Life

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 6-12 iulie. Oportunităţile bat la uşa acestor zodii

05.07.2020 | 21:59
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 612 iulie Oportunitatile bat la usa acestor zodii
Camelia Pătrășcanu îți spune ce surprize te așteaptă în săptămâna 6-12 iulie. Sursa foto: Captură TV
ADVERTISEMENT

Camelia  Pătrășcanu îți aduce predicțiile sale pentru săptămâna 6-12 iulie, astfel încât să întâmpini fiecare provocare cu zâmbetul pe buze și optimismul la cote ridicate. Se anunță zile grele, mai ales din punct de vedere profesional, însă nu trebuie să-ți faci nicio grijă.

Ai toate calitățile necesare să faci față tuturor proiectelor pe care ți le încredințează șefii. Demonstrează-le că nu s-au înșelat când și-au pus bazele în tine și fă-i pe toți cârcotașii să-și închidă vorbele urâte pe care le-au rostit la adresa ta.

ADVERTISEMENT

Dacă te numeri printre nativii din zodia Gemeni încearcă să te gândești și la altceva decât la sumele de bani pe care urmează să-i primești. Vor veni, nu îți face griji, trebuie doar să ai puțină. Știi că nu e deloc ușor cu birocrația.

Camelia Pătrășcanu îți spune ce provocări te așteaptă în săptămâna 6-12 iulie

Berbec

Pentru tine se anunță un început de săptămână foarte tensionat, cu luări de decizii rapide și întâlniri importante. Luni și marți sunt zile foarte decisive în alegerea unei căi noi.

ADVERTISEMENT

Taur

Se întrevăd o serie de întâlniri foarte valoroase, dar și o soluționare luni și marți a unei probleme administrative. Miercuri este ziua destinată creionării agendei pentru viitor.

Gemeni

Vei avea o săptămână care demarează cu un interes deosebit pentru bani, bani care vor fi trecuți prin acte. Este bine să nu intri în conflict cu nimeni și poți solicita sfatul unui specialist.

ADVERTISEMENT

Rac

Pentru tine astrele ți-au pregătit o săptămâna cu un puternic impact asupra carierei. Mai ales la începutul săptămânii când vei intra în dispute aprinse cu anumite persoane, care în niciun chip nu vor cădea la pace cu tine.

Leu

Vei începe săptămâna cu chef de muncă. Ai multe lucruri de finalizat și cumva timpul te presează, însă, te vei descurca, cu condiția ca să nu aștepți ajutor de la alții.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Ești foarte bine mobilizat pentru muncă. Să nu lași pe alții care au alte interese să ia decizii, dacă știi foarte bine profesional vorbind cum trebuie să meargă lucrurile.

Balanţă

După cum se știe, ești foarte bine centrat în viața ta, și în familie, dar și la locul de muncă. Astfel, luni vei fi mai conservator, nu vei risca și nu vei face gesturi exagerate. Este posibil ca acest lucru să se repete chiar și în următoarele două zile.

Scorpion

În această săptămână vei avea de rezolvat lucruri administrative. Ți se solicită un răspuns oficial sau vei avea întâlniri cu oameni care au autoritate. Lucrurile vor ieși cum îți dorești, adică apar noi oportunități.

Săgetător

Luni și marți, ești cu ochii la bani. Poți primi și niște invitații interesante. Joi și vineri trebuie să te ferești de conflicte.

Capricorn

Vei avea o săptămână care începe cu aspecte foarte valoroase – ești foarte bine centrat: știi cine ești și ce vrei cu adevărat.

Vărsător

Pentru tine săptămâna începe cu niște restanțe sau te poți gândi că ai întârziat, că ai pierdut timpul și te mobilizezi să prinzi timpul din urmă. Lucrezi cu foarte mult spor.

Pești

Săptămâna care urmează îți aduce niște întâlniri importante sau te trezești că trebuie să susții o opinie. Îți poți pierde niște prieteni, dar câștigi alții. Ai de reflectat la asta marți și miercuri. Totuși, ești într-o formă fabuloasă joi și vineri.
ADVERTISEMENT