Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 – 10 octombrie 2021! Relațiile de afaceri sunt favorizate

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 - 10 octombrie 2021. Conform astrologului, se anunță o săptămână bună pentru consolidarea relațiilor mai multor nativi din zodiac, dar și afacerile au succes.
03.10.2021 | 12:01
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 4  10 octombrie 2021 Relatiile de afaceri sunt favorizate
ADVERTISEMENT

Astrologul Antenei 3, Camelia Pătrășcanu, anunță o săptămână în care relațiile mai multor nativi ai zodiacului vor fi favorizate, în timp ce alte zodii vor avea de lucru pentru ca viața profesională să fie pusă la punct și să se desfășoare fără incidente.

Influența Lunii Noi în Balanță  și cea a lui Mercur Retrograd vor avea efecte cât se poate de bune asupra vieții majorității semnelor zodiacale.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 4 – 10 octombrie 2021 pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Nativii din Berbec își vor petrece începutul săptămânii organizându-și viața profesională cu succes. De marți seara, după ora 17.00 și până joi, la aceeași oră, vor avea o perioadă fantastică, atât în plan personal, cât și social și profesional. Finalul săptămânii se anunță unul din care nu vor lipsi călătoriile romantice, mai ales că problemele pe care le aveau de rezolvat sunt… istorie.

Taur

Imaginația și inventivitatea sunt cuvintele de ordine pentru nativii din Taur la începutul săptămânii 4 – 10 octombrie. În plan profesional se descurcă perfect, au succes în tot ceea ce fac, mai ales că vin cu idei noi ușor de implementat. Jumătatea săptămânii îi prinde în formă maximă și organizează tot ce ține de zona de lucru și de colaboratori, dovedindu-se extrem de motivați și eficienți. La sfârșitul săptămânii se vor relaxa așa cum le place cel mai mult, alături de persoana iubită.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Începutul săptămânii îi prinde concentrați, de neabătut în drumul pe care și l-au propus în mare secret. În plan sentimental, Luna Nouă favorizează la maximum ritmul relațiilor și aduce îmbunătățiri în relațiile cu cei apropiați și cu familia. Weekend-ul este dedicat surprizelor pregătite familiei.

Rac

Prima parte a săptămânii este dedicată pregătirilor de care au nevoie pentru a reuși în plan profesional, motiv pentru care vor fi prinși în discuții cu colaboratorii și ședințe. Săptămâna continuă cu reușite în domeniu, iar avantajele financiare apărute sunt certe. Nici în plan sentimental nu vor sta tocmai rău, mai ales că vor avea timp să își dedice atenția și partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Leu

Începutul săptămânii este pentru nativii din Leu dedicat calculelor și strategiilor în afaceri. Influențați de Luna Nou, la mijlocul săptămânii vor concepe un nou plan și în vor explica colaboratorilor, dezvăluindu-le că este vorba de o nouă strategie, una care are toate șansele să aibă succes.

Fecioară

Începutul săptămânii stă sub semnul unei puteri de muncă impresionante, dublată de motivație, aspectul profesional fiind favorizat de Luna Nouă. Evident, eforturile le sunt răsplătite și financiar, așa că sfârșitul de săptămână îi prinde cheltuind o parte din bani în călătoria pe care și-o doreau de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Balanță

Dacă la începutul săptămânii nu își consumă energia prea mult, miercuri și joi reușesc să iasă în evidență cu ideile pe care le au. Ajutați de Mercur Retrograd, nativii din Balanță reușesc să clarifice situații dificile și să se bucure de un sfârșit de săptămână liniștit.

Scorpion

Pentru nativii din Scorpion, această săptămână este una în care, cu ajutorul intuiției, află ce urmărea, de fapt, o persoană de care erau apropiați. După ce se lămuresc în această direcție, la sfârșitul săptămânii, cu diplomație, rezolvă situația în interesul lor.

Săgetător

Începutul săptămânii le aduce nativilor acestui semn zodiacal aprecierea tuturor celor din jur. De asemenea, este săptămâna în care își vor asuma riscul de a porni un nou proiect, iar succesul nu se va lăsa mult așteptat sub influența lui Mercur Retrograd. La sfârșitul săptămânii vor apuca să își reîncarce bateriile așa cum își doreau.

Capricorn

Primele zile ale săptămânii sunt dedicate muncii, iar după discuții îndelungi vor reuși să clarifice situațiile încurcate din planul profesional. Mijlocul săptămânii va fi cel în care vor lua noi decizii bazându-se pe informațiile pe care le-au cules anterior, iar weekend-ul îi prinde bine-dispuși, alături de amici.

Vărsător

Prima parte a săptămânii este cea în care încearcă să îi convingă pe cei din jurul lor de justețea unui proiect pe care îl vor dezvălui miercuri sau joi. Sfârșitul săptămânii îi va prinde pe nativi la muncă pentru a lămuri situațiile nou apărute.

Pești

Nativii din Pești au o săptămână în care se ocupă în special de colaboratori, iar succesul este inevitabil, cu atât mai mult c cât reușesc să îi convingă și pe cei care, inițial, nici nu voiau să audă de proiectul lor. În weekend, alături de apropiați, își fac planuri de călătorie.

ADVERTISEMENT