Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Nativii realizează propriile greșeli

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Află care sunt previziunile complete ale astrologului pentru această perioadă.
30.01.2022 | 12:56
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 31 ianuarie  6 februarie 2022 Nativii realizeaza propriile greseli
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a prezentat, la Antena 3, previziunile complete pentru săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022. Se schimbă niște planuri pentru nativi, au revelații importante și își dau seama de propriile greșeli.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 31 ianuarie – 6 februarie 2022

Berbec

Luni primesc clarificări sau ar putea avea niște revelații în legătură cu cariera sau drumul vieții lor. Luna Nouă de marți poate aduce o schimbare radicală de direcție, filozofie sau stil de viață. Pentru Berbeci poate fi greu de explicat celor din jur acest lucru. Până la urmă, vor depăși acest moment cu înțelegere și vor accepta faptul că nu toată lumea este de acord cu ei. 

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii primesc luni niște informații de la alții, poate le-au cerut chiar ei sau le află întâmplător. Realizează cum stau anumite lucruri și care este cea mai potrivită cale pentru ei, astfel că o vor schimba radical. Poate e vorba de p schimbare de carieră, de funcții sau de atribuții, mai ales în zilele de marți și miercuri. Poate joi și vineri au nevoie să se consulte cu cineva sau să dezvăluie cuiva schimbările apărute în viața lor.

Gemeni

În prima zi a săptămânii primesc informații de la persoane specializate în domeniul lor de activitate. Aceste informații îi ajută să se lămurească în legătură cu câștigurile posibile sau imposibile pe care le urmăresc sau cu evoluția unei colaborări.

ADVERTISEMENT

Marți și miercuri pot decide sau se pot schimba condițiile unui parteneriat. Își cer drepturile și vor explicații, poate chiar un cadru juridic care să rezulte dintr-o cooperare. În a doua parte și spre finalul săptămânii fac calcule legate de cheltuieli.

Rac

S-ar putea ca o discuție avută în urmă cu trei săptămâni să se clarifice la începutul acestei săptămâni. Ar putea primi noi informații și vor realiza ce au însemnat gesturile și comportamentele cuiva, poate persoana iubită sau altcineva. Își dau seama de anumite planuri și intenții ale altor persoane.

ADVERTISEMENT

Aceste informații sunt utile pentru Raci, dar trebuie să vadă cum fac față acestor lucruri marți și miercuri și dacă o anumită colaborare mai este valabilă. Joi și vineri creează alternative, se gândesc la cum să iasă dintr-o colaborare sau să facă noi propuneri ca să fie bine pentru toată lumea.

Leu

Lei primesc noi date profesionale la începutul săptămânii, poate e vorba de niște rapoarte sau de niște cifre care clarifică situația în legătură cu niște investiții sau proiecte la care s-au gândit sau pe care chiar le-au început. Se poate ca o persoană cu care colaborează să se răzgândească, așa că lucrurile din echipă trebuie regândite.

ADVERTISEMENT

Marți și miercuri pot fi tulburați în legătură cu o colaborare, nu știu dacă va continua sau nu. Își fac griji și în privința imaginii lor. La sfârșitul săptămânii se redresează .

Fecioară

Au idei profesionale curajoase, creative la începutul săptămânii, care le aduc soluții. Marți și miercuri aceste idei le ajută să regândească o activitate profesională, poate realizează la timp că un proiect nu merge sau că e nevoie să pună anumite condiții pentru ca o colaborare să funcționeze. Joi și vineri discută cu atenție despre noile lor viziuni și se gândesc la noi planuri și parteneriate.

Balanță

Balanțele primesc date legate de starea de sănătate, de casă și cămin. Au discuții în familie și se lămuresc în legătură cu sprijinul pe care îl au de la cei dragi în legătură cu diverse activități pe care le vor face. Marți și miercuri ar putea face iște schimbări de planuri, poate și cele legate de timpul liber.

Luna Nouă de la mijlocul săptămânii îi face pe acești nativi să renunțe la niște lucruri de suflet pe care trebuie să le pună în plan secund. La finalul săptămânii se organizează bine în plan profesional și pot evolua pe drumul ales.

Scorpion

Informațiile primite luni sunt foarte importante pentru restul săptămânii, pentru că poate fi vorba de cifre de la colaboratori sau află lucruri noi legate de o lege care vizează și acest lucru. Marți și miercuri pot schimba toate planurile legate de o investiție pe care își doreau să o facă, mai ales pentru casă și confort. Trebuie să amâne această investiție, au nevoie de bani pentru alte activități. Muncesc mult la finalul săptămânii, dar sunt productivi.

Săgetător

Săgetătorii pun accent pe grija pentru sănătate și propria lor stare de bine luni. Clarifică lucrurile și își dau seama dacă pot face sau nu anumite lucruri, dacă sunt potrivite pentru ei. Pot schimba niște planuri sau gânduri marți și miercuri. Ar putea să amâne o călătorie sau să schimbe modul de abordare al unor proiecte. Joi și vneri se consultă cu familia, simt nevoia să-și pună gândurile în ordine ca să fie în formă în weekend.

Capricorn

La începutul săptămânii, Capricornii află multe lucruri despre ei, deciziile pe care le-au luat sau atitudinile pe care le-au avut față de anumite persoane sau activități și își dau seama dacă au avut dreptate sau nu. Pot lua alte decizii legate de afaceri sau bani marți și miercuri, dar și legate de lucruri importante sau reprezentative pentru ei. Unele lucruri valoroase trec pe locul doi, în timp ce altele sunt importante acum. Au parte de un final de săptămână bun, ar putea pleca într-o excursie alături de partener.

Vărsător

Au niște revelații luni, poate cineva de dezvăluie ceva, le explică ceva sau află niște secrete. Marți și miercuri reflectează la propria persoană, la cum i-au văzut alții și la acțiunile lor. Vor să fie mai buni și mai bine înțeleși de cei din jur. Joi și vineri pot avea discuții sincere cu membrii familiei sau cu alte persoane pentru a clarifica lucrurile.

Pești

Nativii Pești primesc sfaturi și informații utile luni, indiferent dacă le-au cerut sau nu. Regândesc anumite planuri și își schimbă viziunea despre unele persoane de care era interesate, poate află informații care îi supără, dar care vin la timp pentru a nu greși.

Marți și miercuri se redresează, își recunosc greșelile sau faptul că nu pot ajuta, nu au posibilitatea de a fi alături de anumite persoane sau în unele parteneriate sau activități. Joi și vineri sunt mai încrezători, merg mai departe singuri.

ADVERTISEMENT