Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 – 30 mai 2021. Perioadă interesantă pentru mai multe zodii

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24-30 mai. Se anunță o perioadă interesantă pentru mai multe zodii.
23.05.2021 | 17:48
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 24  30 mai 2021 Perioada interesanta pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că miercuri va fi lună plină în Săgetător, sub pantronajul Gemenilor. Acest lucru ne va aduce o preocupare sporită pentru dragoste și adevăr.

Există posibilitatea apariției unor situații care reflectă anumite întâmplări din trecut. E recomandat să dăm dovadă de înțelepciune și să învățăm din greșeli.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 24 – 30 mai 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Primele două zile din săptămână nativii sunt preocupați de modul în care funcționează relația cu un om apropiat. Problemele se vor mai lămuri miercuri, când vor descoperi cauza mai vechi ale unor comportamente și vor putea să ia măsuri. Ar fi bine să discute și cu specialist. Finalul săptămânii aduce întâlniri cu prietenii și activități plăcute.

Taur

Corectitudinea și dreptatea vor marca relațiile, la începutul acestei perioade. Pot să existe unele reproșuri miercuri sau joi și au nevoie să înțeleagă lucrurile în profunzime. Ultimele două zile pot să aducă revelații și discuții importante.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Săptămâna debutează cu muncă multă și au loc analize ale echilibrului între ceea ce oferă și ce primesc în schimb. Miercuri și joi vor înțelege mai bine sacrificiile pe care le-au făcut oamenii din jur. Vor observa și perspectivele celorlalți. La sfârșitul săptămânii vor fi preocupați de a echilibra balanța.

Rac

Intuiția și revelația vor marca zilele de luni și marți. Au parte de unele revelații și e recomandat să le analizeze profund. Miercuri și jor vor înțelege multe lucruri legate de viață, sănătate, îngrijire. De asemnenea, vor analiza sacrificiile făcute și modul în care le-a folosit. Weekend-ul va fi rezervat reglării relațiilor personale.

ADVERTISEMENT

Leu

În primele două zile ale săptămânii, nativii sunt preocupați de propria persoană și de analiza modului în care ceilalți le răspund. Luna plină de miercuri le va deschide sufletul și vor da dovadă de empatie. La sfârșitul săptămânii se vor concentra pe corectarea sau îmbunătățirea vieții personale și a celor apropiați.

Fecioară

În primele două zile ale săptămânii, nativii sunt concentrați pe calcule financiare și vor încerca să-și dea seama ce trebuie să facă ca să obțină mai mulți bani. Miercuri și joi vor veni ideile în acest sens, dar și revelații cu privire la modul în care trebuie să acționeze pentru a nu repeta unele greșeli din trecut. Weekend-ul aduce o stare de mulțumire și împlinire.

ADVERTISEMENT

Balanță

În primele două zile ale acestei perioade, nativii sunt preocupați de starea financiară. Ulterior, vor da dovadă de atenție în aranjamentele pe care le au cu diferite persoane și la proiectele în care sunt implicați. Vor reuși să vadă, dintr-o altă perspectivă, unele greșeli comise. Vor petrece sfârșitul săptămânii alături de familie.

Scorpion

Acestă săptămână este una în care nativii sunt preocupați de bani. Sunt dispuși să muncească cât de mult pot pentru a obține tot ceea ce își doresc. Trebuie să fie atenți la unele greșeli și să învețe din cele din trecut. Vor continua munca și la sfârșitul săptămânii, prin întocmirea de noi proiecte și planuri.

Săgetător

Întreaga săptămână este marcată de o preocupare pentru propria persoană și pentru binele lor. Vor să vadă dacă cei din jur îi exploatează. Sunt interesați doar de nevoile lor.

Capricorn

Nativii sunt sociabili, interesați de tot ce se întâmplă în jurul în jurul lor. Luna plină de miercuri și joi le aduce în prim plan unele greșeli din trecut, pe care le vor analiza în profunzime. Se vor arăta disponibili pentru a face unele schimbări în plan profesional și în relația cu colaboratorii. Soluțiile vor apărea la sfârșitul săptămânii.

Vărsător

Debutul săptămânii este marcat de autoritate și responsabilitate, vor realiza lucrurile pe care nu și le-au asumat. Luna plină de miercuri și joi îi va ajuta să repare aceste lucruri. Nu vor mai repeta greșelile, se vor mobiliza mai bine și vor avea mai multă încredere în ei. Revelațiile de acest fel vor continua și la sfârșitul săptămânii.

Pești

Semnele dreptății si egalității vor marca primele două zile din această săptămână, cu privire la câștiguri și starea financiară. Odată cu luna plină, accentul va cădea pe scopul lor în viață, drumul și menirea pe care o au. Vor analiza profund aceste aspecte. Sfârșitul săptămânii este asemănător, iar odihna vine abia duminică.

ADVERTISEMENT