Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Perioadă bună pentru mai multe zodii

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Se anunță o perioadă bună pentru mai mulți nativi
26.09.2021 | 11:53
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 27 septembrie  3 octombrie 2021 Perioada buna pentru mai multe zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 septembrie - 3 octombrie 2021. Perioadă bună pentru mai multe zodii Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță o săptămână care cere dinamism și organizare. Încă din primele zile vor avea loc întâlniri și discuții.

Vor apărea și momente tensionate, spre miercuri și joi. În schimb, ultimele zile vor fi marcate de pace și liniște.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 septembrie – 3 octombrie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Primele zile ale acestei săptămâni îi găsesc preocupați pentru tot felul de întâlniri, pentru a convinge unii oameni, sau pentru a-și vinde ideile și a obține unele documente. Sunt șanse să călătorească sau să contacteze persoane aflate de distanță. Ulterior, miercuri și joi, au parte și de momnete tensionate. Sfârșitul săptămânii aduce vești care le dau speranțe și surprize.

Taur

Începutul săptămânii îi găsește pe nativi preocupați de aspectele financiare. Vor să facă bani și să găsească soluții. Vor reuși să dezlege unele enigme și să-și planifice următorii pași. Apar și tensiuni, miercuri și joi, sunt legate de drumuri sau discuții cu oameni apropiați. Spre finalul săptămânii apar discuții și în familii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Începutul acestei perioade îi găsește în formă bună. Știu ce trebuie să spună, sunt îndrăzneți și spontani. Reușesc să-și depășească limitele, iar afacerile merg bine. În schimb, au parte de tensiuni financiare. E nevoie de bani pentru ce vor să facă și sunt greu de găsit. Ultimele zile din săptămână vin cu dinamism și generozitate. Sunt posibile și călătorii.

Rac

Au parte de un început bun de săptămână, reușesc să-și pună ordine în idei, dezleagă unele enigme, își dau seama de unele lucruri sau află tot felul de secrete. Vor urma zile tensionate, miercuri și joi, când vor da dovadă de o sensibilitate aparte, în special, în discuțiile cu oamenii dragi. Spre finalul acestei perioade, sunt preocupați de bani, caută soluții în acest sens. Reușesc să rezolve unele probleme.

ADVERTISEMENT

Leu

Luni și marți, sunt într-o formă bună, au idei îndrăznețe, soluții inedite și își fac planuri de viitor. Trebuie să fie atenți la excesele de orice fel. Miercuri și joi, riscă să-și risipească energia cu discuții care nu duc nicăieri, au nevoie să petreacă mai mult timp singuri, să-și pună ordine în suflet și minte. Finalul săptămânii îi găsește în formă.

Fecioară

Începutul săptămânii vine cu decizii și au nevoie să le și argumenteze. Pot avea ședințe cu superiorii, în care au nevoie de un punct de vedere bine exprimat. Miercuri și joi au parte de tensiuni, sunt nevoiți să amâne unele întâlniri, iar acest lucru nu îi bucură foarte mult. Spre finalul acestei perioade apar preocupări pentru starea de sănătate a unor oameni apropiați.

ADVERTISEMENT

Balanță

Primele două zile din săptămână aduc rezolvarea unor probleme legate de acte, pot afla unele informații sau primesc răspunsuri pentru întrebări esențiale. Miercuri și joi se pot lovi de conflicte cu autoritățile sau cu unele persoane care vor să se impună. Weekendul le aduce prietenii aproape.

Scorpion

Săptămâna începe cu preocupări cu privire la aspectele financiare. Pot să găsească soluții inedite pentru ele, să câștige bani din diverse colaborări sau afaceri. Miercuri și joi vor avea de rezolvat unele chestiuni legate de documente. Au parte de activitate și în weekend.

Săgetător

Primele două zile din această perioadă sunt marcate de relațiile cu oamenii din jur, dar și de propria imagine. Vor să iasă în evidență, socializează. Miercuri și jor apar tensiuni, în special, pentru cei care nu au avut grijă de sănătatea lor. La sfârșitul săptămânii au parte de călătorii sau întâlniri cu persoane care locuiesc la depărtare.

Capricorn

Luni și marți muncesc cu spor, învață și experimentează diverse lucruri. Partenerul de viață sau un alt om apropiat le aduce momente tensionate, au legătură cu ordinea sau regulile. La sfârșitul săptămânii e recomandat să le facă pe plac celor apropiați.

Vărsător

Dau dovadă de creativitate și imaginație la începutul acestei săptămâni. Au nevoie de timp liber, pauze. Unii dintre ei pot renunța la muncă pentru câteva zile libere. Miercuri și joi apar tensiuni în legătură cu respectarea unor deadline-uri. Relațiile sociale sunt de interes la sfârșitul săptămânii, dau au și unele reclamații și plângeri în acest sens.

Pești

Primele două zile din această săptămână sunt fructuoase. Pot fi valorificate, dar au nevoie de liniște, pentru concentrare și pentru a-și încărca bateriile. Tensiunile pot fi legate de emoțiile lor, mai ales dacă au senzația că ar merita mai mult sprijin ajutor sau recunoaștere. Și relația cu copiii poate fi tensionată. La sfârșitul săptămânii sunt productivi și entuziaști, au elan și rezultate bune.

ADVERTISEMENT