Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Perioadă dificilă pentru două zodii

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru intervalul 7-13 iunie 2021, vine cu o perioadă dificilă pentru două dintre semnele zodiacale.
06.06.2021 | 11:51
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 713 iunie 2021 Perioada dificila pentru doua zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 7-13 iunie 2021. Perioadă dificilă pentru două zodii. Sursa foto: kfetele.ro
ADVERTISEMENT

Potrivit astrologului de la Antena 3, zodiile au toată săptămâna la dispoziție pentru a lupta pentru libertățile lor atât față de familie, cât și de prieteni, colegi sau societate.

Nativii sunt interesați să-și urmeze destinul, motiv pentru care trebuie să fie alerți și atenți la informațiile din jur și la ideile pe care le construiesc. Imaginația ajută nativii să-și urmeze visele.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 7-13 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Preocupare majoră pentru bani și teamă de pierdere. Primele 3-4 zile din săptămână reușești să-ți reglezi conturile și să negociezi mai strâns interesele tale. Drumuri, discuții și aranjamente bune, în timp ce Luna Nouă aduce pe primul plan casa și familia.

Taur

Ești gata să-ți duci la bun sfârșit planurile, dar sunt șanse mari să existe și momente de răzgândire. Imbold și lucruri realizate așa cum simți. Pentru ziua de joi se anunță bani, asta pentru că negociezi foarte bine. Weekend-ul vine cu călătorii și întâlniri emoționante.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Săptămână care începe cu dorința de a rezolva unele probleme. Se anunță o restanță emoțională, poate chiar financiară. Grija pentru sănătate este și ea printre planurile tale, în timp ce eficiența te ajută să faci alegeri bune. Reușită juridică, iar în weekend vești bune din punct de vedere financiar.

Rac

Se anunță o săptămână delicată, în care e bine să fii rezervat. E bine să-i ajuți și să-i sprijini pe cei din jur. E posibil ca afacerile tale să depindă de persoane din exterior, în timp ce finalul de săptămână aduce foarte multă energie. Observi mult mai atent ce se petrece lângă tine.

ADVERTISEMENT

Leu

Întâlniri, sociabilitate și lucruri cu care reușești să ieși în evidență. Ai parte de tot felul de activități sociale, dovadă că știi să surprinzi prin gesturi și idei. Sănătatea și relațiile de familie devin mai solide datorită Lunii Noi. Poți fi alături de cineva care are nevoie de ajutorul sau sprijinul tău.

Fecioară

O săptămână importantă, cu planuri bine poziționate în zona puterii, prestigiului și impunerii. Ideile tale merită să fie promovate, de aici și disputele cu superiorii. Până la urmă ai parte de dreptate și lucrurile ies așa cum ți-ai propus. Luna Nouă îți aduce recunoaștere, laude și aprecieri. Weekend axat pe plan sentimental.

ADVERTISEMENT

Balanță

Acte și foarte multe informații în următoarea perioadă. Se anunță examene sau semnarea unor contracte importante. Discuții pentru a obține avizele și autorizațiile de care ai nevoie, dovadă că poți marca o nouă etapă în planurile de la locul de muncă. Weekendul vine cu o victorie.

Scorpion

Interes puternic pentru bani, obținuți din diverse colaborări. E bine să le oferi o șansă celor mai puțin experimentați, dar care sunt creativi și au o gândire îndrăzneață. Soluțiile sunt simple unde este imaginație. Multe calcule și realizări legate de casă și cămin.

Săgetător

Săptămâna foarte socială, cu întâlniri, flirturi sau curtoazii. Îți face plăcere să fii în centrul atenției, în timp ce weekendul este rezervat pentru timpul petrecut alături de familie. Sunt șanse mari să ajungi la un numitor comun privind averea rudelor.

Capricorn

Foarte multă muncă săptămâna viitoare și foarte bine faci. Posibile colaborări cu persoane tinere. Poți avea idei noi de afaceri sau își îmbunătățesc un hobby. În același timp sunt șanse mari să fii productiv și să te bucuri de bani. Luna Nouă din weekend pune accent pe relația partenerială și aduce tandrețe, dragoste și atenție.

Vărsător

Creativitate și inspirație. Te bucuri de idei și proiecte noi, despre care vorbești foarte mult. Ai inima deschisă și ești foarte vesel și luminos. Luna Nouă aduce multe rezolvări, cât și o gândire mai creativă, ingenioasă. Sâmbătă și duminică sunt făcute pentru planuri profesionale mult mai așezate. Decizii bune legat de partea financiară.

Pești

Relația cu familia este pe primul loc în această săptămână. Discuții multe, ședințe, vizite sau planuri de călătorii. Comunicare deschisă legată de temerile pe care le ai legat de bani, sănătate sau avere. Sprijin din partea celor dragi, în timp ce weekendul este centrat pe iubire și sentimente.

ADVERTISEMENT