News

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019. Schimbări în viața zodiilor

28.04.2019 | 13:27
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 29 aprilie  5 mai 2019 Schimbari in viata zodiilor
ADVERTISEMENT

Potrvit horoscopului prezentat de astrologul Cameria Pătrășcanu, se anunță schimbări în viața zodiilor în perioada 29 aprilie – 5 mai. Cei vizați de experți sunt cei aflați în zodia Berbec. Ei vor deveni individualiști chiar de la începutul intervalului, dorind să câștige cât mai mulți bani și să îi cheltuie inteligent.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 aprilie – 5 mai 2019

De asemenea, și Taurii vor avea o atitudine diferite. Pe cât erau înainte de cerebrali, în weekend-ul acestei săptămâni, vor trăi numai după pofta inimii. Pentru ei, se anunță și o împăcare cu o persoană care le-a fost foarte dragă cândva.

ADVERTISEMENT
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 aprilie - 5 mai 2019. Schimbări în viața zodiilor
Astrologul anunță schimbări în viața zodiilor

Berbec

Nativii zodiei Berbec au o săptămâna cu pace și toleranță. În primele zile ale intervalului se vor bucura de înțelegere, iar de atunci se produce schimbarea lor. Ei devin individualiști și doresc să câștige totul pe cont propriu, apoi să cheltuiască sau să se bucure cu cap de victoriile lor.

Taur

Taurii pun preț pe prietenie luni și marți. Se anunță o împăcare cu o persoană cu care erau cândva extrem de apropiați. În weekend, vor fi preocupați de ei și vor trăi după pofta inimii.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Nativii zodiei vor fi ca o balanță pentru oamenii din jur. Ei se vor ocupa de împăcarea lor și de buna lor dispoziție.

Rac

În primele zile ale săptămânii, Racii sunt numai cu gândul la drum, sfătuiesc și ajută oamenii din jur. În ultimele zile ale intervalului, au multă autoritate, lucru de care se bucură, căci această poziție nu le displace deloc.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii au o săptămâna de relaxare, pentru a-și încărca bateriile. Luni și marți se anunță distracție, pot întâlni persoane noi ori oameni pe care nu i-au văzut de multă vreme.

Balanță

Balanțele au o atenție sporită la sănătate în primele zile ale intervalului, iar ultimele zile ale săptămânii vor aduce în prim plan iubirea.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Se anunță iubire și multă pasiune chiar de la început de săptămână. Joi și vineri vor fi zile în care munca este principalul inamic, iar în weekend sunteți concentrați pe propria persoană.

Săgetător

Săgetătorii vor fi, la începutul intervalului, orietați către familie și casă. La final de săptămână au parte de zile în care vor simți într-un final pe propria piele relaxarea și vor avea parte de noi experiențe.

Capricorn

Nativii zodiei au gânduri împrăștiate. Pare că sunt puțin pierduți din dorința de a le face pe toate singuri. În schimb, în weekend un lucru e clar, distracția va fi pe promul loc. De asemenea, se anunță și multă tristețe.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte atenți la cheltuieli, dar și la cum își dozează energia zilele ce urmează. Joi și vineri au parte de ceva care să îi scoată din monotonie, iar în weekend vor petrece liniștiți acasă.

Pești

La început de interval sunteți sensibili, delicați și doriți să sărbătoriți alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT