Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 august – 5 septembrie 2021. Perioadă tensionată pentru o zodie

Astrologul a transmis care sunt previziunile pentru fiecare zodie în parte, pentru săptămâna 30 august - 5 septembrie 2021.
29.08.2021 | 15:30
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 30 august  5 septembrie 2021 Perioada tensionata pentru o zodie
ADVERTISEMENT

Mai multe zodii vor avea parte de o perioadă tensionată, care începe chiar de luni. În schimb, altele pot avea soluții foarte interesante pentru problemele lor.

Iată ce le așteaptă pe toate zodiile în săptămâna ce urmează, conform Cameliei Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Berbec

Berbecii au o săptămână care va începe confuz din cauza unor lucruri nerezolvate de la locul de muncă.

În zilele de miercuri și joi ei vor fi conservatori și încearcă să gândească mai departe decât au făcut-o până acum și pot să descopere chiar niște soluții pe care nu le mai văzuseră.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii sunt foarte preocupați de partea financiară a lucrurilor și este mai bine să se abțină de la orice fel de investiții.

La jumătatea săptămânii ei vor apela la specialiști în domeniu, astfel că pe final de săptămână ei deja vor știi cam ce este nevoie să facă pentru a rezolva situația în care sunt. În weekend petrec alături de familie.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Săptămâna se anunță una tensionată pentru cei din zodia Gemeni, pentru că au parte de niște episoade mai tensionate, dar vor trece peste acestea în zilele de miercuri și de joi, iar în weekend se vor axa pe conversație cu cei dragi și nu numai.

Rac

Racii vor fi copleșiți de emoții în această săptămână și se pot simți chiar descumpăniți. Lor le revine energia la final de săptămână și succesul este cu adevărat mare în weekend, când pot chiar să recupereze niște bani.

ADVERTISEMENT

Leu

Lei descoperă foarte bine semnificația citatului popular „socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”. Tocmai de aceea, trebuie să găsească niște soluții pentru niște probleme. Acest lucru se întâmplă, cel mai probabil, în zilele de joi sau de vineri.

Fecioară

Fecioarele au foarte multe treburi de făcut și se pot simți chiar copleșite de aceste lucruri. La jumătatea săptămânii fac tot ce le stă în putință pentru a păstra relațiile pe care le au și să încheie chiar noi colaborări.

Balanță

Balanțele au un început de săptămână tensionat și primesc niște informații importante. În weekend vei avea parte de distracție de neuitat.

Scorpion

Scorpionii se axează pe bani sau mai bine zis pe cum să minimizeze pierderile financiare și se concentrează pe niște acte la final de săptămână.

Săgetător

Săgetătorii vor avea parte de tensiune săptămâna ce urmează și au nevoie să se consulte cu cei apropiați lor pentru ai ajuta să ia o decizie sau să apeleze la ei pentru sprijin.

Capricorn

Capricornii vor munci mult în această săptămână, după cum arată horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu la Antena 3. Pot fi ceva neplăceri la locul de muncă, dar nimic prea grav pentru că în weekend au parte de un câștig neașteptat.

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte creativi și au multe planuri, dar trebuie să aleagă ce nu este necesar să facă. În weekend petrec alături de partenerul de viață.

Pești

Pentru cei din zodia Pești, săptămâna este una neliniște și au nevoie să rezolve multe lucruri. La jumătatea săptămânii ei își recapătă forma de altădată și chiar ajung să muncească cu drag în weekend.

ADVERTISEMENT