Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 30 mai – 3 iunie 2022. Se deschid uși pentru Berbec

Camelia Pătrășcanu a consultat astrele și a descoperit care este horoscopul pentru săptămâna 30 mai - 3 iunie 2022. Zodiile se pot simți slăbite perioada asta.
27.05.2022 | 11:26
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 30 mai  3 iunie 2022 Se deschid usi pentru Berbec
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 30 mai - 3 iunie 2022, pentru fiecare zodie. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Ne pregătim de Lună Nouă, care are loc luni, 30 mai 2022. Nativii pot fi sensibili legat de vreme. De asemenea, zodiile se eliberează de gânduri negative, prejudecăți și superstiții. Săptămâna următoare este bună pentru viața personală și cea de familie.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 30 mai – 3 iunie 2022, pentru fiecare zodie

Berbec

Se anunță o săptămână bună pentru bani. Ai sprijin astral, ești practic, găsești soluții și ai parte de rezultate. Ți se deschid multe uși. Miercuri este o zi sensibilă legat de familie.

ADVERTISEMENT

Taur

Fler, instinct și atitudine excelentă față de oameni. Este o perioadă perfectă pentru a scoate la lumină trăsăturile frumoase. E posibilă o schimbare de look, de imagine. Concentrare maximă în planuri.

Gemeni

Corecții legate de situații financiare nerezolvate. Se anunță o împrospătare, schimbări în comportament. Ai altă gândire față de cineva sau ceva. Miercuri, se cere atenție la investiții sau cheltuieli.

ADVERTISEMENT

Rac

O săptămână care aduce popularitate și prieteni. Surprize multe și frumoase în sectorul social. Luna Nouă poate aduce beneficii, reparații și ajutoare venite fără cerere.

Leu

O perioadă bună pentru carieră. Ai idei îndrăznețe, le faci surprize tuturor și poți șoca cu niște decizii sau dispoziții. Ești diplomat și prietenos, mintea îți merge strună. Impact mai mare asupra muncii tale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Se pot rezolva multe probleme legat de acte, contracte și bani. Vin răspunsuri bune. Se repară niște nemulțumiri, în timp ce ziua de miercuri aduce tensiuni în plan sentimental.

Balanță

Te bucuri de spor care vine prin intermediul celorlalți. Luna Nouă vizează noi perspective și proiecte. Miercuri, tensiuni cu autoritățile. Relația cu șefii nu este una bună dacă ți se încalcă drepturile.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Relațiile personale sunt importante și activate. Întâlniri tandre și împăcări. Tensiunile sunt pentru cei care sunt plecați în călătorii lungi sau care au lucruri de rezolvat în plan administrativ.

Săgetător

Muncă multă, dar cu protecție astrală. Ai toate șansele să sporești financiar dacă faci ce îți place. Se rezolvă probleme de ordin financiar, imaginea publică se îmbunătățește.

Capricorn

Zona sentimentală este activă. Ai chef să te îndrăgostești. Luna Nouă aduce înțelepciune, în timp ce miercuri aduce discuții contradictorii cu partenerul de viață. Ascultă-l mai mult pe celălalt.

Vărsător

Ordine și multe lucruri de rezolvat acasă. E nevoie de disciplină în tabieturi, scapi de cele nesănătoase. Dragoste adusă de Luna Nouă sau iubire pentru o activitate interesantă.

Pești

Săptămână bună pentru comunicare și rezultate financiare. Vezi dacă intri într-o acțiune sau proiect nou. Ține cont de intuiție și de tact. În weekend stai cu partenerul de viață.

Previziunile complete pentru intervalul 30 mai – 3 iunie 2022 au fost dezvăluite în emisiunea Dimineața cu noi, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT