Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 – 11 iulie 2021. O perioadă importantă pentru mai multe zodii

FANATIK vă aduce horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5-11 iulie 2021. Este o perioadă importantă pentru mai multe zodii
04.07.2021 | 13:32
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 5  11 iulie 2021 O perioada importanta pentru mai multe zodii
ADVERTISEMENT

Astrologul de la Antena 3 anunță că acest interval de timp este marcat de lupta pentru libertăți. Nativii își vor impune punctul de vedere atât în fața familiei, cât și a colegilor, prietenilor sau societății.

Zodiile vor să-și urmeze destinul, iar acest lucru le face atente la informațiile din jur și la ideile pe care le au. E recomandat ca semnele zodiacale să aibe mai multă încredere în imaginația proprie și să-și urmeze visele.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 5 – 11 iulie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Începutul acestei săptămâni este marcat de o mare preocupare pentru starea financiară și o temere că pierd bani. Dau dovadă de atenție și își reglează conturile, marți, miercuri și joi. Au parte de drumuri, întâlniri și discuții importante, reușesc să facă aranjamente profitabile. Finalul acestui interval de timp îi găsește preocupați de aspectele familiale, iar afacerile din această zonă se pot realiza și ele, sunt bine venite și folositoare.

Taur

În zilele de marți, miercuri și noi sunt concentrați spre a-și îndeplini planurile. Reacționează din imbold și își pot schimba părerile de mai multe ori. Pot avea câștiguri financiare, joi, prin muncă și negocieri profitabile. Sfârșitul săptămânii aduce plimbări și întâlniri emoționante.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Săptămâna începe cu dorința de a rezolva o problemă restantă, poate și emoțională sau financiară. Tot la începutul săptămânii poate să apară și preocuparea pentru starea de sănătate. Miercuri și joi, dau dovadă de eficiență, intuiție și mobilizare. Fac alegeri bune. Poate să apară și o reușită juridică sau birocratică. La sfârșitul săptămânii vin vești bune în plan financiar.

Rac

Urmează o perioadă delicată și e mai bine să fie mai rezervați, să stea deoparte. E indicat să-i spijine, ajute sau consoleze pe cei din jur, și nu să facă lucrurile pentru ei. Sfârșitul săptămânii aduce vizionarism și energie. Pentru că observă cu atenție ce se întâmplă în jurul lor, sunt siguri ce au de făcut, ce drum să urmeze.

ADVERTISEMENT

Leu

Este o săptămână bună, socială. Nativii pot ieși în evidență, pot avea întâlniri și tot felul de activități sociale. Vor reuși să le facă o bună impresie celor din jur. La sfârșitul săptămânii, vor pune accent pe relațiile din familie și pe starea de sănătate. Se poate să fie alături de cineva care are nevoie de sprijin.

Fecioară

Este o perioadă importantă, au planuri bine plasate, în zona puterii, prestigiului și impunerii. Experiența profesională și ideile lor merită să fie promovate. Pot să apară conflicte cu superiorii, dar vor sfârși prin a li se da dreptate sau a-și impune punctul de vedere. Totul se va termina într-un mod pozitiv, cu lauri, laude, recunoaștere și aprecieri. În plan sentimental, finalul săptămânii se anunță unul minunat.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o săptămână în care vor lucra cu informații și acte. Este posibil să dea examene, să semneze contracte sau să citească diverse legi sau regulamente. Au parte de discuții cu funcționari sau oficiali. Se luptă pentru a obține autorizații sau avize și sunt șanse să reușească. Sfârșitul săptămânii le aduce o victorie, pot face un pas înainte la locul de muncă sau în planurile și proiectele lor.

Scorpion

Întreaga săptămână este marcată de un interes puternic pentru bani. Sunt interesați de o colaborare cu persoane tinere, lucru care este avantajos, fiind oameni creativi și ingenioși, care pot avea cele mai bune soluții. Fac calcule și estimează realizările legate de casă, un management al bunurilor. Sfârșitul săptămânii le aduce plimbări alături de familie, pe la rude.

Săgetător

Este o perioadă în care au parte de socializare, întâlniri, chiar flirturi. Le face plăcere, dau dovadă de umor și pot impresiona. Tind să evite cadrul familial până în weekend, când au nevoie de rude pentru a stabili unele lucruri legate de avere. Pot lua o decizie generoasă, care avantajează o altă persoană.

Capricorn

Săptămâna este marcată de muncă multă, au de pus la punct unele lucruri mai noi, recent apărute în cadul profesional, legate de tehnologie sau regulamente și proceduri. Vor colabora cu oameni tineri și se vor descurca bine. Pot să aibă idei de afaceri sau de a transforma un hobby într-o afacere. La sfârșitul săptămânii pun accent pe relația de cuplu și au parte de dragoste și tandrețe.

Vărsător

Dau dovadă de creativitate și inspirație. Au idei și proiecte noi, poate chiar idile noi. Au inima deschisă, sunt veseli și optimiști. La sfârșitul săptămânii pot să facă planuri profesionale, iau decizii bune din punct de vedere financiar.

Pești

Este o săptămână în care vor pune accent pe relația cu familia. Vor să-și afle drepturile materiale sau unde le e locul. Sunt discuții, ședințe, vizite, se pun la punct multe temeri legate de bani sau starea de sănătate a cuiva. Există posibilitatea unei tranzacții, vor cumpăra sau vinde un bun. Finalul săptămânii le aduce iubire, discuții însemnate pe această temă și o relație minunată cu copiii.

ADVERTISEMENT