Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20 – 26 septembrie 2021. Perioadă de aur pentru două zodii

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru următoarea săptămână, 20 - 26 septembrie 2021. Unii nativi au în față o perioadă prolifică.
19.09.2021 | 12:53
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 20  26 septembrie 2021 Perioada de aur pentru doua zodii
ADVERTISEMENT

Duminică, la Antena 3, Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru penultima săptămână a lunii septembrie, intervalul 20 – 26.

Se anunță o perioadă de bun augur pentru unele zodii. Taurii, de exemplu, debutează alert în această săptămână, una care se va încheia excelent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Racii se impun fără emoții la locul de muncă, iar acest lucru le poate aduce un succes uriaș.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 20 – 26 septembrie 2021. Vești bune pentru unele zodii

Berbec

Debut cu foarte mult tact pentru Berbeci în săptămâna care urmează. Marţi, miercuri şi joi sunt devin voluntari, vin cu iniţiative, poate chiar ei îi stimulează pe ceilalţi să-şi spună opinia, să le dea un feedback.

ADVERTISEMENT

În fine, joi, vineri şi sâmbătă, discută mult despre bani, sunt foarte pragmatici şi fac acţiuni neaşteptate, dar inspirate în plan profesional. Duminică, pe drumuri.

Taur

Tauri intră alert în săptămâna următoare, cu întâlniri sociale minunate. Aceștia trebuie să fie însă foarte discreţi, mai mult ascultă decât vorbesc, marţi, miercuri şi joi, pentru că aud multe lucruri din domeniul profesional, dar şi din alte surse.

ADVERTISEMENT

La mijlocul săptămânii s-ar putea rezolva o serie de probleme pe plan medical. Apoi, joi, vineri şi sâmbătă sunt foarte implicaţi în acţiunile lor, mai ales în plan sentimental şi pot cuceri pe toată lumea.

Gemeni

Încă de luni se anunță auspicii bune pentru această săptămână. Gemenii pot participa la diverse întâlniri alături de superiori, se evidențiază onorant.

ADVERTISEMENT

Urmează întâlniri în zilele de marţi, miercuri şi joi, cu tot felul discuţii unde se fac planuri de viitor și se oferă soluţii pentru problemele pe care le au, se inspiră de la alte modele, deci ştiu ce să culeagă bun pentru lucrurile pe care le au de rezolvat.

Joi şi vineri e nevoie de mai multă discreţie, să nu se grăbească să ia decizii, lucrurile se schimbă. Duminică, sunt foarte inspiraţi pentru tot ce vor să facă.

Rac

Călătorii, planuri și pentru raci, luni. Aceștia se pot întâlni cu persoane care vin de departe şi cu multe informaţii. Marţi, miercuri şi joi sunt zile foarte importante şi active la locul de muncă, iau decizii, se impun, au autoritate, negociază şi discută cu şefii.

Încrederea nu le lipsește deloc. Au o poziţie intransigentă, ştiu exact ce au de făcut, au putere, au forţă şi pot avea un succes uriaş. Pentru joi după-amiază, vineri şi sâmbătă, zilele sunt mai sociale, trebuie să fie receptivi la ideile şi sugestiile altora şi la diverse lucruri care se întâmplă în mediul lor şi unde pot să-şi ia inspiraţie. Duminică, e nevoie de discreţie.

Leu

Și Leii au un debut de săptămână bun, ziua de luni este sub aspectul generozităţii, aşa că dau mult de la ei timp, atenţie, suflet sau poate chiar şi bunuri materiale, ajută pe cineva. Marţi, miercuri şi joi sunt atenţi la aspectele legale de la locul de muncă.

Cei care călătoresc trebuie să fie şi ei foarte atenţi şi să respecte regulile sau etichetele. Joi, vineri şi sâmbătă îşi schimbă atitudinea, se răzgândesc, pot afla nişte informaţii noi şi nu mai sunt de acord cu ceva ce au stabilit.

Fecioară

Pentru Fecioare, toată săptămâna este bună sub aspectul relaţiilor. Luni, ele sunt foarte diplomate, parcă menajează pe cineva sau preferă să vadă doar punctele bune. Marţi, miercuri şi joi, sunt mai pragmatice, evaluează cine ce dă, cine respectă drepturile, cine greşeşte si sunt foarte lucide când evaluează pe cineva, de aceea ştiu să-şi ceară drepturile financiare.

Pentru vineri şi sâmbătă, călătorii sau veşti de departe.

Balanţă

Balanțele ajută pe cineva de la locul de muncă şi își demonstrează calităţile lor frumoase încă de luni. Sunt însă mai ferme marţi, miercuri şi joi, când iau decizii sau stârnesc reacţii în jurul lor. Marte e în semnul lor zodiacal, ştiu să se impună, sunt autoritare.

Joi, vineri sau sâmbătă pot pierde bani, mai ales dacă au avut reacţii virulente şi cineva se separă de ele, dar pot merge într-un alt mod.

Scorpion

Scorpionii sunt pe sistem ”diesel” în debut de săptămână, în sensul că îşi intră mai greu în ritm sau fac planuri. Marţi, miercuri şi joi sunt pe baricade, muncesc mult, au spor, le şi place ce fac. Iau din urmă nişte proiecte neterminate şi au chef să se ocupe de ele.

Vineri şi sâmbătă pot avea o schimbare de dispoziţie, dar reacţionează cu tact şi se adaptează la schimbare. Duminică, bani, dar mai mult cheltuiţi.

Săgetător

Pentru Săgetători, ziua de luni este în discreţie, se ocupă mai mult de casă sau de bucătăria biroului, îşi pun lucrurile în ordine şi rezolvă ce nu au terminat. Marţi, miercuri şi joi sunt energici, au creativitate, nu lucrează după program, dar vin cu idei de noi proiecte.

Vineri şi sâmbătă pot fi zile tensionate la muncă, mai ales dacă au prins pe cineva că nu şi-a făcut treaba şi pot schimba foaia. Duminică, sunt alături de partener.

Capricorn

Ziua de luni este deschisă la informaţii, au întrebări la care nu găsesc răspunsuri, dar fac şi drumuri, vizite şi se mai şi milogesc de cineva pe la vreun ghişeu să le rezolve o treabă.

Marţi, miercuri, joi sunt concetraţi, lucrează bine, mai bine se descurcă şi singuri, se concentrează mai bine. Vineri şi sâmbătă sunt zile un pic mai dificile din cauza surprizelor pe care viaţa i le face, iar o persoană pe care contau îi lasă puţin baltă. Duminică, lucrează mai mult în favoarea altora.

Vărsător

Atenție mare la partea financiară. Luni, Vărsătorii sunt tentaţi să cheltuiască sau să ajute pe cineva dând din timpul sau energia lor, dar trebuie să vadă dacă merită acest lucru.

Marţi, miercuri şi joi sunt foarte atenţi, lucizi, pot analiza orice situaţie şi au o minte clară şi o bună intuiţie sufletească, dar e bine săă pună la un loc inima şi raţiunea, pentru a diagnotisca o situaţie. Drumuri şi întâlniri la mijlocul săptămânii, întâmplări diverse în casă vineri şi sâmbătă, care îi pot da peste cap.

Peşti

Și pentru Peşti săptămâna începe bine. Vorbim de inspirație, intuiție, legate de mai multe proiecte. Marţi, miercuri şi joi sunt foarte practici, muncesc, câştigă bani sau o fac pentru un câştig care vine.

Peștii aflați pe drumuri trebuie să fie atenţi joi, vineri şi sâmbătă. La întâlnirile de la final de săptămăna trebuie să aibă mai mult tact.

ADVERTISEMENT