Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 25 – 31 iulie 2022. Ce aduce Luna Nouă

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit care este horoscopul săptămânii 25 - 31 iulie 2022, marcată de numeroase evenimente astrale, printre care se numără Luna nouă în zodia Leu.
24.07.2022 | 14:37
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 25  31 iulie 2022 Ce aduce Luna Noua
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 25 - 31 iulie 2022, pentru toți nativii. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Antena 3, fenomenul are loc joi, 28 iulie, și aduce curaj, încredere în forțele proprii și dorința unui nou start în viață sau proiecte. Camelia Pătrășcanu mai anunță că sunt și câteva zile complicate în perioada imediat următoare.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 25 – 31 iulie 2022, pentru toți nativii

Ziua de marți este una complicată. Camelia Pătrășcanu este de părere că este o perioadă bună pentru a rezolva problemele din familie și pentru a scăpa de complexele vechi, în timp ce ziua de sâmbătă aduce întârzieri în inițierea unor proiecte care ar avea succes.

ADVERTISEMENT

Berbec

Perioadă aflată sub semnul comunicării. Luni se anunță drumuri, vizite, rezolvarea unor acte sau supunerea la teste. Răspunsurile sunt sincere, iar marți și miercuri se vor vedea efectele discuțiilor. Conversațiile cu cei dragi pot fi importante și răscolitoare emoțional. Luna nouă aduce curaj și încredere.

Taur

Luni aduce o preocupare pentru banii investiți sau cauți modalități cum să-i sporești. Marți și miercuri te consulți cu persoane de la care aștepți niște date, faci investigații. De joi încolo ești decis să iei măsuri radicale și să taxezi oamenii care nu sunt onești cu tine, care simți că te-au trădat.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Luni vrei să-ți iasă toate proiectele, îți urmărești interesele și faci tot felul de aranjamente financiare. Următoarele două zile te gândești cum să sporești banii sau cum să ieși dintr-o situație jenantă. Nu te grăbi să iei decizii sau să faci investiții, observă mai mult. Luna nouă vine cu alianțe și prieteni noi.

Rac

Gândirea emoțională sau proiectele îți sunt puse în valoare, trebuie să te implici cu sufletul, să crezi, să simți. Trebuie să vezi în interiorul tău dacă sunt cele potrivite în acel moment. Te poți baza pe prieteni și alianțe, în timp ce Luna nouă aduce câștiguri, faimă și reputație.

ADVERTISEMENT

Leu

Luni aduce încredere și comunicare cu ceilalți. Iei decizii radicale, mai ales datorită Lunii. Sunt hotărâri care pot schimba cu totul firul unui drum sau destin. Ai un ideal pe care vrei să-l urmezi, despre care vorbești cu toată lumea.

Fecioară

Săptămâna este marcată de relații sociale, proiecte mari cu multe persoane și succes. Luna nouă te ajută să aduni roadele muncii depuse până acum. În sfârșit, ceilalți observă lucrurile grozave pe care le-ai făcut. Vin recompense, iar călătoriile trebuie pregătite sau amânate.

ADVERTISEMENT

Balanță

În prima zi te bucuri de un succes juridic, un act sau o persoană care este de partea ta. Stai bine la capitolul comunicare, în timp de marți și miercuri tensiunile sunt legate de responsabilități. E nevoie de măsuri radicale, chiar dacă unii oameni se pot supăra. Luna te face să ai altă părere despre un prieten.

Scorpion

Interval astrologic marcat de discursuri, planuri de viitor și colaborări bune. Ai o planetă excelentă în zona muncii și e bine să pornești proiecte noi, mai ales când e Lună nouă. Joi poți avea succes imediat. Urmărești să fii credibil pe piață, să ai faimă și reputație.

Săgetător

Muncești mult, chiar dacă nu este tocmai pe placul tău. Trebuie să găsești soluții dacă simți că sistemul îți pune bețe-n roate. Consultă-te cu specialiști care îți pot da informații utile și inspiră-te de la ceilalți. Luna nouă aduce soluții creative, iar jena financiară scade.

Capricorn

Se pune accent pe relațiile personale, conjugale și cu cei apropiați. Îți pasă mult și vrei să dai bine într-o relație, vrei să faci pe plac cuiva. E o perioadă în care mulțumești pe cineva datorită dragostei și implicării de care dai dovadă.

Vărsător

În primele 3 zile trebuie să lămurești unele lucruri, să treci peste niște impedimente. Sarcinile pot fi ușor supărătoare, dar sunt pentru o cauză bună. Luna nouă aduce faimă, reputație și o imagine bună. Se anunță proiecte noi, intră în joc și fă lucruri frumoase.

Pești

Săptămâna este aducătoare de muncă și scoate la suprafață abilitățile și talentele. Găsești o activitate în care să-și pui la bătaie toate harurile, ai o hartă bună din punct de vedere financiar. Nu mai ține cont de părerea celorlalți, ci numai de acte și de cadru.

ADVERTISEMENT