Life

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Leii își vor schimba viața

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Noi provocări pentru zodii.
07.11.2021 | 14:12
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 814 noiembrie 2021 Leii isi vor schimba viata
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog Camelia Pătrăşcanu a venit cu vești despre cum va fi săptămâna 8-14 noiembrie 2021 pentru toate semnele zodiacale. Va fi o perioadă plină de schimbări.

Nativii vor trece prin mai multe stări, cărora le vor face față cu brio. Vor fi atât momente de bucurie, dar și momente dificile. Citește întregul horoscop în rândurile următoare.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrăşcanu pentru săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Ce rezervă astrele

Berbec

Berbecii vor fi plini de energie la începutul săptămânii. Vor ști cu precizie ce au de făcut și vor acționa, astfel, în favoarea lor.

Pe alocuri, miercuri și joi s-ar putea simți ușor tensionați, mai ales că vor apela la ajutorul unor prieteni care se vor face dispăruți. Situația îi va afecta și vor reflecta în zilele următoare cu privire la o schimbare de anturaj/planuri.

ADVERTISEMENT

Taur

Începutul de săptămână îi va agita puțin pe Tauri. Vor avea de semnat mai multe acte și se vor ”plimba” pe la mai multe birouri.

Zilele de miercuri și joi tensiunile le-ar putea aduce și lor mici tensiuni, la muncă sau cu persoane apropiate. În weekend vor pune în balanță totul și vor găsi răspunsul micilor altercații avute.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Gemenii trebuie să rezolve o problemă juridică în săptămâna 8-14 noiembrie 2021. Cineva le va promite un anumit lucru, de care nu se vor ține de cuvânt, fapt care îi va deranja. Drept urmare, în zilele celelalte vor apela la ajutorul altor persoane.

Rac

Racii vor avea întâlniri importante luni și marți și vor trebui să învețe chestiuni de protocol. Vor fi și ei dezamăgiți de faptul că o persoană nu s-a ținut de o promisiune făcută, dar nu vor sta prea mult în această stare.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii ar putea avea parte de o schimbare majoră în viață în această săptămână, 8-14 noiembrie. S-ar putea îndeplini câteva dintre obiectivele propuse.

Miercuri și joi, la fel și ei s-ar putea certa cu cineva, dar în celelalte zile se vor împăca și totul va fi ca înainte. .

Fecioară

Fecioarele vor fi încărcate de bună dispoziție luni și marți. Miercuri și joi vor exista mici discuții contradictorii la serviciu. Mare atenție la sănătate, nu strică să dați o fugă pe la medic.

Balanță

Balanțele vor acționa în scopul îndeplinirii obiectivelor propuse în această săptămână. Vor analiza anumite situații, vor pune totul în balanță pentru a se asigura că nu dau greș. Nu se vor lăsa influențate de factori care să le distragă atenția de la ceea ce și-au propus.

Scorpion

Scorpionii vor avea de făcut multe drumuri în intervalul menționat. Se vor simți ușor agitați, dar își vor reveni spre final de săptămână. Este recomandat să-și asculte intuiția pentru bunul curs al lucrurilor.

Săgetător

Săgetătorii își vor calcula foarte bine banii agonisiți în ultima vreme. Atenție la cum vă exprimați, căci prin anumite cuvinte care chiar dacă nu vor fi spuse cu rea intenție, ați putea deranja pe cineva și strica relația cu aceasta.

Vărsătorii, conflict cu autoritățile

Capricorn

Voie bună și multă veselie îi va reprezenta pe Capricorni. Li se recomandă să fie mai tandri și buni cu ei înșiși, dar și să pună mai mult accent pe estetică și frumusețe. Ar putea călători și într-o vacanță frumoasă.

Vărsător

Și Vărsătorii vor fi plini de energie. Ar putea avea și un conflict cu autoritățile, din cauza tonului. În cele din urmă situația se va rezolva.

Pești

Peștii vor discuta foarte mult cu prietenii și-și vor închega relația cu aceștia. Miercuri și joi ar putea avea niște pierderi și conflicte. Vineri, sâmbătă și duminică ar putea avea unele cheltuieli mari.

ADVERTISEMENT