Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23-29 mai 2022. Racul primește aprobări

Horoscopul realizat de astrologul Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 23-29 mai 2022 este marcat de foarte multe fenomene astrele. Luna face conjuncție cu foarte multe planete.
22.05.2022 | 10:47
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 2329 mai 2022 Racul primeste aprobari
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23-29 mai 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Cititorul în stele a dezvăluit pentru Antena 3 că semnele zodiacale trebuie să se aștepte la stări diverse, gânduri și informații de care trebuie să țină cont. Sunt multe lucruri de făcut în perioada imediat următoare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 23-29 mai 2022, pentru toate zodiile

De asemenea, cele 12 zodii au posibilitatea să reflecte, să întoarcă problemele pe toate fețele. În zilele de joi și vineri ies la iveală mai multe date și certitudini interioare.

ADVERTISEMENT

Berbec

Luni și marți aduc tihnă, se recomandă să nu se acționeze. De miercuri te afli sub conjuncția lui Marte cu Luna ceea ce înseamnă că te bucuri de o intuiție fabuloasă în legătură cu situațiile și cum se pot manevra mai bine.

Taur

Sociabilitate și relaționare la început de săptămână. Ești interesat de ce fac ceilalți sau cum ești văzut de către aceștia. În a doua jumătate a intervalului astrologic merită să analizezi cine e în barcă cu tine și cine nu.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luni și marți întorci o problemă pe toate părțile, nu vrei să deranjezi, dar trebuie să iei decizii mari. Acestea pot crea un pic de disconfort. E bine să te lași ghidat de intuiție, de suflet, ca să știi ce ai de făcut în acele momente.

Rac

Primele două zile din săptămână pot aduce pledoarii foarte valoroase, de susținut în fața unora pe care trebuie să-i convingi. Sunt lucruri de clarificat sau vrei să faci rost de anumite autorizații, aprobări sau avize. Ai argumente și de natură emoțională.

ADVERTISEMENT

Leu

Astrele anunță calcule financiare luni și marți. Vezi ce ai de câștigat, cum poți obține mai mult sau cum poți vinde produsele sau talentele mai bine. Poți specula slăbiciunile celor din jur sau poți veni în întâmpinarea lor.

Fecioară

E foarte importantă impresia pe care o lași celor din jur luni și marți. Susține-ți opiniile, mai ales când trebuie să aperi pe cineva sau să ții partea celui nepăstuit. Calitățile umaniste ies la suprafață perioada aceasta.

ADVERTISEMENT

Balanță

Muncești, dar nu singur. Ai parte de colaboratori și primești îndemnuri de la cei mai pricepuți. Oferă la rândul tău sfaturi care sunt foarte bine primite de ceilalți. Sănătatea este bună perioada asta, se rezolvă multe lucruri.

Scorpion

Imaginație și intuiție la început de săptămână. Sunt șanse mari să vii cu o viziune nouă, cu o versiune actualizată în activitățile tale. Ai chef de muncă, dacă e vorba de ceva care te pasionează. Ești foarte implicat în a doua jumătate a lunii.

Săgetător

Preocupare pentru propriul interes sau casă. Ești puțin incomod și cu bateriile epuizate, dar în doua jumătate a săptămânii te bucuri de energie. Nu o risipi pe flirturi sau preocupări care nu au un obiectiv clar. Te poți folosi minunat de imaginație.

Capricorn

Puțină agitație corporală și mentală în primele zile. Se anunță drumuri, deplasări, întâlniri și vizite, discuții multe, unele sâcâitoare. Astrele vorbesc de sfaturi bune pe care le oferi, dar pe care trebuie să le împachetezi frumos.

Vărsător

Luni și marți ești preocupat de bani. Știi că îi poți face și chiar primești oportunități fantastice în acest sens. Folosește-te de talente, ești creativ, ai idei și inventezi altele noi. E multă muncă intelectuală spre finalul săptămânii.

Pești

Te bucuri de intuiție și ești decis să faci lucruri mari, să te mobilizezi. Ai curaj, lasă deoparte rușinea sau nemulțumirea de sine. Treci într-o nouă etapă care aduce bani de acum înainte. Ai elan și muncești pe rupte.

ADVERTISEMENT