Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020. Vărsătorii primesc complimente și laude

20.09.2020 | 12:40
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2127 septembrie 2020 Varsatorii primesc complimente si laude
ADVERTISEMENT

Horoscopul propus de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 21-27 septembrie 2020 aduce o săptămână care îi va inspira pe nativi pe toate planurile. Mai exact, aceștia vor fi receptivi la sugestiile și sfaturile pe care le primesc de la oamenii din jur.

De asemenea, cunoscutul astrolog de la Antena 3 mai transmite că ziua de miercuri este perfectă din toate punctele de vedere, în timp ce ultima zi lucrătoare, vineri, va fi cea mai tensionată existând riscul de certuri și discuții contradictorii.

ADVERTISEMENT

Totodată, săptămâna următoare este foarte importantă la nivel financiar, dovadă că unii nativii au șanse uriașe de câștig. Iată, așadar, care sunt previziunile detaliate pentru toate cele 12 semne zodiacale. Află-le și tu din rândurile de mai jos!

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21-27 septembrie 2020, pentru toții nativii

Berbec

Strategie valoroasă care poate aduce un câștig neașteptat la început de săptămână. Întâlniri importante în ziua de miercuri, în timp ce vineri Berbecul trebuie să fie atent la discuțiile cu șefii. Weekend-ul este rezervat prietenilor.

ADVERTISEMENT

Taur

Încerci să fii convingător, însă ai nevoie de un farmec personal. Descoperă-l de grabă! Miercuri banii intră în conturile tale numaidecât. Vineri fii cu ochii în patru la actele pe care le semnezi, apoi te poți detașa.

Gemeni

Efort și multă muncă la început de săptămână. Fii atent la problemele medicale, nu risca să ajungi la spital. Întâlniri frumoase în zilele de marți și miercuri. Atenție la finanțe, s-ar putea să pierzi ceva bani.

ADVERTISEMENT

Rac

Luni este încă zi de relaxare, abia de marți te axezi pe muncă. Șanse uriașe de bani miercuri. Următoarele două zile ai parte de dispute și certuri care te vor tensiona și mai mult. Finalul de săptămână este unul fără stres.

Leu

Implicare enormă în primele zile din săptămână în tot ceea ce faci. Ultima zi lucrătoare este încărcată și obositoare, dar în weekend te bucuri de compania unei persoane care te iubește nespus.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Pune toate informațiile cap la cap, fă analize și strategii. Joi și vineri se anunță activități numeroase, dar rezultatele vor fi unele bune. Concentrează-te pentru că sunt în joc renumele și imaginea ta.

Balanță

Calcule financiare și șanse de câștig. Se ivește o oportunitate foarte importantă și nu trebuie să o pierzi. Popularitatea deschide multe uși, iar în weekend este momentul potrivit pentru a face planuri de viitor.

Scorpion

În primele zile ești într-o formă maximă de invidiat. Astrele spun că marți și miercuri ai parte de un context promițător în privința banilor. Weekend-ul este rezervat pentru odihnă și relaxare, stai acasă.

Săgetător

Săptămâna se anunță încărcată cu tot felul de strategii atât la muncă, cât și în familie. Oamenii sunt dispuși să te ajute, nu trebuie să te mire acest aspect. Călătorie neașteptată la finalul intervalului astrologic.

Capricorn

Iubirea este pe primul plan. Ulterior, ar fi indicat să nu dai prea mare importanță celor din jur. Zilele de joi și vineri vin cu tensiuni și dispute. Calcule și mult de muncă în weekend.

Vărsător

În sfârșit, ai autoritate și iei decizii importante. Complimentele și laudele nu vor întârzia să apară și asta datorită muncii tale asidue. Multe invitații de onorat, fii atent la sănătate spre finalul săptămânii.

Pești

Vești de la persoane sus-puse. Marți și miercuri sunt zile importante pentru ascensiunea în carieră. Mare atenție la anturaj, nu ești pe drumul cel bun. Încarcă-ți bateriile în weekend.

ADVERTISEMENT