Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 – 10 iulie 2022. Eforturi pentru Fecioară

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 4 - 10 iulie 2022 vine cu numeroase preocupări financiare, iar zodiile luptă pentru drepturile lor.
03.07.2022 | 12:53
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 4  10 iulie 2022 Eforturi pentru Fecioara
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 4 - 10 iulie 2022, pentru toate zodiile. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

Marte intră în zodia Taur pentru o lună, anunță astrologul pentru Antena 3. În plus, cititorul în stele spune că este o perioadă în care semnele zodiacale își dau coate și multe dintre ele au succes și reușesc din punct de vedere material.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru 4 – 10 iulie 2022, pentru toate zodiile

Berbec

Perioadă sub semnul alianțelor și relațiilor. Primele 3 zile din săptămână anunță întâlniri importante și discuții care cer diplomație și pledare pentru interese. Mai târziu se cere atenție către calcule financiare și există riscul unor pierderi. Weekendul este pentru călătorii.

ADVERTISEMENT

Taur

Luni istețimea este pusă la încercare, se ocrotesc planuri și scopuri. Marte aduce forță și voință pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. În a doua jumătate a săptămânii ești creativ și independent. Joi, vineri și sâmbătă nu cedezi și nu renunți, știi care îți sunt drepturile.

Gemeni

Concentrare pe treburile pe care le ai de rezolvat, stai pe margine, nu intri în probleme. De miercuri ești foarte activ, cu mult farmec când vrei să cucerești pe cineva. În următoarele zile ești atenționat la sănătate, trebuie să ai un echilibru între muncă și odihnă. Duminica este pentru jumătatea ta.

ADVERTISEMENT

Rac

Lupți pentru informațiile pe care e bine să le știi la timp. Cercetări, documentare și inspirație. Ies la iveală secrete și descoperi lucruri la serviciu despre colegi care nu au fost sinceri. Știi cum să abordezi situațiile. Weekendul este făcut pentru distracție.

Leu

Preocupări legate de bani, în special în prima zi din săptămână. Ești isteț și există o hartă foarte bună și șanse mari pentru a spori domeniul financiar datorită succesului la public. Te afli în mediul potrivit. Prietenii sunt pe primul plan la final de săptămână.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Depui eforturi, ai multe de dat și nu vrei să dezamăgești. Sunt sarcini solicitante pe care le onorezi luni și marți. În următoarele 2 zile culegi roadele financiare, sunt rezultate bune de care ești mândru. Discuții și acte joi și vineri, iar în weekend odihnă acasă.

Balanță

Luni și marți nu ești în formă, nu ai chef de nimic. Mai târziu, ai parte de întâlniri, sunt multe de spus și idei de argumentat. Ești impresionant și poți face cuceriri. Ziua de vineri aduce calcule financiare, iar wekeendul vacanțe.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Începutul de săptămână aduce preocupări legate de imagine, de public. Îți vin idei, știi cum să fii simpatizat și ești popular în mediul tău. Atenție la sănătate miercuri și joi, munca depinde foarte mult de alții. Îți place să ai control, dar trebuie să fii diplomat în relații. Duminică se anunță bani.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Muncă cu responsabilități, ai experiență și te impui prin forța maturității. Te bucuri de popularitate și ești agreat datorită cuvintelor, reușitelor și lucrurilor bune pe care le faci. Astrele te sfătuiesc să fii atent la excese și semnele ignorate în ultima vreme.

Capricorn

Luni și marți vin informații din surse autorizate, de la specialiști sau oameni cu experiență. Acte oficiale de rezolvat, ai autoritate și responsabilități miercuri și joi. Relațiile sunt excelente, nu faci compromisuri, ești ferm pe poziție. Weekendul este pentru încărcarea bateriilor.

Vărsător

Ai grijă să nu faci investiții imprudente, să nu greșești financiar, luni și marți. Următoarele zile cauți modele, te informezi și prinzi aripi. Sunt planete bune în zona muncii, te mobilizezi, iar joi și vineri pui în practică deciziile luate. În weekend e de stat cu prietenii.

Pești

Întâlniri frumoase, eleganță și impresionarea auditoriului. Nu ai emoții sau trac la întâlniri, lași lucrurile să curgă de la sine. Miercuri sau joi primești un dar de la o persoană apropiată, căreia îi pasă de tine. Călătorii cu farmec în weekend.