Life

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. Doi nativi au multe responsabilități

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. Cei mai mulți nativi au parte de tensiuni joi.
24.10.2021 | 15:06
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 25  31 octombrie 2021 Doi nativi au multe responsabilitati
Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. Doi nativi au multe responsabilități. Sursa foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 25 – 31 octombrie 2021. Cei mai mulți dintre nativi încearcă să păstreze sau să câștige bani, spune astrologul de la Antena 3.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: săptămâna 25 – 31 octombrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Luni vor fi multe întâlniri și drumuri, pot fi discuții despre acte. Marți și miercuri se anunță a fi zile foarte intense pentru a-și consolida poziția, iar joi au parte de tensiuni și luptă pentru ceva ce le aparține. Trebuie să fie mai atenți la sănătate la sfârșitul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Taur

Banii sunt vizați încă din prima parte a săptămânii. Unii nativi pot câștiga sume mari de bani, însă depinde de modul în care negociază. Marți și miercuri vizitează rudele sau află vești despre ele. Joi este o zi tensionată din cauza unor probleme personale sau conjugale, iar în weekend lucrurile s-ar putea rezolva.

Gemeni

Luni pot discuta despre visurile, problemele sau nevoile lor, accentul cade pe propria persoană. Marți și miercuri au nevoie de anumite lucruri pentru a le rezolva pe altele și trebuie să se bazeze pe calitățile lor, dar și pe sprijinul altor persoane. Ar trebui să evite cheltuielile mari. Joi pot apărea tensiuni la locul de muncă, iar în weekend petrec timpul alături de familie.

ADVERTISEMENT

Rac

Luni se concentrează mai greu, dar marți și miercuri sunt într-o formă mult mai bună, dar pot apărea neînțelegeri legate de principii, datorii sau bani. Se anunță tensiuni pentru ziua de joi, iar la finalul săptămânii caută soluții și discută cu persoanele care i-ar putea ajuta.

Leu

Săptămâna începe bine datorită contactelor, discuțiilor sau distracțiilor, însă apar tensiuni marți și miercuri. Trebuie să se ocupe neapărat de niște probleme urgente. Și joi este o zi grea, poate nici acești nativi nu au suficientă energie și trebuie să aibă mai multă grijă la sănătate. Nici dispoziția lor nu este bună, se enervează foarte ușor. În weekend se ocupă cu activități casnice.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luni au responsabilități mari, mai ales cele legate de comunicare, trebuie să fie atenți la felul în care își exprimă ideile, pot avea argumente foarte bune. Marți și miercuri sunt vizați prietenii, pot apărea dezamăgiri și se amână întâlniri. Joi apar tensiuni și se pune accentul pe sănătate. În weekend se ocupă de niște probleme pe care le-au amânat.

Balanță

Luni au discuții elevate, au nevoie de sfatul unor oameni competenți, dar și de rezolvarea unor acte. Marți și miercuri au multe de făcut și trebuie să ducă la bun sfârșit toate responsabilitățile pe care le au, să fie mai autoritari și să se impună. Sunt atenți și la bani, vor mai mulți. Joi pot avea discuții tensionate cu șefii sau autoritățile în privința banilor, dar și un prieten care depășește niște limite. La finalul săptămânii se relaxează.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Luni fac calcule financiare bazate pe calități, capacități sau ponturi primite de la alții, sunt foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jur. Marți și miercuri se ocupă de problemele cu legea sau cele administrative. Joi poate fi o zi tensionată din cauza faptului că li se cere să facă niște lucruri și ei nu vor. Au nevoie de prieteni cu care să discute și care să le ofere sfaturi în weekend.

Săgetător

Luni au întâlniri și discuții, sunt foarte atenți la imaginea lor, ce oportunități au sau vor să găsească persoane care să-i asculte. Marți și miercuri fac calcule financiare, au parte de cheltuieli pentru sănătate sau pentru anumite facilități. Joi descoperă că nu mai au atât de mult din ce și-au pus deoparte. La finalul săptămânii s-ar putea să facă niște drumuri sau vizite, au nevoie să primească sfaturi și fac niște schimbări.

Capricorn

Muncesc mult luni, s-ar putea să se ocupe și de lucruri care nu sunt neapărat responsabilitatea lor, poate învață și ceva nou. Pot apărea tensiuni din cauza unor probleme în cuplu, dar și joi pot fi neînțelegeri. Ar fi bine să plece undeva cu persoana iubită la sfârșitul săptămânii.

Vărsător

Au multe planuri și idei luni, sunt într-o dispoziție bună și se laudă cu realizările lor. Muncesc mult la mijlocul săptămânii și pot obosi, motiv pentru care joi s-ar putea să nu aibă o dispoziție atât de bună și să fie iritabili. Ar trebui să fie lângă persoane binevoitoare în weekend.

Pești

La început de săptămână sunt atenți la propria lor siguranță, observă tot ce se întâmplă în jur și încearcă să nu iasă în evidență. Sunt într-o firmă bună marți și miercuri din punct de vedere emoțional, dar sunt și creativi, lucru care i-ar putea să vină cu idei originale la job. Joi pot fi certuri cu colegii sau șefii, niște aspecte nu sunt pe placul lor și se consumă din această cauză. Sfârșitul de săptămână îl petrec alături de persoana iubită.

ADVERTISEMENT
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de...
Adrian Cristea, la momentul adevărului » Ce regret imens are după despărțirea de femeia care a spus: „L-am luat pe Adi care era nimeni, nimic”
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și,...
”Cum poți să trăiești cu 6-7.000 de lei lunar?” A spus ”STOP” și, la 26 de ani, a făcut o alegere total surprinzătoare
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă....
Averea descoperită în bagajul de cală al unui bărbat, în Aeroportul Henri Coandă. Românul se întorcea din Spania. FOTO
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat...
Divorț cu scandal! Soția îl amenință, după ce fotbalistul nu i-a mai dat bani ca să-și cumpere apartament
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral....
VIDEO Autostrada Moldovei - prima autostradă a României pe care se lucrează integral. Autoritățile însă avertizează
"Mama mea a înnebunit cu capul". Femeie ucisă în bătaie de propriul fiu, în Severin. Sub influența drogurilor, tânărul credea ca mama lui e posedată
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România...
Cum sunt tratați românii la o școală din Ungaria. Un vlogger din România a filmat totul VIDEO
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum...
A plătit 90.000 de euro pentru o datorie de 100 de euro. Cum s-au folosit trei români din Spania de alți patru conaționali
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces!...
Incredibil ce a apărut la mormântul Mioarei Roman la 9 zile după deces! Oana Roman a rămas uimită...
Capitole din Biblie, scoase la iveală cu ultraviolete. Au fost ascunse timp de...
Capitole din Biblie, scoase la iveală cu ultraviolete. Au fost ascunse timp de 1750 de ani
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe...
Cum arată Bianca Drăgușanu nemachiată, la 41 de ani. Imaginile fac senzație pe internet! FOTO
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul...
Mantea, probleme mari de sănătate după ce a ales Divinitatea în locul tratamentul medicamentos pentru boala cumplită de care suferă
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear,...
Transnistria nu poate fi apărată fizic decât cu „armament strategic”, adică arsenalul nuclear, spune un propagandist rus
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi...
Singurul județ din România conectat la două autostrăzi și cu aeroport. Va fi un „motor” al economiei