Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 3 – 9 mai. Vărsătorii trebuie să fie atenți la bani

02.05.2021 | 19:47
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 3  9 mai Varsatorii trebuie sa fie atenti la bani
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 3 – 9 mai anunță zile sprirituale. Sunt tranzite în zodiile Vărsător și Pești, iar acest lucru va face ca gândurile nativilor să se îndrepte către către semenii lor.

Astrologul de la Antena 3 anunță că zilele de marți și miercuri se vor dovedi mai speciale. Zodiile vor fi nevoite să se decidă între pofte, dorințe și necesități.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 3 – 9 mai, pentru fiecare semn zodiacal în parte

Berbec

Începutul săptămânii este unul foarte bun, au parte de momente frumoase alături de prieteni, sunt generoși și pot da un sfat bun oricui. Au parte de unele probleme financiare, în special cei ce au cheltuit mult în ultima perioadă. Planuri și idei noi apar spre sfârșitul săptămânii.

Taur

Săptămâna este una plină, în special primele trei zile. Trebuie să facă ordine sau se pregătesc pentru musafiri. Le stă gândul doar la treabă, iar sfârșitul săptămânii trebuie să fie rezervat pentru odihnă.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Primele două zile sunt marcate de conexiuni cu persoane care locuiesc în afara țării. Este posibil să apară posibilitatea unor deplasări sau a unor vizite mai speciale. Este recomandat să-și păstreze calmul în zilele de miercuri și joi.

Rac

Este o perioadă marcată de relaționările cu persoanele din jur, persoanele care le sunt alături reprezentând un aspect esențial al primelor două zile din această săptămână. Sunt anunțate călătorii sau vizite joi și vineri și vor intra în contact cu oameni pe care nu i-au mai văzut de mult timp.

ADVERTISEMENT

Leu

Săptămâna este una marcată de relațiile cu oamenii din jur, dar și de lucrurile pe care aceștia le vor spune despre acești nativi. Vor reuși să se facă lăudați și apreciați în primele două zile. Ulterior, trebuie să fie atenți la bani. Sunt șanse ca, odată împrumutați, să nu îi mai recupereze.

Fecioară

Săptămâna începe cu două zile pline de treburi, dar nativii dau dovadă de hărnicie și au grijă de oamenii din jur. Relațiile cu persoanele apropiate sunt importante miercuri, joi și vineri. Vor profita de sfârșitul săptămânii pentru a-și încărca bateriile.

ADVERTISEMENT

Balanță

În primele două zile ale acestei perioade au parte de o atmosferă frumoasă și dau dovadă de jovialitate. Au mereu o vorbă bună pentru oamenii din jur și sunt harnici. Acest lucru continuă și în a doua parte a săptămânii. În plus, pun accent de sănătate și îngrijirea personală.

Scorpion

Primele două zile din săptămână aduc o atmosferă plăcută acasă. Au parte de vorbe bune, află diverse informații sau vești bune despre oamenii apropiați. Au parte de sprijin reciproc și fac planuri de viitor. În a doua parte a săptămânii au nevoie de tandrețe și iubire, este o perioadă delicată.

Săgetător

Vești, informații, sfaturi sau daruri au multe șanse să apară în primele două zile ale acestei perioade. Este posibil să facă o vizită unei persoane apropiate, mai în vârstă. În a doua parte a săptămânii au nevoie de odihnă și vor reuși să se relaxeze. Sfârșitul săptămânii vine cu chef de distracție.

Capricorn

La începutul acestei perioade dau dovadă de grijă pentru cei din jur și îi ajută cu tot ce pot. Sunt harnici și își folosesc calitățile și punctele forte. Vor reuși să câștige aprecierea oamenilor din jur, dar și să rezolve multe lucruri. Călătorii, drumuri și conversații cu oameni aflați la distanță au șanse să apară joi și vineri. Weekendul aduce nevoia de odihnă.

Vărsător

Luni și marți dau dovadă de hărnicie și își doresc să fie în centul atenției. Reușesc să o facă, au umor, iar atmosfera creată în jurul lor este una frumoasă. Trebuie să fie atenți la bani și la sănătate în zilele de joi și vineri, pote trebuie să facă unele schimbări în regimul alimentar. Pot să apară drumuri, călătorii sau vizite la sfârșitul săptămânii.

Pești

Sunt un pic aerieni în primele două zile din această săptămână. Au o stare de spirit specială, o dispoziție spiriruală. Se vor apropia de oamenii mai în vârstă, simt nevoia să discute mai profund cu aceștia. Joi și vineri sunt atenți la oamenii de lângă ei, simt nevoia să-i ajute. Dau dovadă de energie și empatie.

ADVERTISEMENT