News

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20-26 mai. Ce zodie va avea zile dificile

19.05.2019 | 15:00
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2026 mai Ce zodie va avea zile dificile

Potrivit horoscopului realizat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20-26 mai 2019, vin zile de foc pentru anumite zodii. E o perioadă plină de încercări, plină de obstacole de trecut. Vor avea loc răsturnări de situație în anumite cazuri. Totuși, există și vești bune pe care astrologul le oferă celor 12 semne zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20 – 26 mai: Racii au probleme amoroase

Leii vor pune osul la treabă ceva mai mult, căci e o săptămână în care au multe de dovedit din punct de vedere profesional, în timp ce Săgetătorii se concentrează exclusiv pe bani. Previziunile astrologice ale Cameliei Pătrășcanu au fost prezentate duminică, la Antena 3, în cadrul unei ediții speciale.

Berbecii au parte în zilele de marți, miercuri și joi de momente extrem de interesante în carieră. Vor da tot ce au mai bun din ei și vor reuși să se impună mai ales că le este pusă la încercare capacitatea de muncă și randamentul. Weekendul este unul benefic pentru Berbecii care știu să își trăiască viața, susține Camelia Pătrășcanu, conform antena3.ro.

Racii au probleme în dragoste. Sursa foto: captură Antena 3

Scorpionii își fac planuri mărețe

Taurii au o săptămână în care se vor concentra în special pe muncă. Vor face în general ce le spun ceilalți, iar acesta va fi testul suprem, testul rezistenței. Miercuri și joi au ocazia să finalizeze anumite proiecte, să facă o serie de lucruri care trebuiau rezolvate de mai multă vreme.

Gemenii au parte de spor material miercuri și joi. Fac pe dracul în patru să își umple buzunarele cu mai mulți bani față de cât au câștigat pânî acum. Sunt puși pe treabă și dovedesc că pot face față tuturor situațiilor oricât de complicate ar fi.

Racii au o săptămână de foc din toate punctele de vedere. Discuțiile vor fi extrem de puternice și riscă chiar o despărțire de persoana iubită pentru că acești nativi nu mai acceptă niciun fel de negociere.

Leii muncesc poate cel mai mult în săptămâna cuprinsă între 20 și 26 mai.  Sunt puși pe treabă deoarece au multe de oferit, de livrat. Sunt acei nativi care nu se lasă bătuți ușor.

Fecioarele se concentrează foarte mult pe scoaterea în evidență a atuurilor pe care le au. Reușesc să se exprime excepțional, să facă față unor conflicte uriașe sau chiar să le evite.

Balanțele discută despre poziția lor în societate și reușesc să se impună în stilul lor caracteristic. Vor să schimbe anumite reguli.

Scorpionii își fac tot felul de planuri care implică munca în echipă. Vor face față unor momente destul de îngreunate în perioada următoare. Reușesc, cumva, să își ducă planurile la bun sfârșit.

Săgetătorii sunt concentrați exclusiv pe bani. Miercuri și joi sunt două zile extrem de importante pentru ei din punct de vedere financiar.

Capricornii trebuie să se gândească mai mult la nevoile lor, atât spirituale cât și materiale. Trebuie să aibă grijă de ei.

Vărsătorii au o săptămână a dezamăgirilor. Lucrurile nu vor fi drăguțe pentru acești nativi. Un prieten îi va trăda.

Peștii pornesc săptămâna cu stângul. Miercuri și joi primesc niște sfaturi care îi vor ajuta să revină pe linia de plutire.