ADVERTISEMENT
Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 august – 6 septembrie. Gemenii primesc o veste uriașă din străinătate

Autor: Alexa Serdan | 30.08.2020 | 14:14
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 august - 6 septembrie. Gemenii primesc o veste uriașă din străinătate
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 august - 6 septembrie, pentru fiecare nativ în parte. Sursa foto: captură video Youtube

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 31 august – 6 septembrie aduce lucruri interesante prin intermediul Lunii care se va afla în prima parte a săptămânii în creștere, ca ulterior să scadă.

ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog și-a prezentat previziunile la postul de televiziune Antena 3 unde a declarat că semnele zodiacale vor avea multe lucruri de rezolvat, în special în a doua parte a intervalului.

Zodiile vor găsi soluții la situațiile și problemele prin care trec, mai spun astrele. Acestea sunt întâmplările de care vor avea parte toate cele 12 zodii.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 august – 6 septembrie, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Luna în Vărsător aduce planuri de viitor în primele două zile ale săptămânii. Sunt determinați să ducă la capăt toate lucrurile chiar dacă pe unele nu le înțeleg în totalitate. La locul de muncă ar putea apărea ceva probleme.

Taur

Oportunități frumoase în carieră. Luna plină de miercuri vine cu sugestii și sfaturi din partea prietenilor sau poate chiar din partea unor persoane pe care le cunoști extrem de puțin.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vești extraordinare de la o persoană care locuiește undeva în străinătate. Mijlocul săptămânii este unul încărcat, dar aduce rezultate bune legat de partea financiară. Activități numeroase la serviciu, dar și acasă.

Rac

Preocupări intense legat de finanțe. S-ar putea să realizezi că planurile de afaceri pe care le aveai nu sunt tocmai bune. Încearcă să-ți planul B și de ce nu, chiar și C.

ADVERTISEMENT

Leu

Popularitatea este cheia din această săptămână. Comunicarea și sociabilitatea te vor ajuta să-ți faci prieteni noi. Posibile cadouri și realizări care îți vor aduce o sumă importantă de bani.

Fecioară

Surprize neașteptate la locul de muncă. Stai liniștit, vei reuși să le faci față. Unele situații te vor faci să-ți schimbi ușor gândirea și să vezi și celelalte laturi ale problemei.

ADVERTISEMENT

Balanță

Primele două zile vin cu mult entuziasm și elan, ca și cum ai fi într-o vacanță. Se anunță vești bune din toate părțile, lucru care spre finalul săptămânii va atrage și belșug și bani.

Scorpion

Adună toate energiile și ideile de care dispui pentru că trebuie să te concentrezi la ceea ce faci. Implicare în treburile gospodărești, iar spre finalul intervalului imaginație și creativitate în afaceri.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ești în căutare de informații și răspunsuri, iar pentru asta trebuie să faci multe vizite și drumuri. Luna plină de miercuri aduce pentru acești nativi abundență, dar și rezolvarea unor situații.

Capricorn

Interes major pentru finanțe care vin din proiecte la care nici nu te aștepți. Viața îți oferă multe oportunități interesante, trebuie să știi când să profiți de ele.

Vărsător

Concentrare mare pe propria persoană și mai ales, pe interese. Este o săptămână în care te pui pe primul plan. Banii vin începând de marți, fără prea mari eforturi.

Pești

Nu forța nota la început de săptămână. Ai idei bune, încearcă să le pui în agendă pentru următoarea perioadă. Inspirație și stare excelentă legat de sentimente.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!