dezamăgit. Lucrurile se pot rezolva miercuri, joi sau vineri, iar duminică îți recunoști greșelile și vii cu soluții pentru ele.

Capricorn

Luni pot fi discuții contradictorii la locul de muncă, pentru că nu toți au aceeași perspectivă asupra unor lucruri. Poate vor fi explicații mai clare miercuri și joi. Duminică, luna nouă vine cu o schimbare în strategiile tale de lucru. Se poate să găsești soluții pentru anumite probleme.

Vărsător

Luni îți dai seama că nu poți duce la bun sfârșit un lucru pe cont propriu, așa că apelezi la echipa ta. Miercuri și joi, lucrurile merg bine și vin rezultate favorabile. Duminică ai parte de o schimbare, fie că este una de stil, de atitudine sau de abordare.

Pești

Săptămâna nu începe bine dacă îți dai seama că nu ești pregătit să intri într-o nouă etapă sau nu poți realiza un lucru până la capăt pe cont propriu. Nimeni nu pare să te susțină, dar lucrurile merg mai bine joi și vineri, când cineva îți dă un sfat bun. Poate duminică re reconfigurează niște demersuri profesionale, dar și privind sănătatea.

ADVERTISEMENT