News

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 6-12 mai. Ce zodii vor avea zile grele

05.05.2019 | 16:18
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 6-12 mai Sursă foto: captură antena3

Potrivit horoscopului prezentat de astrologul Camelia Pătrăscanu, în săptămâna 6-12 mai 2019 unele zodii vor avea zile grele. Nativii zodiei Balanță își rezoltă lucruri administrative, iar Vărsătorii încep săptămâna cu chef de distracție, potrivit antena3.ro.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 6-12 mai

De altfel, pentru cei din urmă era și necesar. În ultima vreme au tot tras, rezolvat și plătit facturi. Ei s-au consumat, iar acum a ieșit soarele și pe strada lor, cu speranța că perioada în care se vor relaxa se va extinde.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 6-12 mai. Ce zodii vor avea zile grele
Unele zodii vor avea zile grele
Sursă foto: pixabay.com

Berbec

Nativii zodiei trebuie să fie harnici și isteți, iar acest lucru se întâmplă în special luni, marți și miercuri. În restul intervalului, găsesc soluții și își pun întrebări.

Taur

Nativii zodiei Taur sunt pragmatici și încep săptămâna cu bine. Ei își calculează banii până la ultimul bănuț, iar joi și vineri sunt foarte siguri pe opiniile lor, astfel că s-ar putea să se confrunte cu cineva.

Gemeni

Ei vor avea parte de un început de săptămână foarte bun, dat fiind că Luna trece prin semnul lor zodiacal. Au un spirit deschis, pozitiv, liber, ceea ce îi aduce mai aproape de intuiția lor.

Rac

Săptămâna începe cu tot felul de frământări și griji pentru Raci. Este posibil să fi lăsat o situație nerezolvată în trecut, care le bate puternic și nervos acum la ușă.

Leu

Leii pun preț pe amicii lor, însă își neglijează partenerul. Joi și vineri se vor implica în a face bagaje ori diferite probleme care au apărut înainte de plecarea lor.

Fecioară

Fecioarele sunt într-o poziție în care explică altora cum stau lucrurile, de fapt. În restul săptămânii, vor avea parte de prieteni în jurul lor, dar nu și de foarte multă distracție.

Balanță

Balanțele își încep săptămâna cu o dorință nestăvilită de informare. Este posibilă o întâlnire cu o persoană de la care absorb multe date, informații, ocazie cu care se clarifică unele aspecte.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion vor fi atenți, luni, marți și miercuri, mai mult la alții, la cum gândesc și ce vor de la viață.

Săgetător

Săgetătorii au un început de săptămână în care vor bucura prin atitudinea lor și prin comunicare, segment în care stau brici. Mai multă atenție marți, căci conjucția Lună-Marte poate să le pună puțin venin pe limbă.

Capricorn

Capricornii au un început de săptămână bun. Ei au planetele în zona muncii și sunt deciși să rezolve lucruri. Mare atenție joi și vineri la partenerul de viață ori la o persoană apropiată pe care ați neglijat-o în ultima perioadă.

Vărsător

Ei au chef de distracție chiar de la începutul săptămânii, însă nu își pot satisface pornirea, căci au multe de rezolvat. Apar situații și planuri, facturi și consultații, iar totul vă va epuiza. Răbdar, căci urmează vacanța pentru voi!

Pești

Se anunță o săptămână care începe cu multe discuții, în special în zona familiei. Ei au multe lucruri pe agendă și multe planuri de dus la bun sfârșit, astfel că în familia, mintea și căminul lor este vraiște.