Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022. Săgetătorii trec printr-o perioadă foarte bună

Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pentru săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022. A doua jumătate din această săptămână este destul de încărcată pentru cei mai mulți nativi.
23.01.2022 | 10:44
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 24  30 ianuarie 2022 Sagetatorii trec printro perioada foarte buna
Săgetătorii trec printr-o perioadă foarte bună. Sursă foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Urmează o săptămână în care nativii trebuie să rezolve o mulțime de lucruri. Se pot lua decizii importante în privința carierei.

Unii au tot felul de idei apreciate de cei din jur, a anunțat Camelia Pătrășcanu la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 – 30 ianuarie 2022. Săgetătorii trec printr-o perioadă foarte bună

Berbec

Știu să se facă plăcuți de cei din jur. Au diferite discuții și întâlniri și este posibil să convingă alte persoane să colaboreze cu ei. Trebuie să fie atenți la bani marți și miercuri. Spre finalul săptămânii s-ar putea să pornească la drum.

ADVERTISEMENT

Taur

Au de muncă încă din prima zi a săptămânii. S-ar putea să aibă unele discuții mai aprinse cu cineva. Joi și vineri vor găsi soluții la diferite probleme, astfel că, vor lua decizii bune în privința unor proiecte.

Gemeni 

Au de tras la locul de muncă din cauza unei persoane care poate nu și-a făcut treaba. La mijlocul săptămânii, nativii zodiei ar putea întâmpina unele mici probleme de sănătate. Joi și vineri trebuie să aibă mai mult tact în cazul în care vor avea unele întâlniri importante. În weekend își doresc mai multă atenție.

ADVERTISEMENT

Rac

Racii sunt foarte atenți, nu doresc să riște nimic și stau liniștiți. Se descurcă însă excelent când vine vorba despre afaceri. Știu exact ce să aleagă și ce să facă. Finalul de săptămână îl petrec alături de partenerul de viață.

Leu

Leii vor avea unele întâlniri în prima zi a săptămânii, iar lucrurile vor decurge cum nu se poate mai bine. Încearcă să adune toate informațiile pentru a înțelege anumite lucruri. Se vor întâlni cu diferite rude. Nu uită să-și facă planurile de vacanță.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Nativii Fecioară sunt preocupați de bani, de colaborarea cu cineva. S-ar putea să poarte și unele discuții la mijlocul săptămânii. Vor să se asigure că muncesc doar atât cât trebuie. Joi și vineri își vor îndrepta atenția foarte mult spre casă. Finalul de săptămână de anunță unul frumos în care vor face tot felul de activități.

Balanță

Acești nativi sunt în formă. Știu exact cât valorează munca pe care o fac. Sunt ingenioase și foarte creative și fac lucruri minunate cu bani puțini. S-ar putea să facă și câteva călătorii la mijlocul săptămânii. Weekend-ul îl petrec acasă.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nativii Scorpion evită să se implice în tot felul de activități. Lucrurile se schimbă marți și miercuri, atunci când intuiția îi ajută să rezolve tot felul de lucruri. Își vor da seama rapid dacă cineva încearcă să-i păcălească. În weekend se văd cu diferite persoane și găsesc rezolvări.

Săgetător

Sunt relaxați și au chef de distracție. Marți și miercuri sunt sfătuiți să-și încarce bateriile și să se preocupe mai mult de sănătate. La finalul săptămânii sunt preocupați de afaceri și află imediat dacă pot să obțină o sumă de bani.

Capricorn

Capricornii vor începe bine săptămâna. Poate au o întâlnire cu șefii, pentru că cuvântul lor contează. La mijlocul săptămânii au unele probleme în plan sentimental. În final le vor face pe plac partenerilor, chiar dacă ei poate au alte idei. Joi și vineri ar trebui să evite drumurile prea lungi și să fie mai atenți la sănătate. La finalul săptămânii se vor distra și vor face ce își doresc.

Vărsător

Nativii zodiei încearcă să înțeleagă cât mai bine anumite lucruri, sunt preocupați de niște acte. S-ar putea să primească niște sarcini care trebuiau îndeplinite de alții, și vor fi mai tensionați. S-ar putea să reușească să clarifice o mulțime de lucruri, iar joi și vineri vor scăpa de anumite responsabilități. În weekend, simt nevoia de liniște.

Pești

Peștii vor purta tot felul de discuții, negocieri. Marți și miercuri s-at putea să fie nevoiți să facă unele demersuri pentru a primi ce li se cuvine. Se anunță întâlniri destul de importante, iar în a doua jumătate a săptămânii trebuie să ia unele decizii importante. Finalul de săptămână îl petrec alături de cunoscuți, prieteni.

ADVERTISEMENT