Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Întâlniri importante pentru unele zodii

28.03.2021 | 11:29
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 29 martie  4 aprilie 2021 Intalniri importante pentru unele zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 martie - 4 aprilie 2021. Întâlniri importante pentru unele zodii. Sursa foto: captură Canal 33
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021. Zodiacul prezentat de cunoscutul astrolog pentru următoarea săptămână, care include primele zile din a doua lună de primăvară, pune accentul pe dialog, întâlniri și cooperare.

Pentru majoritatea dintre noi, urmează șapte zile în care ne vom pune baza destul de mult în cei din jur, fie că le urmăm sfatul, fie că avem de negociat.

ADVERTISEMENT

Astrele ne mai anunță că în perioada următoare semnele zodiacale au șansa de a realiza lucruri noi, surprinzătoare. Majoritatea au la bază discuții și întâlniri interesante.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 29 martie – 4 aprilie 2021

În rândurile care urmează vom prezenta horoscopul pentru fiecare zodie în parte, prezentat duminică, 28 martie, de Camelia Pătrășcanu, la Antena 3.

ADVERTISEMENT

Berbec

Prima zi, cea de luni, este de bun augur, cu întâlniri bune, dar marţi şi miercuri poate e necesar ca berbecii să facă un pas în spate. Apoi, joi şi vineri, se repetă un moment din trecut, dar dacă au învăţat lecţia, totul va merge bine.

Taur

Săptămâna începe bine pentru Tauri, cu muncă. De asemenea, ei trebuie să stimuleze partenerii de lucru. Se va discuta de bani marți și miercuri. Joi şi vineri, sunt dispuşi să facă pe placul altcuiva, ca lucrurile să iasă bine. Veşti de la persoane pe care nu le-au văzut demult în week-end.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Debut de săptămână cu dispoziţie bună, luni. Apoi, marţi şi miercuri, pot fi zile dificile, pentru că dacă cineva nu-şi face treaba, ei trebuie să corecteze. Au nevoie de ajutor la final de săptămână, iar dacă au lăsat o vorbă bună, atunci vor primi sprijinul pe care îl solicită.

Rac

Pentru Raci, concentrare luni, sunt preocupaţi să-şi facă treabă. Au discuţii în familie, privind averea şi banii comuni. Marţi şi miercuri, sunt luaţi pe nepregătite de musafiri sau întâmplări neaşteptate, însă se poate rezolva o problemă administrativă. În a doua jumătate a săptămânii, muncă multă cu actele.

ADVERTISEMENT

Leu

Discuţii foarte animate luni, în care Leii au nevoie de o părere. Se concentrează mult şi marţi şi miercuri, pe ce au de făcut, îşi fac foarte mult calcule. Joi şi vineri, o relaţie afectivă se poate rezolva, dacă nu repetă greşelile din trecut. În week-end, muncă multă.

Fecioară

E rost de bani încă de luni pentru Fecioare, care vin intermediul cuiva. Marţi şi miercuri, e bine să se gândească dacă le pică bine acest aranjament sau dacă banii promişi vor veni. Au nevoie de nişte informaţii în plus, pentru a vedea cu cine lucrează. Vineri, atenţie la sănătate sau o uşoară oboseală. În week-end, multă muncă în gospodărie.

Balanţă

Balanţele sunt în formă luni, încep săptămâna bine, simt ce îşi doresc ceilalţi, aşa încăt ştiu ce să spună, de ceea sunt zile bune pentru întâlniri. Marţi şi miercuri, atenţie la bani, nu cheltuiţi peste ce v-aţi propus. Pentru vineri, atenţie la călătorii şi acte.

Scorpion

E o săptămână pe care o încep cu discreţie, sunt foarte atenţi la deciziile celor din jur, la interesele lor şi în funcţie de ce se întâmplă în jur, îşi formează o atitudine. Marţi şi miercuri, au fler bun în afaceri şi spun lucruri bune în avantajul lor. Se discută mult de bani, mai ales joi şi vineri şi nu vor să fie păcăliţi.

Săgetător

Întâlnirile sunt în prim-plan pentru Săgetători, care au un început de săptămână foarte social. Unii dintre ei au sentimentul că li se vând nişte gogoşi, aşa că trebuie să cântărească bine ce aud. Analizează mult ce iese în avantajul lor şi ce nu, mai ales marţi şi miercuri, atunci când sunt foarte atenţi. Decizii foarte bune joi şi vineri, bazate pe eşecurile din care au învăţat în trecut.

Capricorn

Pentru Capricorni, un început de săptămână în forţă, au autoritate, iau multe decizii, la muncă dar şi acasă. Totul e bine, pentru că sunt remarcaţi. Pentru marţi şi miercuri, banii nu sunt ai lor sau se gândesc să ajute pe cineva. În felul acesta se gândesc că îşi mai spală din păcate. Pentru week-end, atenţie la sănătate.

Vărsător

Discuții și întâlniri și pentru Vărsători, care, luni, oferă nişte sfaturi pertinente care le sunt solicitate. Marţi şi miercuri, se discută de afaceri, bani şi putere, dar şi cum îi vede lumea. Pentru final de săptămână, atenţie la cineva care se dă prieten, dar nu este.

Pești

Săptămâna începe cu interese care depind şi de alţii. Luni, marţi şi miercuri se discută de bani, au nevoie de ajutorul cuiva să demareze o activitate sau să rezolve o problemă ce ţine de bani. Sfaturi de la specialişti le-ar prinde bine. Joi şi vineri, o situaţie de putere pe care nu au depăşit-o se poate repeta, dar e bine să-şi susţină poziţia cu argumente.

ADVERTISEMENT
"Dormim în camere separate noaptea". Adevărul despre căsnicia lor, cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul...
O țară europeană a descoperit un zăcământ mai important decât petrolul și gazul și amenință monopolul deținut, până acum de China
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Onorariu-record pentru un avocat din România. Cât a primit apărătorul lui Mario Iorgulescu
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat...
Milionarul care i-a luat locul lui Cristi Borcea în viaţa Alinei Vidican, dat peste cap de româncă. A asaltat-o cu mesaje!
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur,...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12 ani de relație: "Este doar..."
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis:...
Simona Bucura Oprescu, anunț important pentru milioane de români. Ministrul Muncii a transmis: „Facem eforturi”
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei...
EXCLUSIV Anamaria Prodan îl distruge pe Reghecampf după un nou scandal între cei doi. "E ușor să stai o viață întreagă cu picioarele desfăcute. Să găsești un prost și să torni copii"
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
Un nou tip de serviciu militar în România. Cine se încadrează
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
S-a aflat marele secret al lui Irinel Columbeanu
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți...
Ce s-a ales de Leonard Doroftei după 5 ani petrecuți în Canada. Câți bani a pierdut în carieră: „M-au vândut, exact asta au făcut”