Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021. Balanța e autoritară

Camelia Pătrășcanu a citit în stele și a aflat care sunt evenimentele complete pentru intervalul 22-28 noiembrie 2021, pentru toate cele 12 semne zodiacale.
21.11.2021 | 12:46
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2228 noiembrie 2021 Balanta e autoritara
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021, pentru toate zodiile. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Săptămâna viitoare ne cere să ne străduim mai mult, să ne apărăm interesele și să ne exprimăm talentele, anunță renumitul astrolog de la Antena 3.

De asemenea, Camelia Pătrășcanu mai spune că următoarele 7 zile aduc ceva tensiuni, în special când vine vorba de partea profesională. Totul are legătură cu interesele și siguranța noastră.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 22-28 noiembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Concentrare maximă pe comoditate și interese. Unii se ocupă de sănătate, în timp ce alții înclină spre viața de familie. Joi și vineri se anunță tensiuni din cauza orgoliilor din familie și alte relații. Muncă și trage de inimă în weekend.

Taur

Discuții, interese, întâlniri. Luni și marți vezi cum e bine să te poziționezi, să rezolvi niște lucruri. Tensiuni, dezacorduri și consultări cu partenerul de viață spre finalul intervalului astrologic, în timp ce weekend-ul aduce activități pe placul tău.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Zilele de luni și marți vin cu un interes major pentru bani și o gândire economică și eficientă. Înțelegi că e bine să ai ceva rezerve puse deoparte. Vineri aduce discuții la muncă cu colegii sau colaboratorii. Nu îți place cum pui alții problema. În weekend ești singur.

Rac

Inspirație, intuiție și corectitudine la început de săptămână. Ascultă-ți sufletul în relațiile personale și de afaceri. Se anunță cheltuieli neprevăzute undeva spre zilele de joi și vineri. Poți fi invitat la o aniversare. Drumuri în weekend, dar cu folos.

ADVERTISEMENT

Leu

Discreție și amânarea intrării într-o activitate. Încă nu te-ai recuperat după weekend, mai ai nevoie de odihnă. Vineri sunt ceva disensiuni cu autoritățile, spui ce gândești. Te implici mai mult și rezolvi lucruri extraordinare.

Fecioară

Colectezi impresii de la oamenii cu care ai intrat în contact. Ești apreciat și lăudat fără să depui eforturi prea mari. Te bucuri de o relație bună cu mediul, cu colectivul și cu informațiile pe care le ai. Ai niște modele inspiraționale în weekend.

ADVERTISEMENT

Balanță

Pune piciorul în prag, fii autoritar luni și marți. Spune-ți punctul de vedere și nu te lăsa înduplecat. Șanse, speranțe și susținere în ziua de joi. Vineri este marcată de tensiuni generate de pierderi. Spre finalul săptămânii e bine să te izolezi puțin.

Scorpion

Acte, diligențe și semnături, așa începe săptămâna pentru tine. Ai nevoie de sprijin de la persoane importante. Neînțelegeri cu partenerul de viață undeva spre vineri sau cu cineva care nu răspunde solicitărilor tale. Loc de simțit bine în weekend.

Săgetător

Depinzi de o persoană care îți face servicii, te ocrotește. Poți primi sfaturi bune legat de bani și sănătate. Schimbări sau piedici la locul de muncă. E nevoie să te adaptezi vineri, deși nu ți se pare corect. Cere ajutorul și rezolvă lucrurile în ultimele zile din săptămână.

Capricorn

Întâlnirile și relațiile personale sunt principale în primele două zile. E bine să te gândești cum abordezi lucrurile. Tensiuni care are legătură cu partea financiară. Ai sentimentul că nu ești pe aceeași linie cu o persoană importantă. Călătorie romantică în weekend.

Vărsător

Efort și muncă în echipă, e bine să faci lucrurile pe care le cunoști. Fii relaxat și mergi la sigur. Joi și vineri îți pasă cum te văd ceilalți. Întâlniri valoroase, dar și situații care vor să te scoată din zona de confort, deși nu vrei asta. Ai sentimentul că încalci niște principii.

Pești

Ești inspirat și faci cum îți dictează sufletul luni și marți. Simți pericolul, ocaziile bune și oportunitățile. Tensiuni și sarcini dificile la muncă joi și vineri. Sunt sarcini care își pun amprenta asupra fizicului sau psihicului. Finalul de săptămână te găsește lângă partener.

ADVERTISEMENT