Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru următoarele luni. Detalii noi despre Era Vărsătorului

16.02.2021 | 13:26
Horoscop Camelia Patrascanu pentru urmatoarele luni Detalii noi despre Era Varsatorului
ADVERTISEMENT

Cel mai nou horoscop realizat de Camelia Pătrășcanu, în emisiunea lui Cristi Brancu, vorbește despre ce ne aduce, de fapt, cu elemente noi, Era Vărsătorului, cea în care am intrat la începutul anului 2021.

Astrologul a devăluit câteva lucruri de care e bine să ținem cont în această perioadă și în cea care va urma, căci mai multe planete se află în zodia Vărsătorului, cunoscută în astrologie ca zodie a viitorului, a schimbării, însă nu e doar despre asta, ci și despre relațiile dintre părinți și copii, dintre generații.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe planete în Vărsător și, printre altele, Vărsătorul vorbește și despre viitor. Mi-am amintit că Vărsătorul nu vorbește doar despre viitor, așa cum îl înțelegem, ci și despre copii, ei fiind viitorul nostru, urmașii noștri, deci e și perspectiva asta.

Planetele din Vărsător dau apă la moară multor copii, dar și adulților care au lucruri nerezolvate încă din copilărie”, a mărturisit Camelia Pătrășcanu în emisiunea lui Cristi Brancu de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru începutul primăverii

Mercur retrograd scoate la iveală toate aceste probleme, pune pe tapet necazurile care au provocat răni, care au conturat o anumită traiectorie. E o răscolire, cumva.

Evenimentele acestor zile, februarie-martie, vor face apel la niște conduite și atitudini pe care le-am căpătat în copilărie sau adolescență.

ADVERTISEMENT

Berbecii au zile de februarie și început de martie care aduc dezamăgiri în zona prieteniei. Pe de altă parte, cei care sunt pe punctul de a iniția de proiecte până pe 20 februarie e posibil să primească tot felul de informații să schimbe un pic viziunea.

Taurii au o perioadă destul de tulburătoare privind responsabilitățile. Simt o destul de mare presiune în acest moment.

ADVERTISEMENT

Gemenii au parte de câteva săptămâni destul de tensionate, mai ales la începutul lui martie și nu vor suporta să nu aibă răspunsuri la anumite întrebări.

Majoritatea zodiilor au o perioadă tulburătoare

Racii se lămuresc cu privire la anumite persoane. Află mizele reale ale persoanelor. Lucrurile acestea le pot afecta perspectiva unor bani.

Leii au aspecte destul de tensionate. Se pune problema scopului comun, a sensului vieții. Nu mai pot merge împreună cu anumite persoane pentru că se confruntă cu niște probleme. Unii Lei trebuie să schimbe optica. Un parteneriat poate fi ceva mai dificil.

Fecioarele au o zonă a muncii foarte încărcată de planete. Unele au dificultăți din cauza unor stări schimbătoare. Este perioada în care trebuie să-și cunoască mai bine corpul, să-și schimbe stilul de viață. Tensiunile din început de martie sunt legate mai mult de cadrul administrativ sau juridic.

Ierarhia li se pare stufoasă și nu primesc aprobări sau recomandări la timp și, totuși, provocările cer niște soluții spontane și creative. Ele ar fi dispuse, dar e mai greu cu încadrarea acestor soluții ingenioase pe care le găsesc.

Balanțele au o perioadă cu aspecte într-o zonă fericită. Au chef de distracție, de dezinvoltură. Nu prea este felul lor de a fi, dar planetele din Vărsător le aduc libertatea.

Scorpionii au atenția pe cămin și casă. Încărcătura adusă de Mercur retrograd le dă târcoale cu privire la niște schimbări pe care vor să le aducă în mediul lor.

Săgetătorii sunt destul de vorbăreți, dornici de cunoaștere. Zona educației și a învățăturii e plină de planete acum.

Capricornii au parte de bani. Unii își schimbă munca, alții se subnișează și s-ar putea să le placă acum o anumită operațiune pe care o pot dezvolta.

Vărsătorii pot fi confuzi sau demotivați, dar sunt plini de energie spre deosebire de anul trecut, poate prea multă, dar trebuie să știe ce să facă cu ea.

Peștii sunt extraordinari de sensibili la gândurile celor din jur. Observațiile descurajatoare, aducerea aminte a anumitor eșecuri pe ei îi afectează un pic mai mult decât pe alții. Au planuri istețe, inteligente și și le reglează la început de martie.

 

ADVERTISEMENT