Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 22-28 martie 2021. Zile speciale pentru mai multe zodii

21.03.2021 | 14:59
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2228 martie 2021 Zile speciale pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 22-28 martie 2021 anunță o perioadă în care vom fi nevoiți să ne arătăm calitățile practice și abilitățile. Acest lucru este necesar atât în privința carierei, cât și acasă.

Astrologul de la Antena 3 spune că ziua de joi se anunță cea mai complicată din acest interval de timp. În plus, duminica vom avea Lună Plină sub semnul Berbecului.

ADVERTISEMENT

Vom avea de a face cu încercări în relațiile cu oamenii din jur. FANATIK vă aduce previziunile complete.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 22-28 martie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Începutul acestei săptămâni este unul foarte conservator, iar nativii au grijă de banii lor. Se recomandă mai multă atenție la starea de sănătate în zilele de luni și marți. Miercuri și joi, nativii se vor dovedi inspirați și cu o formă energetică bună. Îndrăzneala de a gândi altfel și de a-și urma instinctul le aduce soluții bune. Finalul săptămânii este unul marcat de muncă.

ADVERTISEMENT

 Taur

Debutul săptămânii este marcat de calcule, analize, acte contabile și juridice. Au de pus multe lucruri în ordine. Rezolvarea unor probleme diverse le aduce și drumuri. Miercuri și joi au nevoie de concentrare, dar se anunță și o veste bună. Sfârșitul săptămânii le aduce destindere.

Gemeni

Preocuparea cu privire la starea financiară și economiile sunt lucurile pe care se vor focusa în primele zile din săptămână. Pot câștiga bani și găsi soluții pentru problemele materiale și financiare. Pot primi o informație valoroasă de la un prieten în ziua de miercuri. Weekendul îi găsește acasă, alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT

Rac

Încep săptămâna cu o intuiție bună atât cu privire la afaceri, cât și în plan privat. Vocea interioară îi va ghida și își vor asculta instinctul. Se anunță un câștig financiar miercuri și joi, iar sfârșitul săptămânii aduce drumuri și vizite.

Leu

Zilele de la începutul acestei săptămâni sunt speciale, de petrecut în discreție. Dau dovadă de compasiune și vor să ajute oamenii din jur. În zilele de miercuri și joi dau dovadă de energie și inițiativă, se pot implica în acțiuni mărețe. Sfârșitul săptămânii aduce o preocupare pentru planul financiar, vor să facă economi.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Săptămâna începe sub semnul prieteniei și al relaționării cu oamenii din jur. Nativii sunt populari și pot lega noi prietenii. Este posibil și să se revadă cu oameni pe care îi cunosc de multă vreme, iar veștile primite le trezesc interesul. Trebuie să fie atenți la sănătate miercuri și joi. Sfârșitul săptămânii le aduce energie și pot realiza lucruri mărețe.

Balanță

Nativii vor avea un început de săptămână autoritar. Vor reuși să termine ce au de făcut dacă vor lăsa oamenii din jur să-i ajute. Pot să apară surprize de tot felul și trebuie să țină pasul cu ele. Miercuri și joi sunt zile bune în plan social. La sfârșitul săptămânii trebuie să fie atenți la sănătate și la încărcarea bateriilor.

 Scorpion

Săptămâna debutează cu planuri de viitor sau preocupări cu privire la efectele unei decizii sau măsuri. Consecințele faptelor pot fi apreciate mai bine dacă vor apela la intuiție. În zilele de miercuri și joi trebuie să dea dovadă de dinamică și hotătâre, pentru a-și susține opiniile. Weekendul vine cu distracție, alături de prieteni.

Săgetător

Primele zile din această perioadă aduc calcule financiare și posibile câștiguri de bani. Primesc vești de departe, discuții sufletești sau chiar invitații pentru o vizită. Sfârșitul săptămânii este marcat de responsabilități.

 Capricorn

La începutul săptămânii, relațiile sunt importante. Primesc semnale de la oamenii apropiați, semnale pe care trebuie să de decripteze corect, au nevoie de răbdare și de tact. Miercuri și joi trebuie să fie atenți la nevoile oamenilor din jur, iar weekendul de aduce drumuri.

Vărsător

Primele zile din săptămână aduc multă muncă, multe lucruri de realizat. Nativii trebuie să fie atenți la sănătate, să nu se apuizeze. Aspectele sociale și publice sunt în prim-plan în zilele de miercuri și joi. În weekend se vor baza pe partenerul de viață.

 Pești

Începutul acestei săptămâni esre unui animat, nativii sunt într-o formă bună, inspirați. Miercuri și joi se vor axa pe proiectele profesionale. Și zielele de la sfâtșitul săptămânii sunt marcate de muncă și ar avea nevoie de sfatul unui colaborator.

ADVERTISEMENT