Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 iulie – 2 august. Gemenii au mult de lucru

26.07.2020 | 15:55
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 27 iulie  2 august Gemenii au mult de lucru
ADVERTISEMENT

Săptămâna 27 iulie -2 august este una de foc din punct de vedere profesional, așa că profită din plin de ultima zi a acestui weekend și încarcă-ți bateriile. Nu o spunem doar noi, ci și astrologul Camelia Pătrășcanu, care te sfătuiește să îți iei gândul de la vacanță măcar pentru câteva zile.

Cât despre relația cu persoana iubită, potrivit antena3.ro,  pot apărea unele probleme, dar nu suficient de mari cât să nu se rezolve în foarte scurt timp. Ai grijă doar la replicile acide pe care le arunci uneori celui sau celei de lângă tine. Fără să-ți dai seama, poți provoca răni adânci și chiar o despărțire dureroasă.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni, nu-ți face program în debutul acestei săptămâni, pentru că un proiect dificil abia așteaptă să fie dus la bun sfârșit. Știm că este ultimul lucru pe care ți-l doreai, dar gândește-te că îți va aduce mari satisfacții de ordin financiar.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă săptămâna viitoare

Berbec

Începutul săptămânii te provoacă să faci calcule… și iar calcule financiare. Prin puterea de convingere de care dai dovadă în aceste zile, vei reuși să obții din partea unei persoane, lucruri pe care nici nu știa că poate să le ofere. Îți merge foarte bine și deții argumente foarte hotărâtoare în rezolvarea unor probleme legale. În weekend nu vei avea timp să te relaxezi, întrucât ești angrenat într-o serie de activități importante.

ADVERTISEMENT

Taur

Pentru tine, luni și marți, vor fi zile foarte bune mai ales, în plan relațional. Vei reuși să convingi o persoană să vină de partea ta și astfel, să-și schimbe impresia în ceea ce te privește. Miercuri și joi, te vei dedica planificării bugetului familiar. Dacă vei specula un anumit moment sau calitățile unei persoane, vei avea de câștigat în plan financiar. Pentru week-end, se întrevăd planuri de drum.

Gemeni

Vei avea mult de lucru încă de la începutul acestei săptămâni. Din punct de vedere financiar, îți va merge foarte bine luni și marți. Miercuri și joi vei purta discuții delicate cu cineva, în urma cărora poți lăsa o impresie eronată. În weekend, va trebui să ai mare grijă de bani, pentru că riști să fii păgubit.

ADVERTISEMENT

Rac

Zile de inspirație luni și marți. Trebuie să faci lucrurile așa cum simți sau să te ghidezi după intuiție. Miercuri și joi se întrevede foarte multă muncă. Atenție la acte sau la cadrul legal și juridic. În weekend, lucrurile sunt foarte tensionate cu partenerul de viață.

Leu

Primele zile din săptămână, sunt rezervate pentru recuperare sau reflexie. Ca atare, trebuie să-ți acorzi mai mult timp. Miercuri și joi, vei fi în mare formă atât în plan sentimental, cât și în cel social. Poți fi gelos pe o persoană din anturajul tău. În weekend, muncă și iar muncă, deci, mare atenție la sănătate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

La început de săptămână vei avea mult spor, mai ales de muncă intelectuală. Te vei prinde de anumite lucruri, faci conexiuni și așa vei putea avansa foarte repede. Miercuri este o zi încărcată, vei avea de rezolvat urgent anumite probleme legale. Joi și vineri, se prefigurează diverse activități mult orientate către familie, iar în weekend, mare distracție. Totuși, atenție la excese.

Balanță

Pentru tine, luni și marți vor fi zile valoroase din punct de vedere financiar, poți obține ceea ce îți dorești. Miercuri și joi, vei face o călătorie sau aranjamente de călătorie. De asemenea, vei primi o serie de sfaturi bune. În weekend, vei sta cu familia și vei purta discuții supărătoare sau îți aduci aminte de o problemă supărătoare.

Scorpion

Luni și marți sunt zile în care vei în formă bună. Este bine să-ți ascunzi intuiția. Miercuri și joi vei avea parte de câștig financiar. În weekend vei face câteva călătorii neprevăzute. Să ai mare grijă la drum!

Săgetător

La început de săptămână ești preocupat de rezolvarea unor probleme pe care le-ai tot amânat. Așadar, vei avea șansa să corectezi ceva ce ai făcut greșit. Vei fi în mare formă miercuri și joi, îți merge totul din plin și primești numai laude. În weekend, mare atenție la bani.

Capricorn

Luni și marți vor fi zile dedicate relațiilor sociale, vei fi atent la tot ce se întâmplă în jurul tău. S-ar putea să primești o invitație la un eveniment fericit. Miercuri și joi, vei primi vești nu tocmai bune legate de sănătatea unei persoane dragi și vei fi preocupată cum să o ajuți. În weekend, ți se îneacă corăbiile, trebuie să stai lângă persoanele tonice.

Vărsător

Vei începe săptămâna în forță, ești pe cai mari, ai autoritate, ești foarte implicat în desfășurarea unei activități importante demarată zilele trecute. Stăpânești bine lucrurile. Miercuri și joi, îți aduc numai succes și vei organiza o ieșire cu prietenii în oraș. În weekend, atenție la sănătate!

Pești

Vei avea parte de un început de săptămână foarte bun. Un specialist îți va da răspunsuri la întrebările care te frământă de câteva zile. Miercuri și joi vei fi în formă foarte bună profesională. În week-end, te vei afla în mijlocul prietenilor.

ADVERTISEMENT