Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021. Vești bune pentru mai multe zodii

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021. Iată cum vor fi următoarele șapte zile din decembrie pentru nativii din zodiac.
19.12.2021 | 10:42
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2026 decembrie 2021 Vesti bune pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Este o săptămână ocupată, în care zodiile trebuie să rezolve de multe lucruri rămase restante, sau care sunt legate de sărbătorile de iarnă.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a precizat cum va fi următoarea perioadă pentru cele 12 zodii, conform Antena 3.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20-26 decembrie 2021. Ce zodii primesc vești bune

Berbec

Ai multă treabă de făcut, căci nu vor să mai amâne ce trebuia făcut demult. Este posibil să aibă loc cheltuieli neprevăzute care să îți facă o gaură în buget.

Taur

Sunt puși pe drumuri Taurii, arată horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu. Sunt eficienți și reușesc să facă tot ce își propun, și acasă, și la job.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Ar trebui să strângi un pic mai mult cureaua când vine vorba de bani, căci nu vrei să cheltuiești în exces.

Rac

Ești stresat și vrei să rezolvi prea multe lucruri deodată. Singura ta soluție este să te destinzi și să le iei pe toate pe rând. De sărbători poți avea musafiri neașteptați.

ADVERTISEMENT

Leu

Energia ta nu este foarte bună și parcă nici nu înțelegi această agitație dinaintea sărbătorilor. Îți revii în formă pe la finalul săptămânii.

Fecioară

Vrei să socializezi, ești activ pe toate planurile și gata de orice. Ai nevoie de liniște și de un moment doar pentru tine la jumătatea săptămânii.

ADVERTISEMENT

Balanță

Discuții pentru Balanțe și chiar plimbări. Ieși din carapace și te bucuri de oamenii din jurul tău. Ești în centrul atenției și poți primi mai multe invitații să petreci sărbătorile undeva.

Scorpion

Apar ceva probleme pentru nativii din zodia Scorpion, dar reușesc să le rezolve, cu mult tact. De sărbători, se strânge toată familia în jurul tău.

Săgetător

Săgetătorii sunt preocupați de bani și chiar pot împrumuta niște bani, deși o fac cu inima strânsă. Poți începe o colaborare foarte fructuoasă.

Capricorn

Starea ta de spirit depinde de cea a partenerului de viață, așa că mai bine fă în așa fel încât să fiți amândoi mulțumiți. Cineva îți face o propunere pe care nu o poți refuza.

Vărsător

Există ceva certuri cu partenerul de viață. Totul se rezolvă prin discuții. Comunică ceea ce te deranjează și gândește-te că sunteți voi doi contra problemei.

Pești

Ai câteva lucruri de rezolvat, dar faci totul cu o veselie specifică Crăciunului. Ești în centrul atenției și dai dovadă de creativitate.

ADVERTISEMENT