Sporturi

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 2 octombrie 2020. Capricornul simte nevoia de siguranță

01.10.2020 | 11:34
Horoscop Camelia Patrascanu pentru vineri 2 octombrie 2020 Capricornul simte nevoia de siguranta
ADVERTISEMENT

Luna plină va influența nativii în moduri diferite. Unora le va aduce energie și idei noi, în timp ce altora le va da o sensibilitate mărită și vor resimți nevoia de stabilitate sau siguranță.

Celebra astroloagă de la antena3 anunță că este o zi în care trebuie să se țină cont de relațiile interumane și să se acorde atenție în acestă direcție.

ADVERTISEMENT

Este o zi în care se recomandă să avem curaj și îndrăzneală, iar o viziune mai clară ne va îndruma constant.

Horoscop Camelia Pătrășcanu peuntru ziua de vineri, 2 octombrie 2020, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Luna trece prin sensul acestor nativi, cauzând sensibilitate mărită și interpretarea greșită a unor semnale. E nevoie să păstreze o atenție sporită pentru a înțelege corect ce le transmit oamenii din jur.

ADVERTISEMENT

Taur

Relațiile profesionale le cam dau bătăi de cap nativilor. Este necesară o doză mărită de discreție și o bună analiză a evenimentelor din ultima perioadă.

Gemeni

Nativii au o energie debordantă, sunt sociabili și simt nevoia de a experimenta. Acest lucru poate să le aducă noi experiențe sociale, senzații tari sau încercarea unor activități pe care nu le-au mai realizat până acum. Este posibil și să ajungă în locuri pe care nu le-au mai vizitat de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna plină va scoate la iveală un sentiment de responsabilitate mărită. Nativii pot să ajungă să se gândească profund dacă cariera lor merge în direcția corectă, dacă locul de muncă pe care îl au este cel mai potrivit.

Leu

Este o zi care aduce în prim plan unele alegeri sau decizii care au avut loc cu mult timp în urmă. Nativul ajunge să-și pună întrebarea dacă, trecând peste prioritățile personale, a procedat corect fată de ceilalți oameni din jurul lui.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Luna plină aduce energie pentru acești nativi. Ținta principală este câștigul financiar, iar pentru a o atinge vor avea nevoie de ajutorul altor oameni. Poate să fie vorba de o asociere sau o relație. E recomandat să se cunoască bine obligațiile personale, poate chiar recitirea contractelor care le specifică.

Balanță

Astrele preconizează o zi în care nativii vor presta o atenție deosebită oamenilor apropiați și vor analiza cu atenție acțiunile, depășirea unor limite și ce au oamenii de oferit. Vor avea parte de dezbateri și negocieri

Scorpion

Se recomandă grijă sporită cu privire la sănătate. Este o zi marcată de muncă multă și care va scoate la lumină slăbiciuni fizice care provin poate dintr-o exagerare față de proporțiile normale pe care le suportă organismul sau dintr-o lipsă de antrenament.

Săgetător

Se recomandă evitatea exceselor de orice fel. Luna plină scoate la iveală exagerarea într-o activitate sau prezența unui viciu de care este bine să renunțe.

Capricorn

Ziua aduce o nevoie de siguranță resimțită de acest nativ. Simte că trebuie să își găsească locul și rădăcinile. Este o zi sensibilă, aflată sub semnul căutării unui cămin sau al unui loc în care să se simtă confortabil, fie că vorbim de viața privată sau de cea profesională.

Vărsător

Nativi sunt creativi astăzi, au multe idei, proiecte și planuri. Le lipsește, însă, organizarea, dar realizează că ar fi o idee bună asocierea cu o persoană de încredere pentru a realiza ce își doresc.

Pești

Luna plină se reflectă în planul financiar. Pentru a face bani e nevoie de un efort și de curaj pentru a face respectivul efort, e nevoie de încredere în sine și o viziune clară a pașilor care trebuie făcuți.

ADVERTISEMENT