Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020. O zodie primește răspunsurile de care are nevoie

26.10.2020 | 09:00
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 26 octombrie  1 noiembrie 2020 O zodie primeste raspunsurile de care are nevoie
ADVERTISEMENT

Horoscopul pe care îl propune Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020 vine cu momente tensionante și solicitante pentru nativi.

Astrologul de la Antena 3 îi îndeamnă pe nativi să fie mai calmi și mai înțelegători, mai ales că se vor lovi de probleme în viața personală.

ADVERTISEMENT

Descoperă în rândurile de mai jos cum va decurge următoarea săptămână și află care sunt evenimentele și întâmplările de care vei avea parte.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 26 octombrie – 1 noiembrie 2020, pentru fiecare nativ

Berbec

Primele două zile ale săptămânii vor fi solicitante pentru că ai multe treburi de rezolvat și trebuie să te concentrezi. Spre sfârșitul săptămânii, sarcinile de la locul de muncă vor fi tot mai multe, însă reușești să le termini pe toate. Nu este exclus ca superiorii să aducă critici la adresa ta. Nici în weekend nu ai odihnă pentru că îți vei găsi altă treabă de făcut.

ADVERTISEMENT

Taur

Săptămâna începe destul de bine pentru tine, mai ales că vei avea mai multe întâlniri benefice pentru locul de muncă. Ai grijă la sănătatea ta sau a cuiva apropiat și nu te panica dacă întâmpini câteva dificultăți la job. Vei găsi o soluție, iar sfârșitul săptămânii va fi unul excelent.

Gemeni

Luni și marți vei deține controlul la locul de muncă, însă ai grijă să lucrezi cu atenție și să vezi partea plină a paharului atunci când ai dificultăți. Spre sfârșitul săptămânii se anunță tensiuni în relația cu un prieten și nici nu ai o idee concretă despre viitor. Relaxează-te mai mult în weekend și destinde-te cu activități ușoare.

ADVERTISEMENT

Rac

Vei primi răspunsurile de care ai nevoie chiar în primele zile din săptămână. De miercuri ai parte de situații neplăcute. Ai probleme cu autoritățile sau cu partea administrativă și trebuie să te concentrezi ca să le poți rezolva. Weekend-ul trebuie să fie relaxant și îl poți petrece cu prietenii.

Leu

Luni și marți vei obține venituri considerabile datorită abilităților excelente de a negocia și de a iniția noi proiecte. Îi ajută pe cei cu care colaborează și fac orice ca ei să avanseze și să obțină rezultate remarcabile. Joi ai planificat o întâlnire, însă aceasta se anulează din motive apărute brusc. La sfârșitul săptămânii, situația se va rezolva.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Începi săptămâna în forță, cu multe visuri și optimism pentru viitor. La muncă va fi o zi destul de productivă și vei avea întâlniri benefice pentru proiectele ce urmează. De miercuri trebuie să obții din nou bani, dar ai grijă și la starea ta de sănănătate. Ar trebui să renunți la un obicei care nu-ți face bine. În weekend pot apărea vești bune sau chiar călătorii scurte.

Balanță

Începutul săptămânii se va dovedi unul productiv dacă ai grijă ca echipa ta să fie cât mai pregătită. Miercuri ai parte de mici dispute cu un coleg care nu este pe aceeași lungime de undă cu tine. În weekend vei găsi rezolvarea pentru mai multe probleme și persoanele dragi îți vor menține starea de bine.

Scorpion

Luni și marți îți vei folosi creativitatea pentru a rezolva sarcinile de la job și îți recapeți optimismul. De miercuri apar tensiuni la locul de muncă din cauza cuiva care nu a terminat un task și te încurcă. Este bine să ajuți persoana respectivă și nu să-i arunci cuvinte aspre. La sfârșitul săptămânii vei avea parte de surprize plăcute.

Săgetător

Începi săptămâna cu gânduri legate de locuință sau încerci să ai mai multă grijă la sănătate. Miercuri și joi ai de rezolvat lucruri care nu sunt pe placul tău sau nu te simți în stare să faci nimic. Dacă le duci la bun sfârșit, weekend-ul se anunță unul bun și vei culege roadele muncii tale.

Capricorn

Cineva îți dă un sfat bun și începi săptămâna destul de bine, dar ai grijă să ceri ajutorul celor din jur dacă nu te descurci cu un lucru. Miercuri și joi apar probleme legate de locuință, însă se vor rezolva la sfârșitul săptămânii. Te implici într-o activitate nouă sau cineva apropiat îți dă o veste bună.

Vărsător

Luni și marți ai parte de câștiguri financiare datorită experienței îndelungate pe care o ai în domeniul respectiv. Ai de făcut o deplasare și nu ai starea necesară pentru asta, astfel că de miercuri simți o stare de iritabilitate și te enervezi ușor. Weekend-ul ar trebui petrecut cu membrii familiei.

Pești

Săptămâna începe excelent pentru tine. Te-ai trezit cu o stare foarte bună și îți vei folosi intuiția și imaginația pentru a rezolva toate lucrurile pe care le ai de făcut. Simți că viitorul începe să devină mult mai bun. Miercuri și joi vei întâmpina probleme cu banii, însă nu trebuie să disperi pentru că vei găsi soluții. Cere sfatul cuiva experimentat și situația se va rezolva.

ADVERTISEMENT